• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok cnm görmemiştim....çok güzeeeeeeeellllll ama yaaaaaa ben çok severim böyle..

benim de bi arkadaşım var aynı böyle,pıtırcığım diyorum ben onaaaa....

elbisenin de büyük olması daha iyi cnm,büyüyünce de giyersin:9::9::9:sürekli kilo alıyoruz sonuçta...

teşekkür ederim canımm:16::16:
bide öyle uzadılar ki şimdi izmite gitsem kestiricem yeter artık yıkaması çok zor oluyor
kocam her akşam göbeğime bakıp sen ne kadar büyüdün diyip duruor moralimi bozuyorr:31::31::31:

kuzu senin takvimle benimkine bakıyorum da,aramızda 10 gün var ve 10 günde ikiye katlıyo bu kuzular kiloyu yaaaa maşallahhhhhhhh......baksana...:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım ben o takvimdeki ne boy ne kilo inanmıyom ama ben geçen hafta gittiğimde 171 mi 179 muydu neydi kilosu ama daha yeni 150 diyo bana ..........

:emir_bebek: 2 adet hastane çıkışı. Biri doğumdan sonra giydirilecek, diğeri belki hastanede üzeri değiştirilmesi icap ederse diye. Malum kusuyorlar veledler.
:emir_bebek:alttan ya da yandan çıtçıtlı kısa kollu badi 6-7 adet 0-3 ay olsun. 2 tane de 06 ay al belki bebek kilolu doğar.
:emir_bebek: 5 adet rahat tulum.
:emir_bebek: 3 adet alt pijama
:emir_bebek: 2-3 adet iç zıbın. Bunlar zaten hastane çıkışlarının içinde oluyor. Almana gerek bile olmaz belki.
:emir_bebek: 3 adet uzun kol badi. İkisi 03 aylık olsun. Diğeri 06.
:emir_bebek: İstediğin kadar çorap. Ama lastikleri sıkı olmasın ve mümkünse soket çoraplardan olsun. Tulumun altına giydiği için morarırsa göremeyiz. Bir de erkek bebek de olsa 1 adet yeni doğan kilotlu çorabı işine yarar.
:emir_bebek: Penye ya da yün yelek 2-3 tane olsa yeter.
:emir_bebek: Kapşonlu hırka 2 adet. Dışarı çıkarken giymesi için. 2 tane de evde giymesi için olsun.
:emir_bebek: yün ve penye bereler.
:emir_bebek: 2 tane banyo havlusu
:emir_bebek: alt değiştirme örtüsü
:emir_bebek: İcabında ayağında sallamak için yumuşak geniş bir yastık. Bebeğini kucağına alırken yatırabileceğin ince dolgulu hafif uzun bir minder de diktir derim. Böylece bebek kucaklarda ezilmior. Emzirirken de çok rahat oluyor.
:emir_bebek: bir tane gezmelik pelüş battaniye. Bir tane yatağına örtmelik.
:emir_bebek: çıtçıtlı battaniye çok kullanışlı.
:emir_bebek: bol bol mendil.
:emir_bebek: bir tane yenidoğan için küçük cam biberon. emziği yumuşak ve deliği küçük olmalı.
:emir_bebek: emzik. Zararlı diyorlar ama hangimizin ağzı yamuk emzik emmekten. Üstelik hayat kurtarıcı bence. Damaklı ve kauçuk tercihen. Ama benim kızların damaklıyı almadı, bildiğin lastik emziği tercih etti. Bir tane de lastik emzik alınabilir.
:emir_bebek: malzeme çantası. Bol cepli ve geniş olsun.
:emir_bebek: dijital ateş ölçer.
:emir_bebek: banyo leğeni. Şimdi takım olarak satılıyor onlar.
:emir_bebek: bakım seti. Tırnak makası saç fırçası burun pompası vb var içinde. Ayrı ayrı alınabileceği gibi takım olarak da satılıyor.
NOT: Hastaneye giderken doktorunun tavsiye edeceği bir kutu mama götürmeyi ihmal etme. Hastaneler de verebiliyor bazen ama işi şansa bırakmamak lazım.

KENDİN İÇİN

:49: bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.
:49: rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.
:49: göğüs pedi. sütün akabilir.
:49: bir tane sabahlık. hastanede yürürken giymek için.
:49: terlik
:49: hasta bezi. bir paket.
:49: sıkmayacak penye kilotlar.

hastane çantasına hepsinden ikişer tane koyman yeterli.

