• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende yok canım ama bizim iş yerindeki hamişler 5. Aydan itibaren hart hart kaşıyasımız geliyor demişlerdi.

:46::46::46::46::46:yağızımız hoş gelmiş, allah uzun ömürler versin canım, adıyla bir yaşasın.
Ama biz foto da istiyozzz:46:

ya benimde 3-4 gecedir yatarken başlıyodu şimdi şuanda ofistede kaşınıyo tam ucu kasıyamıyomda tatlı tatlı kasınıyooo

valla bence de bu etoburluk bişeylere işaret istatisliklere girmesi lazım:27::27::27::27:

evet yaniii :32::32::32:

evet benim arkadaşım da mutlaka pompa al dedi. hatta o manuel olanını tavsiye etti. hem bebek çabuk yorulduğu için hem de ilk etapta süt az geldiği için pompa gerekli dedi. sütün çoğalmasında çok etkiliymiş düzenli sağmak.
çayı da yazdım bi kenara ablacım :34:

Ben diğer çocuklarımda pompa kullanmadım. İlk gün mama verdim ikisine de. Sonra sütüm geldi. Sık sık emzirirsen pompaya gerek kalmıyor. Hem bebek biberona alışınca memeyi tutması çok zor oluyor. Pompanın çekişiyle bebeğin emişi aynı kuvvette değil. bebek daha kuvvetli emiyor. Pompayı işe başlayınca bir iki hafta sütümü sağıp bırakmak için kullanmıştım. Çok can yakıyor, inşallah kullanmak zorunda kalmayız. Sütler gelir bebekler de nazlanmadan emer inşallah. Ama yine de bir köşede bulunsun tabi.

eveeet gelelim asıl mezuyaaa...
Bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm:33::33:
Boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım:nazar::nazar::nazar:
Cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda:55::55:
Bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızı:52:iste böyle hatunlar:1:

hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah :46::46::46::46: Kız bir ayda 500 gr alırsan tabiki yağız oğlan alır elini ağzına kurban olduğum aç kalmış aççç erkekler zaten doymaz :9::9::9::9:yedir uşağı :56::56::56::56:

teşekkürler canım. Geçmişte yazdım geç gelince kaçırdın haberi :9: Dr. Aramızda kalsın büyük ihtimal erkek dedi. önümüzdeki ay netleşcek:34:

kızım kendimiz uymasakta boşuna teori sallamıyoz burda :32::32::32::32::32:

evet canım bazen kaşınıyor ve uçları kuruyorr akıntı geliyor gibi aslında krem sürsem düzelecek de üşeniyorum:1::1:

tosun paşa rekoru kırıyoruzz oğlanlaraa kız bulamıycazz:1::1:

Şu anki kilon kaç kübüşşş zayıflıkta rekor sen ve iremde merak ediyoruz :34: 1 ayda 500 gr süperr bazılarımız 5 kilo alıyo:52::52:

maşalah yağız bebiş e :nazar::nazar::nazar:

saolasın cnm şu anki kilom 53kg700gr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bakalım vitamin kullanmaya baslıcm kesin güzel bi şişerim önümüzdeki ay:17::17::17:

Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:

kaşınıyo canım bazen gidip lavaboda kaşıyıp geliyom :1::1::1:

bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm:33::33:
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım:nazar::nazar::nazar:
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda:55::55:
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızı:52:iste böyle hatunlar:1:

oh maşallah tosunaa :nazar::nazar::nazar: demekki bu yıl hakkaten erkek yılı 2 kızla gidiyo koca topik bi tubim kaldı onunki ne olacak bakalım merveyi alıyorum bende oğluma ne yapıyım yeni bebekten bana hayır yok :52:

evet canım bazen kaşınıyor ve uçları kuruyorr akıntı geliyor gibi aslında krem sürsem düzelecek de üşeniyorum:1::1:

tosun paşa rekoru kırıyoruzz oğlanlaraa kız bulamıycazz:1::1:

Şu anki kilon kaç kübüşşş zayıflıkta rekor sen ve iremde merak ediyoruz :34: 1 ayda 500 gr süperr bazılarımız 5 kilo alıyo:52::52:

maşalah yağız bebiş e :nazar::nazar::nazar:

cnm dr. bana göğüslerine krem kullanma dedi,süt üretimi olduğu için iyi olmazmış...akıntı dediğinde süt cnm benim... ama sakın sıkma o da zararlı...

evet bazıları 5 kilo alıyo:1::1::1::1: kim acaba?????:52::52::52:

evet evet evet.....

benim çok kaşınıyo....
bi de banyoda suyun tanziği biraz fazla gelirse oraya acıyo:1::1::1::1:

maşallah kuzuna cnm... bir paşa daha hiç şaşırmadım....

