Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet cnm çok heyecanlıyızzzz.... inşallah güzel güzel pozlar verir oğluşum bize......

neden arayacaktın ki?randevu almamışmıydın sen?

aldım da kuzu radyolojinin randevusunu hatırlat demişti...iyi ki de aramışım...ayın 6sındaki randevumu silmemiş 6sında gidiyom ben kuzumu görmeye...

evet cnm çok heyecanlıyızzzz.... inşallah güzel güzel pozlar verir oğluşum bize......

neden arayacaktın ki?randevu almamışmıydın sen?

ayy inşallah sen çikolatanı ye de oğlan biraz hareket etsin

benimde randevu almam lazım ama iki yer arasındayım bi yerden daha fiyat alıcam öyle gidicem

oda arkadaşım olan beyefendi! 3 gün izin almış, insan iş icabı söyler, her işi beraber yürütüyoz, tam ay başı şimdi öğrendim gıcık oldum....

tam çok sinirlenmiştim kiii takvimimi gördümmm.. 14 haftaya girmişiz biiizzzzz
hamişlik böle bi şey herhal. bebeişim aklıma gelince her şey uçup gidiyo bi hoşum yani ben de

bu arada burda fırtına var kızlar. bütün gece evi aydınlattı şimşekler. şimdi de buz gibi hava. hiç haziren gibi değil..

oyy kuzum sinirlenme bebişin hisseder

burdada çok yağmur yağdı şimdi güneş var ama hava serin

teşekkürler teyzoşlar......

genel de 1 ve 4 denilmiş... ben de kraft düşündüm... 2 de hoşuma gitti ama kalitesi hakkında bilgim yok...
graco da güzel bi markaymış çok hoşuma gitti ama sallanmıyomuş sanırm bu marka,o yüzden varzgeçtim.. ama sanırım en güzeli kraft,fiyatı da uygun geldi...

bakalım bi ara mağazaya gdip bakıcam... illa dokunmam lazım alacağım şeye...

kısa süreli değil en az 3 sene kullanıyon tabi ki hem markacı olcam hemde her yerde buluncak bişey düşüncem belki sıpam bozacak bir yerlerini yaptırırken sinir krizi geçirtmesinler bana uleynnn, bu arada sana

sinir krizi de geçirirmiş ...kız onu kucağına aldğın zaman sinirin S'si kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…