Bir de HUMANA çayı sakın unutma:)
şimdilik bunlar geldi aklıma. Yedinci aydan itibaren çantalar hazır olmalı ona göre.

:emir_bebek: 2 adet hastane çıkışı. Biri doğumdan sonra giydirilecek, diğeri belki hastanede üzeri değiştirilmesi icap ederse diye. Malum kusuyorlar veledler.
:emir_bebek:alttan ya da yandan çıtçıtlı kısa kollu badi 6-7 adet 0-3 ay olsun. 2 tane de 06 ay al belki bebek kilolu doğar.
:emir_bebek: 2-3 adet iç zıbın. Bunlar zaten hastane çıkışlarının içinde oluyor. Almana gerek bile olmaz belki.
:emir_bebek: 3 adet uzun kol badi. Ikisi 03 aylık olsun. Diğeri 06.
:emir_bebek: Istediğin kadar çorap. Ama lastikleri sıkı olmasın ve mümkünse soket çoraplardan olsun. Tulumun altına giydiği için morarırsa göremeyiz. Bir de erkek bebek de olsa 1 adet yeni doğan kilotlu çorabı işine yarar.
:emir_bebek: Kapşonlu hırka 2 adet. Dışarı çıkarken giymesi için. 2 tane de evde giymesi için olsun.
:emir_bebek: Yün ve penye bereler.
:emir_bebek: Alt değiştirme örtüsü
:emir_bebek: Icabında ayağında sallamak için yumuşak geniş bir yastık. Bebeğini kucağına alırken yatırabileceğin ince dolgulu hafif uzun bir minder de diktir derim. Böylece bebek kucaklarda ezilmior. Emzirirken de çok rahat oluyor.
:emir_bebek: Bir tane gezmelik pelüş battaniye. Bir tane yatağına örtmelik.
:emir_bebek: Bol bol mendil.
:emir_bebek: Bir tane yenidoğan için küçük cam biberon. Emziği yumuşak ve deliği küçük olmalı.
:emir_bebek: Emzik. Zararlı diyorlar ama hangimizin ağzı yamuk emzik emmekten. üstelik hayat kurtarıcı bence. Damaklı ve kauçuk tercihen. Ama benim kızların damaklıyı almadı, bildiğin lastik emziği tercih etti. Bir tane de lastik emzik alınabilir.
:emir_bebek: Malzeme çantası. Bol cepli ve geniş olsun.
:emir_bebek: Dijital ateş ölçer.
:emir_bebek: Banyo leğeni. şimdi takım olarak satılıyor onlar.
:emir_bebek: Bakım seti. Tırnak makası saç fırçası burun pompası vb var içinde. Ayrı ayrı alınabileceği gibi takım olarak da satılıyor.
Not: Hastaneye giderken doktorunun tavsiye edeceği bir kutu mama götürmeyi ihmal etme. Hastaneler de verebiliyor bazen ama işi şansa bırakmamak lazım.

Kendin için

:49: Bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.
:49: Rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.
:49: Göğüs pedi. Sütün akabilir.
:49: Bir tane sabahlık. Hastanede yürürken giymek için.
:49: Terlik
:49: Hasta bezi. Bir paket.
:49: Sıkmayacak penye kilotlar.

Hastane çantasına hepsinden ikişer tane koyman yeterli.

Bir de humana çayı sakın unutma:)
şimdilik bunlar geldi aklıma. Yedinci aydan itibaren çantalar hazır olmalı ona göre.

didoştan önce ben kopyaladım anama yardımcı olacak bu liste :9::9::9::9::9:

teşekkür ederim canımm:16::16:
bide öyle uzadılar ki şimdi izmite gitsem kestiricem yeter artık yıkaması çok zor oluyor
kocam her akşam göbeğime bakıp sen ne kadar büyüdün diyip duruor moralimi bozuyorr:31::31::31:
ne güzel işte cnm büyüyoz tabiiiii,niye moralini bozuyon kiii.......:46::46::46:

canım ben o takvimdeki ne boy ne kilo inanmıyom ama ben geçen hafta gittiğimde 171 mi 179 muydu neydi kilosu ama daha yeni 150 diyo bana ..........

kız kendinin 18 inden benim 8 i mi düşüyon aramıda 3 hafta var ayol :9::9::9::9::9:

kız ALLAH iyiliğini versin , ben seni mi alıntı yapmışım....:9::9::9:
fatmaya dediydim ben onu,senin takvimi fatma sanmışım,,,,
ayyyyyy çok karıştırdım... neyse sustum bennnnnnnn.....