şimdilik bir kesin birde %90 kızla yol alıyoruz...:1::1::1:

ama cnm,bence 12 haftalıkken pek güvenme,doğru çıkabilir belli olmaz,ama bana da 12 haftalıkken kız dedi,sonra 16 haftalıkken kesin erkek dediler...:1::1: benimki pipilendi:9::9::9:

ben çok kaptırmadım canım, hatta hala bebişim diyom. cinsiyet sölemiyom. dr. da gelecek aya netleşir dedi zaten.
sadece babamız heyecan yaptı hatta annelere sölemiş, vidasını da sıktıydım ama işe yaramamış. inşallah onlar da yaymazlar :50:

bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm:33::33:
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım:nazar::nazar::nazar:
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda:55::55:
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızı:52:iste böyle hatunlar:1:

Daha bir saat olmadı kübranın oğlu olacak dedim fatmike:)) O da merveyi alırım olmasa dedi:))) Senin adına sevindim canım. Bir kız bir oğlan ohh ne güzel:)) Yağız paşa da hoş gelmiş. :nazar::nazar:

hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah :46::46::46::46: Kız bir ayda 500 gr alırsan tabiki yağız oğlan alır elini ağzına kurban olduğum aç kalmış aççç erkekler zaten doymaz :9::9::9::9:yedir uşağı :56::56::56::56:

kızım kendimiz uymasakta boşuna teori sallamıyoz burda :32::32::32::32::32:

tesekkür ederim bacım doktor dediki kendine az kilo aldıran bebeğe cok yarayan bir beslennme sekli uygulamışşsın aferin dedi pek havalara girdim:27::27::27::27::27::27:ya şimdi ilk aylar o yüzden böyle sonrakı aylarda görün siz beni:52::52::52:

Ben diğer çocuklarımda pompa kullanmadım. İlk gün mama verdim ikisine de. Sonra sütüm geldi. Sık sık emzirirsen pompaya gerek kalmıyor. Hem bebek biberona alışınca memeyi tutması çok zor oluyor. Pompanın çekişiyle bebeğin emişi aynı kuvvette değil. bebek daha kuvvetli emiyor. Pompayı işe başlayınca bir iki hafta sütümü sağıp bırakmak için kullanmıştım. Çok can yakıyor, inşallah kullanmak zorunda kalmayız. Sütler gelir bebekler de nazlanmadan emer inşallah. Ama yine de bir köşede bulunsun tabi.

Aynur ablaa yaa bana bir ihtiyaç listesi yazsan ayrıntılı bebek doğunca ne giydirilir ne lazım oluyor? zıbın mı alayım atlet kilot mu alayım? doğumda bana ne lazım olacak vs vss ayrıntılı bir liste istesem senden de ona göre hazırlasak şu oğlanın çeyizini olmaz mııı:16::16:

ben çok kaptırmadım canım, hatta hala bebişim diyom. cinsiyet sölemiyom. dr. da gelecek aya netleşir dedi zaten.
sadece babamız heyecan yaptı hatta annelere sölemiş, vidasını da sıktıydım ama işe yaramamış. inşallah onlar da yaymazlar :50:

biz herkese söylemiştik.. sonra pipi çıktı ortaya....:27::27:

Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die :14::14::14::14::14:

tesekkür ederim bacım doktor dediki kendine az kilo aldıran bebeğe cok yarayan bir beslennme sekli uygulamışşsın aferin dedi pek havalara girdim:27::27::27::27::27::27:ya şimdi ilk aylar o yüzden böyle sonrakı aylarda görün siz beni:52::52::52:

takılyom gir hava ya yoksa bu kızlar hava basıyo :9::9::9::9::9: Ben bu ay 3 kilo almışım seni geçtim hiç şiştim ayakları çekme bize en solucan sen çıktın bu durumda :9::9::9::9::9:

Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die :14::14::14::14::14:

KIZ BU CÜMLEYİ ANANIN KURUP AĞLAMASI GEREKMİYO MU :9::9::9::9: AH BU HORMONLAR AHHH :ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X