- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.541
az kaldı kuzuuuuummmmm....
yatcan kalkcan bebişinlesinnnnnnn...
ama kimse neden beni tınlamıyo...
bişey sordum... güneş kremlerinin içeriğinde ne olmalı ne olmamalı ki... marka önemli değil içeriği önemli deyolarrrrrr.
ok kuzu thankssssssss....iwiitttt değiştirdim resmiii radyolojide yer yokda yapıciikk bişi de yok
he orası öyleymiş bende farkettim aama ben kapadım kafam şişiyo hemen bugün sabahtan yoğunduk kaldırmıyo bilün mü kafam yaşlanmışım artık
murat başaranın sarkısıda ayrıca tuhafmış heee sözlere gel
evet kuzummm sabah buluşcazzzben
biodermanınkini aldım ondada paraben alkon vs içermez dio işte onların olmaması lazıms anırım işte ma emin değilim
paraben filan yoksa iidir heralde ben garnier kullanmıştım güzel oluyor ama bebeğe kullanma bence kendin için alabilirsin bebeğe mustela true kid filan alırsın
söylencek şey mi şimdi kız bu......
ya şimdi söyle yada ilelebet sussssssskız meraktan çatlarım vallaaaaaa.........
oh vallaaaaa kız çocuk iki büklüm olmuş senin yüzünden....
söylencek şey mi şimdi kız bu......
Ya şimdi söyle yada ilelebet susssssssKız meraktan çatlarım vallaaaaaa.........
Oh vallaaaaa kız çocuk iki büklüm olmuş senin yüzünden....
ok kuzu thankssssssss....
yok cnm kendim için zaten... bana bebekler için olanlar daha güvenilir geliyo,alkol paraben parfüm içermez yazıyodu,50 faktör ondan alem bariiiiii...
benim ki rahatsız olduğunda daha çok tepikliyo,dün kot vardı üstümde onun kemer yeri daha sert ya durmadan orayı tekmeliyo,azcık yukarı çekiyom pantolonu yine onu buluyo orayı tekmeliyo...rahatına pek düşkün... bugün keten giydim yumuşak baya,bugün öyle çok tepinmiyo...oyy kurban olur anası ona bugün çok tepinmedi meğersem çocuğum iki büklüm olmuş ondan demekki
hadi karnında kine acıdım tosbammm yerim onu bennnşimdi ben totem adamıyım ya neyi farketmiştim biliyon mu senin bebişin cinsiyeti belli olmadan yani hala kız ken şu avatarını değişmiştin poposunu yediğim den yapmıştın Ve randevu sonrası dedin ki irkekim geliyo , bende randevudan önce erkek bebek avatarımı bu kıza çevirdim kız istiyom diye % 90 la döndüm onu diyecektim ama daha net değil söylettin ha
yok kız şaka yaptım size içim geçmişş az kestirdim uyandım şimdi
ayyy oğluma kıyamam yazık oğluma neler olmuş uyanayım bari tosunum düzelsin
iwiitttt değiştirdim resmiii radyolojide yer yokda yapıciikk bişi de yok
he orası öyleymiş bende farkettim aama ben kapadım kafam şişiyo hemen bugün sabahtan yoğunduk kaldırmıyo bilün mü kafam yaşlanmışım artık
kızlaaaaaarrrrrr ve tatlı bebişleriiiiiiiiii...
biz geldik, pert olduk ama15 günlük ambarın dağıtımını yaptım. hesaplaması, siparişi, dağıtımı her şey dahil, 5 yıldızlı çalıştım bugün ama çok yoruldumm.
bebişim içerden anasına küfrediyodur herhalde
neyse bi meyve yiyip gönlünü alayım onun. doktorumuzun sölediğine göre bu aydan itibaren bebişim benim direk yediklerimden alıyomuş, her yediğim kısa bi süre sonra ona da gidiyomuş
siz neler yaptınız. var mı kaçırdığım bi haber :44:
kızlaaaaaarrrrrr ve tatlı bebişleriiiiiiiiii...
biz geldik, pert olduk ama15 günlük ambarın dağıtımını yaptım. hesaplaması, siparişi, dağıtımı her şey dahil, 5 yıldızlı çalıştım bugün ama çok yoruldumm.