ama takvimdeki hiç bi zman doğru olmadı benim de... benim paşam hep daha uzun ve daha tontiş çıkıyo.... :9::9:

:emir_bebek: 3 adet uzun kol badi. İkisi 03 aylık olsun. Diğeri 06.
:emir_bebek: İstediğin kadar çorap. Ama lastikleri sıkı olmasın ve mümkünse soket çoraplardan olsun. Tulumun altına giydiği için morarırsa göremeyiz. Bir de erkek bebek de olsa 1 adet yeni doğan kilotlu çorabı işine yarar.
:emir_bebek: yün ve penye bereler.
:emir_bebek: alt değiştirme örtüsü
:emir_bebek: İcabında ayağında sallamak için yumuşak geniş bir yastık. Bebeğini kucağına alırken yatırabileceğin ince dolgulu hafif uzun bir minder de diktir derim. Böylece bebek kucaklarda ezilmior. Emzirirken de çok rahat oluyor.
:emir_bebek: bir tane gezmelik pelüş battaniye. Bir tane yatağına örtmelik.
:emir_bebek: bol bol mendil.
:emir_bebek: bir tane yenidoğan için küçük cam biberon. emziği yumuşak ve deliği küçük olmalı.
:emir_bebek: emzik. Zararlı diyorlar ama hangimizin ağzı yamuk emzik emmekten. Üstelik hayat kurtarıcı bence. Damaklı ve kauçuk tercihen. Ama benim kızların damaklıyı almadı, bildiğin lastik emziği tercih etti. Bir tane de lastik emzik alınabilir.
:emir_bebek: malzeme çantası. Bol cepli ve geniş olsun.
:emir_bebek: dijital ateş ölçer.
:emir_bebek: banyo leğeni. Şimdi takım olarak satılıyor onlar.
:emir_bebek: bakım seti. Tırnak makası saç fırçası burun pompası vb var içinde. Ayrı ayrı alınabileceği gibi takım olarak da satılıyor.
NOT: Hastaneye giderken doktorunun tavsiye edeceği bir kutu mama götürmeyi ihmal etme. Hastaneler de verebiliyor bazen ama işi şansa bırakmamak lazım.

KENDİN İÇİN

:49: bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.
:49: rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.
:49: göğüs pedi. sütün akabilir.
:49: bir tane sabahlık. hastanede yürürken giymek için.
:49: terlik
:49: hasta bezi. bir paket.
:49: sıkmayacak penye kilotlar.

hastane çantasına hepsinden ikişer tane koyman yeterli.

Bir de HUMANA çayı sakın unutma:)
ben de hemen bi çıktı aldım attım cebimeeeeeeeeeeee.....:1::1::1:valla bunların bi çoğunu unuturdum bennnnnn:9::9:

benimki 16 saat ama uçak sayesinde süreyi azaltıyorum :27::27::27::27:
bizim buraya havaalanı yapıldı. haziran ortası Tayyip Erdoğan uçakla ilk inişi yapıcak ve resmen açılacak. ama sadece İstanbul olcakmış seferler. belki aktarmalı giderim. ama saat de önemli tabi. ama uçak otobüsten daha avantajlı, normal zamanda bile ayaklarım şişerdi benim, şimdi gitsem ne olur kimbilir.

şimdi benim 1 saat dicem üstüme atlıcanız dimi:52::52::52:
eveeeeeeeeeeettttttttttttttt:52::52::52::52::52:

maşallahhh canım aallah nazarlardan saklasın çok tatlı olmuşsun:nazar::49::nazar::nazar::nazar:
Aynur ablacım listeyi kopyalayıp aldım hemen, iş yoğunluğum geçsin incelicem. teşekkür ederim:34:

fuliiii nerde yaw, sabahtı di mi kontrolü onun, çatlıcam meraktan :27::27::27:

ne güzel işte cnm büyüyoz tabiiiii,niye moralini bozuyon kiii.......:46::46::46:

kız ALLAH iyiliğini versin , ben seni mi alıntı yapmışım....:9::9::9:
fatmaya dediydim ben onu,senin takvimi fatma sanmışım,,,,
ayyyyyy çok karıştırdım... neyse sustum bennnnnnnn.....

ama takvimdeki hiç bi zman doğru olmadı benim de... benim paşam hep daha uzun ve daha tontiş çıkıyo.... :9::9:

len bende okuyom diyom ki fitoşla benim aramda 10 gün var nasıl oluyor irem bizden küçük filan kafada devreleri yakıyodunuz :52::52::52:

evet kesin büyük çıkıyo takvim minimum alıyor heralde

kocam moralimi bozuyor çok şişko oldun diye:27::27::27:

