- Konu Sahibi antidepresif
- #28.341
çok az kaldı benim 5-10 dakika kaldı
sen erken çıkmıyomuydun yaz tarifesine mi geçtiniz.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle didoş... yine gelllll......Ben de gidiyorum hatunlarrr çok oturdum bugün azcık uzanayım da paşam da rahat hareket etsin görüşürüz yarınnn öpüyorum hepinizizi![]()
sen erken çıkmıyomuydun yaz tarifesine mi geçtiniz.....
güle güle didoş... Yine gelllll......
Ya bi git yaaaa..
Benim daha 1 saat 15 dk var...![]()
neyse kızma kuzucuğun sana avatarındaki gibi masaj yapar bakta hayalini kurAyyy ben hayal kurmaya gidiyom
öpüldünüz hem kendiniz hem bebişiniz
![]()
kız bu cümleyi ananın kurup ağlaması gerekmiyo muAh bu hormonlar ahhh
![]()
deme kız öyleeeeeee beni de ağlatcan şimdiiiiii![]()
ağlatma kız bizi gözlerim doldu![]()
şuna bak biri ağlıyo öteki beni de ağlatcan diyo , bende duruma gülüyom , bu tembel kız böyle tepkisiz olunca duygusallaşamadım gördün müBir doğsun poposuna poposuna vurmazsam
![]()
ben gidiyorum kızlr hoşçakalın. Yarın yokum. Kendinize iyi bakın...öptüm hepiciğinizi...
ben de gidiyorum hatunlarrr çok oturdum bugün azcık uzanayım da paşam da rahat hareket etsin görüşürüz yarınnn öpüyorum hepinizizi![]()
aynen canım 5 te çıkıyoruz hatta çıktık öpütüm sizi![]()
neyse kızma kuzucuğun sana avatarındaki gibi masaj yapar bakta hayalini kurAyyy ben hayal kurmaya gidiyom
öpüldünüz hem kendiniz hem bebişiniz
![]()
ya sen de mi gidiyon...
Offffff kimsecikler kalmadııı......
Neyse yarın görüşürük artık hepicinizle....
öpüldünüz.......
abla hani ağırdan satacaktı senin kız kendini hani beyaz bayrak açacaktı millet , kızıma aha bak zeynebi örnek al dedim şükür bizim kız tembel örnek alana kadar iptal ederim ben kararı![]()
anticimmm gözün aydın çokk sevindim ne güzel bi de oğluşun olacak demekkiii hayırlısıyla doğsun inşaallah
tesekkür ederim cnm rabbime binlerce şükür oğluş anası da olucm inşallahdarısı basına inşallah seninde bir kızcen olur
![]()
Günaydın kızlar ve kuzularııı![]()
günaydın annişler ve datlu bebişleri
ben bugün kızçemi top gibi hissettim babası dokunduğuyla kaçtı![]()
günaydın kızçeler
irem kız maşallah kızına hissediyosun artık demekki
Günaydın kızlar ve kuzularııı![]()
hareket falan hissetmedim ama top gibi bir yerde toplanmıştı kaçınca nere kaçtığını farkedemedim yani![]()
günaydın serapp ve oğluuşuuu
günaydınnn iremm ve nadir bulunan kızçesiii :)) artık senin kız tembellik yapmaktan vazgeçecek heraldeee
Günaydın diğer hatunlarrrr
hamilelik takvimide anca Bana hareketlerinden bahsetmeye başladı yavrum belki takvimi takip ediyodu ayy çok usludur o teyzesiYa benim kan değerim min değerin azıcık altına düşmüş kara üzüm yemekle meşgulüm 11 de
![]()
takvimci çocukkk![]()
Kan ilacı zaten verecektir doktorunn o zamana kadar sen pekmez kuru üzüm vs ne bulabiliyorsan ye. çünkü bundan sonra bebek daha hızlı büyüdüğü için daha çok kana ihtiyacın olacak.
günaydın kızçeler
irem kız maşallah kızına hissediyosun artık demekki
GÜnaydın serapp ve oğluuşuuu
günaydınnn iremm ve nadir bulunan kızçesiii :)) artık senin kız tembellik yapmaktan vazgeçecek heraldeee
GÜnaydın diğer hatunlarrrr