• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkürler teyzoşlar......

genel de 1 ve 4 denilmiş... ben de kraft düşündüm... 2 de hoşuma gitti ama kalitesi hakkında bilgim yok...
graco da güzel bi markaymış çok hoşuma gitti ama sallanmıyomuş sanırm bu marka,o yüzden varzgeçtim.. ama sanırım en güzeli kraft,fiyatı da uygun geldi...

bakalım bi ara mağazaya gdip bakıcam... illa dokunmam lazım alacağım şeye...:9::9::9:

bencede kraftlar güzel ama ellemeden alma kuzu izmire gidebilirsen git hem daha ucuza bulursun bence

teşekkürler teyzoşlar......

genel de 1 ve 4 denilmiş... ben de kraft düşündüm... 2 de hoşuma gitti ama kalitesi hakkında bilgim yok...
graco da güzel bi markaymış çok hoşuma gitti ama sallanmıyomuş sanırm bu marka,o yüzden varzgeçtim.. ama sanırım en güzeli kraft,fiyatı da uygun geldi...

bakalım bi ara mağazaya gdip bakıcam... illa dokunmam lazım alacağım şeye...:9::9::9:

aynı bennnnn illlaaa dokanmammmmmm lazım....
:27::27::27:

ayın 6sında toplantımız var okulda ya ben unutmuştum...bir daha aradım doktoru...ayın 10unda yer bulduk bana uygun...9 45 de ayrıntılıya randevu...
olsun kuzum üzülme,bebişin sabırla bekler seni......
bencede kraftlar güzel ama ellemeden alma kuzu izmire gidebilirsen git hem daha ucuza bulursun bence
evet cnm önce burda bi göz gezdireyim,sonra izmire gidicem zaten...

aynı bennnnn illlaaa dokanmammmmmm lazım....
:27::27::27:

dokunmadan alamam ben ya.... bi çorap bile olsa illa,kumaşını ellicem...

Annişlerrr güzel kızçelerrr yakışıklı oğluşlar nasılsınız sabahtan beri çok yoğunummmm anca geldim aranıza ve geçmişe hiç bakmadımmm ne var ne yok :3::3::3::3:

Back
X