İyi ettiniz kızlar. Bunlar ufak tefek gibi görünse de mühim şeyler. Bence hepsini bir mağazadan toptan alabilirsiniz. O zaman baya indirim yapıyorlar. Sonra canınız isterse artı şeyler de alabilirsiniz. Bunlar en temeller. Bebek büyüdükçe daha nelere ihtiyacı olduğunu o söyleyecek size.

bizim buraya havaalanı yapıldı. haziran ortası Tayyip Erdoğan uçakla ilk inişi yapıcak ve resmen açılacak. ama sadece İstanbul olcakmış seferler. belki aktarmalı giderim. ama saat de önemli tabi. ama uçak otobüsten daha avantajlı, normal zamanda bile ayaklarım şişerdi benim, şimdi gitsem ne olur kimbilir.

eveeeeeeeeeeettttttttttttttt:52::52::52::52::52:

maşallahhh canım aallah nazarlardan saklasın çok tatlı olmuşsun:nazar::49::nazar::nazar::nazar:
Aynur ablacım listeyi kopyalayıp aldım hemen, iş yoğunluğum geçsin incelicem. teşekkür ederim:34:

fuliiii nerde yaw, sabahtı di mi kontrolü onun, çatlıcam meraktan :27::27::27:

teşekkür ederim kuzucum :16::16::16:

fuli bizi habersiz bırakmaz doktordan çıksın yazar heralde

kızlar bu arada geçen arkadaşım doğum yaptı kanaması evde devam etmiş orkid kullanmış pişik olmuş lohusa pedi varmış evde onu kullanmak lazımmış sizede söyliyim

Doğrudur her ürün her cilde aynı etkiyi göstermiyor canım. Ama denemeden bilemiyoruz maalesef. Bebek bezi de öyle. Ben ilk çocuğuma prima aldım hem de stok yaptım. Sonra hepsini sağlık ocağına bağışlamak zorunda kaldım. Çünkü bebeğimin etlerini çürütecek derecede pişik ve alerji yaptı. Gittim adı sanı duyulmamış bir bez aldım çocuk düzeldi. Ötekine de o bezi kulandım. Şimdi yok piyasada. Size tavsiyem çoğunluğa uyup kaliteli diye primaya takılmayın. Yazık o paraya. Can bebe ve molfiks de çok çok iyi.

Doğrudur her ürün her cilde aynı etkiyi göstermiyor canım. Ama denemeden bilemiyoruz maalesef. Bebek bezi de öyle. Ben ilk çocuğuma prima aldım hem de stok yaptım. Sonra hepsini sağlık ocağına bağışlamak zorunda kaldım. Çünkü bebeğimin etlerini çürütecek derecede pişik ve alerji yaptı. Gittim adı sanı duyulmamış bir bez aldım çocuk düzeldi. Ötekine de o bezi kulandım. Şimdi yok piyasada. Size tavsiyem çoğunluğa uyup kaliteli diye primaya takılmayın. Yazık o paraya. Can bebe ve molfiks de çok çok iyi.

evet abla kiminde molfix pişik yapıyo kiminde prima benim kastım orkid derken hijyenik ped yani genel orkid diyince hepsini kapsıyomuş gibi oldu daha pamuklu lohusa pedi daha iyi dediler kullananlar bide dikiş oluyomuş ya acı veriyormuş

Teyzeler ben kerim eren kocaman öpücükler getirdim size :54::54::54::54::54::54:

Annemin ofiste işler karışmış onları toplayıp size detaylı bilgilerimi vericekmişşşş :54::54::54::54::54::54:

kızlar nasılsınız ben okuldayım bi yandan notları giriyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyorum. az biraz keyfim yok 2-3 gündür oğlumda bi aksilik var dışarda arkadaşlarına tekme atmaya itip kakmaya başladı. çok uyumlu bi çocuktur ve bunu yaparken de yüzünde bi sinir oluyo sanki canım sıkılıyo biraz bu konuya

kızlar nasılsınız ben okuldayım bi yandan notları giriyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyorum. az biraz keyfim yok 2-3 gündür oğlumda bi aksilik var dışarda arkadaşlarına tekme atmaya itip kakmaya başladı. çok uyumlu bi çocuktur ve bunu yaparken de yüzünde bi sinir oluyo sanki canım sıkılıyo biraz bu konuya

2 yaş sendromuna erken mi girdi acaba bide kardeşi olacağını algılayabiliyor mu

Back
X