- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.321
Aynur ablaa yaa bana bir ihtiyaç listesi yazsan ayrıntılı bebek doğunca ne giydirilir ne lazım oluyor? zıbın mı alayım atlet kilot mu alayım? doğumda bana ne lazım olacak vs vss ayrıntılı bir liste istesem senden de ona göre hazırlasak şu oğlanın çeyizini olmaz mııı
Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die
Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die
takılyom gir hava ya yoksa bu kızlar hava basıyoBen bu ay 3 kilo almışım seni geçtim hiç şiştim ayakları çekme bize en solucan sen çıktın bu durumda
deme kız öyleeeeeee beni de ağlatcan şimdiiiiii
Tamam bebeğim, akşama eve gidince yazayım rahat rahat. Ana listeyi al, gerisini keyfine göre alırsın. Doğumdan itibaren ne lazımsa yazarım tatlım.
Daha bir saat olmadı kübranın oğlu olacak dedim fatmike:)) O da merveyi alırım olmasa dedi:))) Senin adına sevindim canım. Bir kız bir oğlan ohh ne güzel:)) Yağız paşa da hoş gelmiş.
Ben gidiyorum kızlr hoşçakalın. Yarın yokum. Kendinize iyi bakın...Öptüm hepiciğinizi...
ablacm coook saolasın benım içimden gecen kızdı ama oğluş çıkmış yola başımızın üzerinde yeri varbu arada senin kızceye bende talibim
daha kalkıp balık pişircm offf of bir agırlık çöktü üzerime yaa
ŞUNA BAK BİRİ AĞLIYO ÖTEKİ BENİ DE AĞLATCAN DİYO , BENDE DURUMA GÜLÜYOM , BU TEMBEL KIZ BÖYLE TEPKİSİZ OLUNCA DUYGUSALLAŞAMADIM GÖRDÜN MÜBİR DOĞSUN POPOSUNA POPOSUNA VURMAZSAM
Teyzeler, benim kızımın tekmeleri elbisemden görünüyor şu an.Bakmaya da utanıyorum millette bakıp görecek diye...
anamm editöre kız vermeyeyim de kime vereyim. Hem osmanlıcası da mikemmel bir dünür bulmuşum:)) elkektrik aldık biz yağızdan di mi zeynebim narinim. (bir tekmeyle evettt dedi)
Sen de güldürdün ya beni,allah iyiliğini versin senin ya.....
Ayyyyyyy allanhım maşallah yaaa ne güzel....
rabbim gülmekten ayırmasın canım , ağlamayın zaten odada tekim öğleden önce başkada yere gittim işler üstüme üstüme geliyo hormondan değil sıkıntıdan patlıycam şimdi bitse bugün yaw
aminnnn cnm amin...
ben de çok sıkıldım ya geçmiyo zaman yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?