Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Tamam bebeğim, akşama eve gidince yazayım rahat rahat. Ana listeyi al, gerisini keyfine göre alırsın. Doğumdan itibaren ne lazımsa yazarım tatlım.

deme kız öyleeeeeee beni de ağlatcan şimdiiiiii

takılyom gir hava ya yoksa bu kızlar hava basıyo Ben bu ay 3 kilo almışım seni geçtim hiç şiştim ayakları çekme bize en solucan sen çıktın bu durumda

evet kuzum ya su an leblebi yutmuş solucan modundayım sipsivri bir göbek başkada bişey yokinanmazsnz belki ama yediğim makarna ve pilavın haddi hesabı yok ama metobolizma hızlı calısıyo benim

Daha bir saat olmadı kübranın oğlu olacak dedim fatmike:)) O da merveyi alırım olmasa dedi:))) Senin adına sevindim canım. Bir kız bir oğlan ohh ne güzel:)) Yağız paşa da hoş gelmiş.

ablacm coook saolasın benım içimden gecen kızdı ama oğluş çıkmış yola başımızın üzerinde yeri varbu arada senin kızceye bende talibim

ablacm coook saolasın benım içimden gecen kızdı ama oğluş çıkmış yola başımızın üzerinde yeri varbu arada senin kızceye bende talibim

Anamm editöre kız vermeyeyim de kime vereyim. Hem Osmanlıcası da mikemmel bir dünür bulmuşum:)) Elkektrik aldık biz Yağızdan di mi Zeynebim Narinim. (Bir tekmeyle evettt dedi)

ŞUNA BAK BİRİ AĞLIYO ÖTEKİ BENİ DE AĞLATCAN DİYO , BENDE DURUMA GÜLÜYOM , BU TEMBEL KIZ BÖYLE TEPKİSİZ OLUNCA DUYGUSALLAŞAMADIM GÖRDÜN MÜ BİR DOĞSUN POPOSUNA POPOSUNA VURMAZSAM
sen de güldürdün ya beni,allah iyiliğini versin senin ya.....

Teyzeler, benim kızımın tekmeleri elbisemden görünüyor şu an. Bakmaya da utanıyorum millette bakıp görecek diye...

ayyyyyyy Allanhım maşallah yaaa ne güzel....

anamm editöre kız vermeyeyim de kime vereyim. Hem osmanlıcası da mikemmel bir dünür bulmuşum:)) elkektrik aldık biz yağızdan di mi zeynebim narinim. (bir tekmeyle evettt dedi)

abla hani ağırdan satacaktı senin kız kendini hani beyaz bayrak açacaktı millet , kızıma aha bak zeynebi örnek al dedim şükür bizim kız tembel örnek alana kadar iptal ederim ben kararı

Sen de güldürdün ya beni,allah iyiliğini versin senin ya.....

Ayyyyyyy allanhım maşallah yaaa ne güzel....

rabbim gülmekten ayırmasın canım , ağlamayın zaten odada tekim öğleden önce başkada yere gittim işler üstüme üstüme geliyo hormondan değil sıkıntıdan patlıycam şimdi bitse bugün yaw

anticimmm gözün aydın çokk sevindim ne güzel bi de oğluşun olacak demekkiii hayırlısıyla doğsun inşaallah

Ben de gidiyorum hatunlarrr çok oturdum bugün azcık uzanayım da paşam da rahat hareket etsin görüşürüz yarınnn öpüyorum hepinizizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…