• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız bu cümleyi ananın kurup ağlaması gerekmiyo mu :9::9::9::9: Ah bu hormonlar ahhh :ssz::ssz::ssz::ssz:

deme kız öyleeeeeee beni de ağlatcan şimdiiiiii:14::14::14::14:

ağlatma kız bizi gözlerim doldu :43::43:

ay ne bilim fena oldum işteee geçti ama :27::27::27::27:

şuna bak biri ağlıyo öteki beni de ağlatcan diyo , bende duruma gülüyom , bu tembel kız böyle tepkisiz olunca duygusallaşamadım gördün mü :9::9::9: Bir doğsun poposuna poposuna vurmazsam :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

ben gidiyorum kızlr hoşçakalın. Yarın yokum. Kendinize iyi bakın...öptüm hepiciğinizi...

ben de gidiyorum hatunlarrr çok oturdum bugün azcık uzanayım da paşam da rahat hareket etsin görüşürüz yarınnn öpüyorum hepinizizi:16::16:

aynen canım 5 te çıkıyoruz hatta çıktık öpütüm sizi :54::54::54::54:

neyse kızma kuzucuğun sana avatarındaki gibi masaj yapar bakta hayalini kur :34::34::34: Ayyy ben hayal kurmaya gidiyom:10::10::10: öpüldünüz hem kendiniz hem bebişiniz :54::54::54:

ya sen de mi gidiyon...

Offffff kimsecikler kalmadııı......

Neyse yarın görüşürük artık hepicinizle....
öpüldünüz.......

hepicinize güle güleeeeeeeeeee :3::3::3::3::3::3::3:

abla hani ağırdan satacaktı senin kız kendini hani beyaz bayrak açacaktı millet , kızıma aha bak zeynebi örnek al dedim şükür bizim kız tembel örnek alana kadar iptal ederim ben kararı :9::9::9::9:

Bebeğim kapıları da hepten kapatmak olmaz hee:)) Bir de ben yazmayı seviyorum ya, hani akraba kolaylığı olur falan diye:)) Şaka bir yana daha şimdiden Allah hepimizin bebişlerine hayırlı eşler nasip etsin. Bence şu hayattaki en önemli şey iyi bir eş, sonra iştir.

günaydın serapp ve oğluuşuuu

günaydınnn iremm ve nadir bulunan kızçesiii :)) artık senin kız tembellik yapmaktan vazgeçecek heraldeee:1::1:

Günaydın diğer hatunlarrrr

hamilelik takvimide anca Bana hareketlerinden bahsetmeye başladı yavrum belki takvimi takip ediyodu ayy çok usludur o teyzesi :9::9::9: Ya benim kan değerim min değerin azıcık altına düşmüş kara üzüm yemekle meşgulüm 11 de :31::31::31::31:

Son düzenleme:
hamilelik takvimide anca Bana hareketlerinden bahsetmeye başladı yavrum belki takvimi takip ediyodu ayy çok usludur o teyzesi :9::9::9: Ya benim kan değerim min değerin azıcık altına düşmüş kara üzüm yemekle meşgulüm 11 de :31::31::31::31:

Takvimci çocukkk:1::1:
KAn ilacı zaten verecektir doktorunn o zamana kadar sen pekmez kuru üzüm vs ne bulabiliyorsan ye. Çünkü bundan sonra bebek daha hızlı büyüdüğü için daha çok kana ihtiyacın olacak.

takvimci çocukkk:1::1:
Kan ilacı zaten verecektir doktorunn o zamana kadar sen pekmez kuru üzüm vs ne bulabiliyorsan ye. çünkü bundan sonra bebek daha hızlı büyüdüğü için daha çok kana ihtiyacın olacak.

ben bir aydır kan ilacı kullanıyom zaten demir ilacım hemde kan ilacı ama düşmüş geçen ay en azından 12.3 dü zaten çok yüksek değildi ama en azından min. üstüydü neyse kuru üzüme talim şimdi ..............

günaydın annişler ve datlu bebişleri :3::3::3::3:

ben bugün kızçemi top gibi hissettim babası dokunduğuyla kaçtı :9::9::9::9::9:

günaydın kızçeler

irem kız maşallah kızına hissediyosun artık demekki

GÜnaydın serapp ve oğluuşuuu

günaydınnn iremm ve nadir bulunan kızçesiii :)) artık senin kız tembellik yapmaktan vazgeçecek heraldeee:1::1:

GÜnaydın diğer hatunlarrrr

günaydın kuzuların anaları...

iremmmm bi kızına sahip çıkkamadın kaçmış bak...:9::9:

Back
X