- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.781
Hiç duymamıştım canım. Haftaya çarşı turum var inşallah bakar size de haber ederim canım.
Gunaydin teyzoslar biz babamiz ise gittigi icin erkenden uyandik babamiz kahvalti hazirladi hemen otlandikbabannemiz biraz rahatsizmis vakit gecsin onun yanina gitcez bu hafta sonuda kizimi dugun gezmelerine goturcem aksam cistak cistak dugune gitcez biz hepinizi optuk p.tesi gorusuruz
Gunaydin teyzoslar biz babamiz ise gittigi icin erkenden uyandik babamiz kahvalti hazirladi hemen otlandikbabannemiz biraz rahatsizmis vakit gecsin onun yanina gitcez bu hafta sonuda kizimi dugun gezmelerine goturcem aksam cistak cistak dugune gitcez biz hepinizi optuk p.tesi gorusuruz
günaydınnn kızlarrrr..
diceksiniz sabah sabah bu kız ne arıyo
biz sabahın 7sinde mide gurultumuzla uyandık. iştahım açılıyo mu neee
kalktık tost yedik minik ama
şimdi babamızın uyanmasını bekliyoz kahvaltı için.
siz neler yapıyosunuzzz...
Eki Görüntüle 725755 polarımızzzz
Eki Görüntüle 725756 eşofman takımımız ve yeni papuçlarımızzzz
Eki Görüntüle 725757 anüüüü dötünü yediğimin oğluşumaaaa mayo da ladık biz el kadarrrr
Eki Görüntüle 725758 Eki Görüntüle 725759 bunlarda zıbınlarımızzz
aslında önceden aldığım zıbınlar falan var ama onları kaldırmıştım hurca bunları dün akşam aldık heyecanla resimlerini çektim size
ay yerim ben bunu mayosunu totosunu motosunu
güzel günlerde kullanın kuzu...
oyyy ineğe bak hele...Eki Görüntüle 725761
bu daaaaa teeeeeee 2 ay önce bandırmadan aldığımız polar tulumu çizgili zıbını ve oğluşumunnnnn ineğiiii
Eki Görüntüle 725755 polarımızzzz
Eki Görüntüle 725756 eşofman takımımız ve yeni papuçlarımızzzz
Eki Görüntüle 725757 anüüüü dötünü yediğimin oğluşumaaaa mayo da ladık biz el kadarrrr
Eki Görüntüle 725758 Eki Görüntüle 725759 bunlarda zıbınlarımızzz
aslında önceden aldığım zıbınlar falan var ama onları kaldırmıştım hurca bunları dün akşam aldık heyecanla resimlerini çektim size
Eki Görüntüle 725761
bu daaaaa teeeeeee 2 ay önce bandırmadan aldığımız polar tulumu çizgili zıbını ve oğluşumunnnnn ineğiiii
teşekkürederiz teyzesiiiiiiçok tatlı oluyolar yaaaaa kurban olduklarımmm
dün akşamdan beri gönül rahatlığıyla oğlummmm die seviyorummm göbüşümüüü
oyyy ineğe bak hele...
fuli şimdi beni fitillliyon kuzu dışarı atasım geldi kendimi...
ya fuli yaaaaaaa ben önce senin oğluşun kerim erenini, sonra da bu cicilerini ham yaparımmmmmmmm hammmmmmmmmhepsi birbirinden güzel,güle güle giysin inşallahhhhhhhhh
oy oğlunu yerler kuzumun arkadaşı olcak bunlar yaaa...
biz 21. haftaya girmişiz ya maşallahhhhh
hehe çok tatlı demiiiiiiiibende zor duruyorummm kuzuu dün eray beni zor frenledi herşeyini bu akşammı alcaz az sakin ol dio
ye teyzoşuu ye çok sırnaşık olcak zaten ben hissediyorum habire gelip sokulcak teyzelerineee
teşekkürederiz teyzoşları daha güzelleri sizlerin olsunnnn
içinde hayal ettikçe deliriyorummm
evet arkadaş olcak bebelerimizzzzz kurban olsun teyzesii oğlumun arkadaşlarına
alttaki resimde pek dadlu duruyo kızzzzz ALP
hehe çok tatlı demiiiiiiiibende zor duruyorummm kuzuu dün eray beni zor frenledi herşeyini bu akşammı alcaz az sakin ol dio
ye teyzoşuu ye çok sırnaşık olcak zaten ben hissediyorum habire gelip sokulcak teyzelerineee
teşekkürederiz teyzoşları daha güzelleri sizlerin olsunnnn
içinde hayal ettikçe deliriyorummm
evet arkadaş olcak bebelerimizzzzz kurban olsun teyzesii oğlumun arkadaşlarına
alttaki resimde pek dadlu duruyo kızzzzz ALP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?