Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Gunaydin teyzoslar biz babamiz ise gittigi icin erkenden uyandik babamiz kahvalti hazirladi hemen otlandik babannemiz biraz rahatsizmis vakit gecsin onun yanina gitcez bu hafta sonuda kizimi dugun gezmelerine goturcem aksam cistak cistak dugune gitcez biz hepinizi optuk p.tesi gorusuruz

Hiç duymamıştım canım. Haftaya çarşı turum var inşallah bakar size de haber ederim canım.

Siteyi acinca kocaelinin en kaliteli bebe markasi ozdeller gibi bisey diyo onun sitesiymis kocaeli golcuk mus hakkinda kisminda baktimda uzun suredir hizmet veriyomus falan neyse sizin ordada urunlerini gorursen soylersin iyi mi kotu mu

günaydınnn kızlarrrr..
diceksiniz sabah sabah bu kız ne arıyo
biz sabahın 7sinde mide gurultumuzla uyandık. iştahım açılıyo mu neee
kalktık tost yedik minik ama
şimdi babamızın uyanmasını bekliyoz kahvaltı için.
siz neler yapıyosunuzzz...

günaydın iremimmm.
he he bi mutfak faresi de burda var merak etme yalnız deilsin.
iyi eğlenceler kızçenle sana.
ben de bugün güne gidicem, bebişimle gün gezmeleri yapcaz

günaydın iremiommm ve ballı lokmammmm güzel yiğenim ve yakışıklı yiğenimmmmm

polarımızzzz
eşofman takımımız ve yeni papuçlarımızzzz
anüüüü dötünü yediğimin oğluşumaaaa mayo da ladık biz el kadarrrr
bunlarda zıbınlarımızzz

aslında önceden aldığım zıbınlar falan var ama onları kaldırmıştım hurca bunları dün akşam aldık heyecanla resimlerini çektim size

ay yerim ben bunu mayosunu totosunu motosunu
güzel günlerde kullanın kuzu...

Eki Görüntüle 725761

bu daaaaa teeeeeee 2 ay önce bandırmadan aldığımız polar tulumu çizgili zıbını ve oğluşumunnnnn ineğiiii

ya fuli yaaaaaaa ben önce senin oğluşun kerim erenini, sonra da bu cicilerini ham yaparımmmmmmmm hammmmmmmmmhepsi birbirinden güzel,güle güle giysin inşallahhhhhhhhh

oyyy ineğe bak hele...

fuli şimdi beni fitillliyon kuzu dışarı atasım geldi kendimi...

hehe çok tatlı demiiiiiiii bende zor duruyorummm kuzuu dün eray beni zor frenledi herşeyini bu akşammı alcaz az sakin ol dio

ya fuli yaaaaaaa ben önce senin oğluşun kerim erenini, sonra da bu cicilerini ham yaparımmmmmmmm hammmmmmmmmhepsi birbirinden güzel,güle güle giysin inşallahhhhhhhhh

ye teyzoşuu ye çok sırnaşık olcak zaten ben hissediyorum habire gelip sokulcak teyzelerineee

teşekkürederiz teyzoşları daha güzelleri sizlerin olsunnnn

içinde hayal ettikçe deliriyorummm

anaaaaaaaaaaaaaaa biz 21. haftaya girmişiz ya maşallah...........

oğluşum da pek bi düşünceli... kesin ne yemek söylesem diye düşünüyodur...

sokulsun sırnaşsın,bak ne yaparım ben onaaaa.... her yerini kokulu kokulu öperim,o mayolu totosunu ısırırım

kız aynen girdim mi mağazaya hepsine yapışıyom...sonra tutuyom kendimi...o yüzden fazla yüklü bi para ve kredi kartımı yanıma almıyom çözümü öyle buldum kendimce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…