Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu arada kerim erenin cicilerine daldık... günaydın demeyi unuttum....

günaydın serap,fulya,kerim eren ve serap'ın tosun paşası

bu arada kerim erenin cicilerine daldık... günaydın demeyi unuttum....

günaydın serap,fulya,kerim eren ve serap'ın tosun paşası

günaydın canım...ben dalgınım sen de benden dalgınsın..bir yandan size laf yetiştiriyom...bir yandan not giriyom..bir yandan haberleri izliyom...biz yandan da başka bir arkadaşlar konuşuyom..

günaydın canım...ben dalgınım sen de benden dalgınsın..bir yandan size laf yetiştiriyom...bir yandan not giriyom..bir yandan haberleri izliyom...biz yandan da başka bir arkadaşlar konuşuyom..

sen bir ton iş yaptığın için dalgınsın da, ben sadece size yaıyom ama yine de dalgınım

canlarım ben geldim sabahtan beri anca müsait oldum muhtemelen kimsecikler görmücek yazdıklarımı ama size haber vermeden duramadım doktor teyzemize gittik bugün oğlum sabah uykusundan uyanmıştı esniyodu ilk kez ondan böyle bir tepki görmek çok hoşuma gitti 300 gram olmuş paşacık boyuda sanırım 18 cm doktor teyze boyunu söylemiyor bize nedense

nefes nefese kalıyorum diye kan testi yaptırdık ama sonuç güzel çıktı değerim 12iymiş

ayrıntılı tarihini konuştuk 24-25 haziranda yaptırabilirsin dedi sonrada şeker yüklemesi için gelirsin dedi foto yüklemiyorum çünkü artık boy pos fotosu veremiyor doktor yüzü ve elinin olduğu bir foto var sadece

magnezyum ve kan ilacı verdi artık içmeye başlıcam

bu arada 2 kilo almışım doktorcuğum yürüyüş tavsiye etti hamur işi yeme dedi

aaaaaa fatmişim ve yahya gökalp gelmişş.....(doğru dedim di mi ismini)
çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına,maşallah tosuncuk büyümüş,annesini de büyütmüş,hep böyle bu sıpalar.....

maşallah kan ilacı kullanmadan olan değerin 12 de mi cnm...
ben de kullanmıyodum ama bundan sonra ihtiyacımız olur sanırım....

evet canim iisim dogru edepli oğlum pipisini göstermedi inşallah oğl andir.
İlk değerim 13.6 iydi anca bu kadr düşmüş ama artık ilaç zamanı gelmiş doğumda kadr iceceksin dedi içmesem filan dedim ama nafile

Fatmikimmm boncuğum ve paşası maşşallah size kan değerinde iyiymiş esnermişte Yahya Gökalp kurban olsun teyzesi )

fulim kerim erenin fotolarını gördüm maşallah tosuna

tesekkürederiz maviş teyzesi )

Biz çok aciz yaaaa Kemirgen olduk dün bütün gün migrenle boğuştuk çok kötüydü şimdi mutfakta kemirirken cepten geldik yanınıza iyi pazarlar kuzuşlarrrr

kaç gündür boğazım acıyordu bademciklerim soğuk su içtim şişti diyerek gitmedim doktora.Sözde nasıl olsa ilaç kullanamayacağım ya 4.günde anladım ki artık bu iş haddini açtı ne yaptıysam geçmedi fenalaştım ateşlendim acile gittim akşam. enfeksiyon olmuş iltahap varmış.Antibiyotik vecez dedi başladım ağlamaya.

Migren yüzünden 2 gün aralıksız başım ağrıdı minoset içmedim bebeğime bişey olmasın diye şimdi antibiyotik almak zorundayımAcildeki kadın doğumcu da kendi doktorum da kullanaılabilir dedi gebelik kategrisi b yazıyor. Neolur dua edin bişey olmasın bebeğime korkuyorum

Allahın izniyle birşey olmaz canım merak etme. Asıl ilaç almamaya direnmek tehlikeli. İltihap vücuda dağılırsa daha kötü. Geçmiş olsun canım.

çokkkk kötüyüm hemen hamile kaldım deli gibi sevindim 12. haftadaydım 3 ayım doldu diye artık onunla konuşarak uyumuştum en son kontrolümde 10 haftalıktı kalbi atıyordu orada yatıyordu onu görünce çok mutluydum alışmıştım kanama oldu aklıma hiç gelmedi doktora koştum en son kontrol günümdeki ölçülerde kalmış 2 hafta olmuş öleli ben onunla konuşup severken meğer o beni terkedeli çok olmuş (((( gördüm onu düşünce kulağı bile vardı minicik parmakları tek tek sayılıyordu gözleri ayakları kürtaj oldum kalan parçaları temizledi doktor şimdi evde dinleniyorum......

Off canım ya. Ne kötü haber bu Allah yardımcın olsun canım. İnan ne diyeceğimi hiç bilemiyorum. Nasıl oldu, ie oldu doktor ne dedi Cennette bir kuzun var artık Allah sabır versin sana. Off kötü oldum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…