• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çokkkk kötüyüm hemen hamile kaldım deli gibi sevindim 12. haftadaydım 3 ayım doldu diye artık onunla konuşarak uyumuştum en son kontrolümde 10 haftalıktı kalbi atıyordu orada yatıyordu onu görünce çok mutluydum alışmıştım kanama oldu aklıma hiç gelmedi doktora koştum en son kontrol günümdeki ölçülerde kalmış 2 hafta olmuş öleli ben onunla konuşup severken meğer o beni terkedeli çok olmuş :((((( gördüm onu düşünce kulağı bile vardı minicik parmakları tek tek sayılıyordu gözleri ayakları kürtaj oldum kalan parçaları temizledi doktor şimdi evde dinleniyorum......

ne denir ki canım üzme kendini..aynı şeyleri yaşadım bende..kalp atımını bir kere ddaha duymaya gittiğimde bana kürtaj olacaksın denildi..beni de bırakalı 2 hafta olmuş ve beni zehirlemek üzereymiş...tek tesellim beni cennette bekleyen meleğim var oldu...elden inan birşey gelmiyor...Rabbim sabır versin..

canlarım ben geldim sabahtan beri anca müsait oldum muhtemelen kimsecikler görmücek yazdıklarımı ama size haber vermeden duramadım doktor teyzemize gittik bugün oğlum sabah uykusundan uyanmıştı esniyodu ilk kez ondan böyle bir tepki görmek çok hoşuma gitti 300 gram olmuş paşacık boyuda sanırım 18 cm doktor teyze boyunu söylemiyor bize nedense

nefes nefese kalıyorum diye kan testi yaptırdık ama sonuç güzel çıktı değerim 12iymiş

ayrıntılı tarihini konuştuk 24-25 haziranda yaptırabilirsin dedi sonrada şeker yüklemesi için gelirsin dedi foto yüklemiyorum çünkü artık boy pos fotosu veremiyor doktor yüzü ve elinin olduğu bir foto var sadece

magnezyum ve kan ilacı verdi artık içmeye başlıcam

bu arada 2 kilo almışım doktorcuğum yürüyüş tavsiye etti hamur işi yeme dedi:19:

FAtoş ve sıpasıııı maşallah senin oğlanaa. Tam uyandığı anı yakalamışsınız o da güzel olmuştur kilosu boyu da maşallah güzel.
Kan ilacı kullananlar arasına hoşgeldin canım bebişler kocaman oldular artık kendi kanımız yetmez oldu mecbur takviye alacağız hapını sevmiyorsan ( ki kabızlık yptığı için ben istememiştim şurup yazmıştı doktorum) sen de şurup deneyebilirsin:34:

yürüyüş yapmaya çalış elinden geldiğince insan çok rahatlıyor yürüdükçe ve kaslar kuvvetleniyor:34:

kaç gündür boğazım acıyordu bademciklerim soğuk su içtim şişti diyerek gitmedim doktora.Sözde nasıl olsa ilaç kullanamayacağım ya 4.günde anladım ki artık bu iş haddini açtı ne yaptıysam geçmedi fenalaştım ateşlendim acile gittim akşam. enfeksiyon olmuş iltahap varmış.Antibiyotik vecez dedi başladım ağlamaya.

Migren yüzünden 2 gün aralıksız başım ağrıdı minoset içmedim bebeğime bişey olmasın diye şimdi antibiyotik almak zorundayım:43:Acildeki kadın doğumcu da kendi doktorum da kullanaılabilir dedi gebelik kategrisi b yazıyor. Neolur dua edin bişey olmasın bebeğime korkuyorum

diar cım geçmiş olsunn dikkat et kendine ama iltihaplanma durumunda isen ilaç almamak daha büyük zararr verebilir o yüzden inşallah bir şey olmaz bebişine sen içini ferah tutmaya çalış.

çokkkk kötüyüm hemen hamile kaldım deli gibi sevindim 12. haftadaydım 3 ayım doldu diye artık onunla konuşarak uyumuştum en son kontrolümde 10 haftalıktı kalbi atıyordu orada yatıyordu onu görünce çok mutluydum alışmıştım kanama oldu aklıma hiç gelmedi doktora koştum en son kontrol günümdeki ölçülerde kalmış 2 hafta olmuş öleli ben onunla konuşup severken meğer o beni terkedeli çok olmuş :((((( gördüm onu düşünce kulağı bile vardı minicik parmakları tek tek sayılıyordu gözleri ayakları kürtaj oldum kalan parçaları temizledi doktor şimdi evde dinleniyorum......

yazdığını okuyunca çok üzüldümm ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin daha olur inşallah kendini fazla üzme :((

Günaydın gacılar bacılar ve bunların kuzuları...

günaydın gacı bacı ve kuzusuu sende bir isim belirle de artık oğluşuna ismiyle hitap edelim annesiii

günaydın canım..biz daha karar veremedik ama büyük bir ihtimal iki dedemizin ismi konulacak...

Ahmet Ziya olacak büyük bir ihtimalle...