bebişim içerden anasına küfrediyodur herhalde
neyse bi meyve yiyip gönlünü alayım onun. doktorumuzun sölediğine göre bu aydan itibaren bebişim benim direk yediklerimden alıyomuş, her yediğim kısa bi süre sonra ona da gidiyomuş
siz neler yaptınız. var mı kaçırdığım bi haber :44:
benim ki rahatsız olduğunda daha çok tepikliyo,dün kot vardı üstümde onun kemer yeri daha sert ya durmadan orayı tekmeliyo,azcık yukarı çekiyom pantolonu yine onu buluyo orayı tekmeliyo...rahatına pek düşkün... bugün keten giydim yumuşak baya,bugün öyle çok tepinmiyo...
anaaaaaa kız doğru diyon vallaaaaaaaaa....
benim de başlarda ne yalan söyliyeyim gönlümden kız geçiyodu ama sonradan ne olduysa Allah erkek sevgisi verdi içime.... çok değişik bişey yaaaaaa....hele bu avatardakine bakınca bitiyom yaaaaaa çok tatlı......bi tane daha var... dur şimdi onu yapayım...
aa ben biraz rahatsız ediyimde tepinsin ayaklarımı uzatıyom masanın altına beyin rahatı kimsede yok
yeni avatarımla karşınızdayımmmmm... ve size de bi tane buldum....Eki Görüntüle 724538
yeni avatarımla karşınızdayımmmmm... Ve size de bi tane buldum....Eki Görüntüle 724538
işte bu tam benlik...yeni avatarımla karşınızdayımmmmm... ve size de bi tane buldum....Eki Görüntüle 724538
Ben geldim kızlar. Aslında öğlede gelmiştim ama yazamadım size.
Kısaca anlatayım kızım haftasıyla uyumlu ama bana göre yine zayıf. 22 hafta. 450 gr. 27 cm. Boyu yine haftasından uzun maşallah ama fitliğe aynen devam...
Bildiğiniz el salladı ve koca koca güldü bize. Küçük ablasının kopyası, geniş alın küçük burun küçük ağız. Buraya kadar herşey çok güzel. Ama malesef tansiyonum çok yüksek çıktı. Doktor gebelik zehirlenmesi ihtimaliyle tansiyon takibi ve bir sürü tahlil verdi. Çok üzgünüm, dokunsalar ağlayacak gibiyim. Hep korktuğum şey preeklamsi. Bunu da yaşamayayım lütfenSanki çok yermişim gibi pek çok şey yasaklandı bana. tuz yağ, patates ve şekerli meyveler en başta. Aklınızda bulunsun şeker yüklemesinden on gün önce şekeri tuzu ve yağı hayatınızdan çıkarın kızlar. Yoksa değer yüksek çıkar bu da doktoru yanıltabilirmiş. Bunları ebe söyledi az önce. Sabah tansiyon yüksekti. Akşam üzeri yine yüksek çıktı...Böyle işte.
Ben geldim kızlar. Aslında öğlede gelmiştim ama yazamadım size.
Kısaca anlatayım kızım haftasıyla uyumlu ama bana göre yine zayıf. 22 hafta. 450 gr. 27 cm. Boyu yine haftasından uzun maşallah ama fitliğe aynen devam...
Bildiğiniz el salladı ve koca koca güldü bize. Küçük ablasının kopyası, geniş alın küçük burun küçük ağız. Buraya kadar herşey çok güzel. Ama malesef tansiyonum çok yüksek çıktı. Doktor gebelik zehirlenmesi ihtimaliyle tansiyon takibi ve bir sürü tahlil verdi. Çok üzgünüm, dokunsalar ağlayacak gibiyim. Hep korktuğum şey preeklamsi. Bunu da yaşamayayım lütfenSanki çok yermişim gibi pek çok şey yasaklandı bana. tuz yağ, patates ve şekerli meyveler en başta. Aklınızda bulunsun şeker yüklemesinden on gün önce şekeri tuzu ve yağı hayatınızdan çıkarın kızlar. Yoksa değer yüksek çıkar bu da doktoru yanıltabilirmiş. Bunları ebe söyledi az önce. Sabah tansiyon yüksekti. Akşam üzeri yine yüksek çıktı...Böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?