Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne denir ki canım üzme kendini..aynı şeyleri yaşadım bende..kalp atımını bir kere ddaha duymaya gittiğimde bana kürtaj olacaksın denildi..beni de bırakalı 2 hafta olmuş ve beni zehirlemek üzereymiş...tek tesellim beni cennette bekleyen meleğim var oldu...elden inan birşey gelmiyor...Rabbim sabır versin..

FAtoş ve sıpasıııı maşallah senin oğlanaa. Tam uyandığı anı yakalamışsınız o da güzel olmuştur kilosu boyu da maşallah güzel.
Kan ilacı kullananlar arasına hoşgeldin canım bebişler kocaman oldular artık kendi kanımız yetmez oldu mecbur takviye alacağız hapını sevmiyorsan ( ki kabızlık yptığı için ben istememiştim şurup yazmıştı doktorum) sen de şurup deneyebilirsin

yürüyüş yapmaya çalış elinden geldiğince insan çok rahatlıyor yürüdükçe ve kaslar kuvvetleniyor

diar cım geçmiş olsunn dikkat et kendine ama iltihaplanma durumunda isen ilaç almamak daha büyük zararr verebilir o yüzden inşallah bir şey olmaz bebişine sen içini ferah tutmaya çalış.

yazdığını okuyunca çok üzüldümm ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin daha olur inşallah kendini fazla üzme (

Günaydın gacılar bacılar ve bunların kuzuları...

günaydın gacı bacı ve kuzusuu sende bir isim belirle de artık oğluşuna ismiyle hitap edelim annesiii

günaydın canım..biz daha karar veremedik ama büyük bir ihtimal iki dedemizin ismi konulacak...

Ahmet Ziya olacak büyük bir ihtimalle...

Anladım canımm ah bu dede isimlerini koyma muhabbeti beni öldürüyor yaa senin fikrini bilemem de tabi ben pek hoşlanmıyorum. İsimleri güzel ahmet ziyaa sanki böyle bir yazar şair ismi gibi olmuş

günaydın kızlar.....................

geçmiş olsun canım , rabbimin izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen ....................

rabbim sabır versin canım , ne desek acın hafiflemez ama inan yine tadacaksın bu duyguyu hepimizin var benzer durumları ve umutla yine bekledik yine geldi meleklerimiz, bir meleğin cennette bekliyo diğeride çok yakında bulacak seni inşallah .................

Anladım canımm ah bu dede isimlerini koyma muhabbeti beni öldürüyor yaa senin fikrini bilemem de tabi ben pek hoşlanmıyorum. İsimleri güzel ahmet ziyaa sanki böyle bir yazar şair ismi gibi olmuş

ya canım birşey diyemiyorum eşime ..kendince haklı babası vefat ettiğinde eşim 8 yaşındaymış...hep içinde kalmış babasızlık.. diğer ismini de sen koy dedi..bende babamın isminde karar kıldım... iki dedemizin ismi olsun dedik..iki tarafta kırılmasın..

Anladım canım herkesin kendine göre haklı sebepleri var tabiki Ahmet ziya uyumlu bir isim olmuşş oğlum da şuan tekmeleyerek onaylıyor teyzesii

kızlarr günaydınn ben cmtesi doktora gittim kesemizi gördük hatta kalp atışı hayalk meyal görünüyo dedi doktor ama haftaya gel dinleyelim dedi dinlemedik yani.. kan testi verdim tiroide falan bakacak.. durumlar böyle iştee

Fatmikimmm boncuğum ve paşası maşşallah size kan değerinde iyiymiş esnermişte Yahya Gökalp kurban olsun teyzesi )

tesekkürederiz maviş teyzesi )

oyy fulicimm çok teşekkür ederinmm

çok üzüldüm canım diyecek bişey bulamuıyorum allah sabır versinn

serapcım bence birincisi ikinci beşikteki cibinlik hoşuma gitmedi renk olark güzel ama cibinlik toz tuttuğu için sağlıklı bulmuyorum

günaydın bambuu gözün aydın görmüşsün keseyii inşallah pıt pıtları duuymak da nasip olurr.. Dİkkat et bebişinee

fulicimmm senin aldığın cicileri gördümm güzel şeyler almışsın sıpayaa güle güle giysinn

Bütün kızlar kuzular herkese günaydınnn saat 9 oldu daha topiği canlandıramadınız yaa ben gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn

Günaydın gacılar bacılar ve bunların kuzuları...

günaydın bebeğimmm ve bebekiii

günaydın bebeğimmm acaba kilosu nasıl diye endişeliydim ama maşallah güzel çıktı tosunumm

ilk kez bugün içtim ilacı bakalım neler yapacak bana eğer içemezsem şuruba dönerim

yürüyüşe başladık bakalım iyi olur inşallahhh

siz nasılsınız oğluşunlaaa

günaydın canım hayırlısı bakalım keseni görmende güzel darısı pıt pıtlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…