Anladım canımm ah bu dede isimlerini koyma muhabbeti beni öldürüyor yaa senin fikrini bilemem de tabi ben pek hoşlanmıyorum. İsimleri güzel ahmet ziyaa sanki böyle bir yazar şair ismi gibi olmuş :34:

günaydın kızlar.....................

kaç gündür boğazım acıyordu bademciklerim soğuk su içtim şişti diyerek gitmedim doktora.Sözde nasıl olsa ilaç kullanamayacağım ya 4.günde anladım ki artık bu iş haddini açtı ne yaptıysam geçmedi fenalaştım ateşlendim acile gittim akşam. enfeksiyon olmuş iltahap varmış.Antibiyotik vecez dedi başladım ağlamaya.

Migren yüzünden 2 gün aralıksız başım ağrıdı minoset içmedim bebeğime bişey olmasın diye şimdi antibiyotik almak zorundayım:43:Acildeki kadın doğumcu da kendi doktorum da kullanaılabilir dedi gebelik kategrisi b yazıyor. Neolur dua edin bişey olmasın bebeğime korkuyorum

geçmiş olsun canım , rabbimin izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen ....................

rabbim sabır versin canım , ne desek acın hafiflemez ama inan yine tadacaksın bu duyguyu hepimizin var benzer durumları ve umutla yine bekledik yine geldi meleklerimiz, bir meleğin cennette bekliyo diğeride çok yakında bulacak seni inşallah .................

Anladım canımm ah bu dede isimlerini koyma muhabbeti beni öldürüyor yaa senin fikrini bilemem de tabi ben pek hoşlanmıyorum. İsimleri güzel ahmet ziyaa sanki böyle bir yazar şair ismi gibi olmuş :34:

ya canım birşey diyemiyorum eşime ..kendince haklı babası vefat ettiğinde eşim 8 yaşındaymış...hep içinde kalmış babasızlık.. diğer ismini de sen koy dedi..bende babamın isminde karar kıldım... iki dedemizin ismi olsun dedik..iki tarafta kırılmasın..

ya canım birşey diyemiyorum eşime ..kendince haklı babası vefat ettiğinde eşim 8 yaşındaymış...hep içinde kalmış babasızlık.. diğer ismini de sen koy dedi..bende babamın isminde karar kıldım... iki dedemizin ismi olsun dedik..iki tarafta kırılmasın..

Anladım canım herkesin kendine göre haklı sebepleri var tabiki Ahmet ziya uyumlu bir isim olmuşş oğlum da şuan tekmeleyerek onaylıyor teyzesii:1::1::1:

Kızlar sizce birincisi mi ikincisi mi?:44::44:

$09.024.1055.058901t4.webp$Bbcb807mavi.webp

kızlarr günaydınn ben cmtesi doktora gittim kesemizi gördük hatta kalp atışı hayalk meyal görünüyo dedi doktor ama haftaya gel dinleyelim dedi dinlemedik yani.. kan testi verdim tiroide falan bakacak.. durumlar böyle iştee

Fatmikimmm boncuğum ve paşası maşşallah size kan değerinde iyiymiş esnermişte Yahya Gökalp kurban olsun teyzesi ;))

tesekkürederiz maviş teyzesi ;))

oyy fulicimm çok teşekkür ederinmm:16::16::16:

çok üzüldüm canım diyecek bişey bulamuıyorum allah sabır versinn:50::50::50:

serapcım bence birincisi ikinci beşikteki cibinlik hoşuma gitmedi renk olark güzel ama cibinlik toz tuttuğu için sağlıklı bulmuyorum

kızlarr günaydınn ben cmtesi doktora gittim kesemizi gördük hatta kalp atışı hayalk meyal görünüyo dedi doktor ama haftaya gel dinleyelim dedi dinlemedik yani.. kan testi verdim tiroide falan bakacak.. durumlar böyle iştee

günaydın bambuu gözün aydın görmüşsün keseyii inşallah pıt pıtları duuymak da nasip olurr.. Dİkkat et bebişinee:34:

fulicimmm senin aldığın cicileri gördümm güzel şeyler almışsın sıpayaa güle güle giysinn

Bütün kızlar kuzular herkese günaydınnn saat 9 oldu daha topiği canlandıramadınız yaa ben gidiyorummm kendinize iyi bakınnnn

Günaydın gacılar bacılar ve bunların kuzuları...

günaydın bebeğimmm ve bebekiii:16::16:

FAtoş ve sıpasıııı maşallah senin oğlanaa. Tam uyandığı anı yakalamışsınız o da güzel olmuştur kilosu boyu da maşallah güzel.
Kan ilacı kullananlar arasına hoşgeldin canım bebişler kocaman oldular artık kendi kanımız yetmez oldu mecbur takviye alacağız hapını sevmiyorsan ( ki kabızlık yptığı için ben istememiştim şurup yazmıştı doktorum) sen de şurup deneyebilirsin:34:

günaydın bebeğimmm acaba kilosu nasıl diye endişeliydim ama maşallah güzel çıktı tosunumm

ilk kez bugün içtim ilacı bakalım neler yapacak bana eğer içemezsem şuruba dönerim

yürüyüşe başladık bakalım iyi olur inşallahhh

siz nasılsınız oğluşunlaaa

günaydın canım hayırlısı bakalım keseni görmende güzel darısı pıt pıtlara inşallah

Back
X