• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biz geldikkk kızlarrr keyfimiz de yerindeee sizler de kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmiyooo

fuli senin beyaz pantolonlu fotonn butlu butluuu elbiseli halin daha bi zayıftı:1: KEndi butun da canın et çekmiş ya helal sana:52::52:

fitoşş hoşgeldinizzz nerelerdeydinizzz?? aşı zorlamış seniii ama geçer yarına kadrr merak etme benim ağrımamıştı ama bu seferkinde biraz şişmişti su değdirmiycen dediydi ebe onun yüzünden iki gün duş alamadım:1::1: Neyse sende öğrenmiş oldun artık bir dahakine dikkat edersin su değdirmezsin:34:

aynur ablaa senin bıcırık zeynep narin yarın kocaman olduğunu görürsün inşallah güzel bir foto bekliyoruzz renkli olarak açılışı ben dün yaptım sıra sendee bir de kız resmi görelimm hep erkek hep erkek:1::1:

odada yalniz kalinca fotoladim hemen bebisimi. bi tanesi ilk kiprasmadan once
Kod:
ki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti. $bebissss.webp$bacaklarr.webp:nazar:

benimde 6sına ayrıntılıya ultrasyon yazdı...işte iki hafta sonra tekrar çağıracam dedi zaten kontrollrimiz iki haftaya düşecek dedi bundan sonra o zamanda şeker yüklemesini yapar...

ama bişi diyemm mi sana ben şeker yüklemesinden korkuyom en fazla..sanki bana şeker fazla çıkacakmış gibime geliyo...:18::18:
yaaaaaaa hiç sorma ben de en çok ondan korkuyom... inşallah çıkmaz canım yaaaa.. deme öyle.....
huuu huuu biz geldiik:3::3:nasılsnz hatunlar:32:

hoşgeldinizzzzzzzzz......

biz iyiyiz asıl sizi sormalı....

hoş geldin küboşum biz iyiyiz dr. kontrolümüz vardı bugün bizim de:46:
sen nasılsınn:34:
biz geldikkk kızlarrr keyfimiz de yerindeee sizler de kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmiyooo

fuli senin beyaz pantolonlu fotonn butlu butluuu elbiseli halin daha bi zayıftı:1: KEndi butun da canın et çekmiş ya helal sana:52::52:

fitoşş hoşgeldinizzz nerelerdeydinizzz?? aşı zorlamış seniii ama geçer yarına kadrr merak etme benim ağrımamıştı ama bu seferkinde biraz şişmişti su değdirmiycen dediydi ebe onun yüzünden iki gün duş alamadım:1::1: Neyse sende öğrenmiş oldun artık bir dahakine dikkat edersin su değdirmezsin:34:

aynur ablaa senin bıcırık zeynep narin yarın kocaman olduğunu görürsün inşallah güzel bir foto bekliyoruzz renkli olarak açılışı ben dün yaptım sıra sendee bir de kız resmi görelimm hep erkek hep erkek:1::1:

hoş geldin didoşşş...

HOŞGELDİNİZ GİTTİN Mİ DRAA ANLATSANA KIZ BİZDE SENİ ANDIK AZ ÖNCE :52::52::52::52::52::52::52:

CANIM ELBİSE GİYİNCE DOĞAL OLARAK BACAKLAR GÖZÜKMÜYO İNCEYMİŞ GİBİ KALIYORUM AMA PANT. OLAN BİTEN ORTADA İŞTE :9::9::9::9::9:

odada yalniz kalinca fotoladim hemen bebisimi. bi tanesi ilk kiprasmadan onceki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710 :nazar:

ERKEK BU ERKEKKK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: MAŞŞALLAHHHH PAŞAMA BENİMMMM :16::16::16::16::16:

ben yavaştan derse kaçar kızlar..benim sürem doldu...

sizleri ve göbüşlerinizdekini öptük kuzumla...:29:

GÖRÜŞÜRÜZ KUZUCUMMMMMMM BİZDE ÖPTÜK KUZUMLA:54::54::54::54:

evet cnm bana da dedi...kayda alcaklarmış.senin ne zman şeker yüklemesi...

benim ayrıntılıdan,bir buçuk iki hafta sonra demişti bakalım şimdi bişey dicek mi... yani 23. haftada...

inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...

sizin ebeler işlerini biliyolarrr sisteme girmeleri gereken şeyleri istiyolar paşa paşa:1::1: Başka zaman işim olmaz sizinle diyoo:1::1:

benimde 6sına ayrıntılıya ultrasyon yazdı...işte iki hafta sonra tekrar çağıracam dedi zaten kontrollrimiz iki haftaya düşecek dedi bundan sonra o zamanda şeker yüklemesini yapar...

ama bişi diyemm mi sana ben şeker yüklemesinden korkuyom en fazla..sanki bana şeker fazla çıkacakmış gibime geliyo...:18::18:

serapcım korkma şeker yüklemesinden bende çok korkuyodum ve kesin diyodum yüksek çıkacak şeker. çünkü tatlı yediğim zaman rahatsız oluyordum şişiyordum ki bunlar şeker belirtisi ama normal çıktı çok şükür . Hem yüksek çıksa da diyet veriyorlar ve gebelikten sonra geçen bir durummuş o yüzden çok korkmana gerek yok :34:

oooo hoşgeldinizzzzz meraklarda bıraktınız biziiii nerelerdeydinizz??

hoşgördük kuzummmmm... bana bişey demedi ebe,ağrı olursa bu koy dedi hatta ama koymadım ben..
gece ağrımaya başladı... sabah duş aldım... ama bi dahakine deydirmem...

bir de ben tetanoz aşım var dedim,1 defa mı yapılcak şimdi dedim,yok dedi 1 ay sonra yine yapalım,fazla yapılmasının zararı yok,hatta doğumdan sonra da 5 e tamamlarsan,bir daha ömür boyu gerekmez dedi ikinci gebelikte bile.....
bi kart verdi bunu yanında taşı,tamamlandığında da olası allah korusun kesik falan olursa bunu göster dedi...
Kod:
ki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710 :nazar:
oyyy maşallah kuzuya ne kadar netmiş cihaz.. bizimki hiç böle net çıkmıyo...

ama ben cinsiyet tahmini yapamam kiiii:26::26:

eveeet gelelim asıl mezuyaaa...
bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm:33::33:
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım:nazar::nazar::nazar:
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda:55::55:
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızı:52:iste böyle hatunlar:1:

hoşgördük kuzummmmm... bana bişey demedi ebe,ağrı olursa bu koy dedi hatta ama koymadım ben..
gece ağrımaya başladı... sabah duş aldım... ama bi dahakine deydirmem...

bir de ben tetanoz aşım var dedim,1 defa mı yapılcak şimdi dedim,yok dedi 1 ay sonra yine yapalım,fazla yapılmasının zararı yok,hatta doğumdan sonra da 5 e tamamlarsan,bir daha ömür boyu gerekmez dedi ikinci gebelikte bile.....
bi kart verdi bunu yanında taşı,tamamlandığında da olası allah korusun kesik falan olursa bunu göster dedi...
oyyy maşallah kuzuya ne kadar netmiş cihaz.. bizimki hiç böle net çıkmıyo...

ama ben cinsiyet tahmini yapamam kiiii:26::26:

teşekkürler canım. geçmişte yazdım geç gelince kaçırdın haberi :9: dr. aramızda kalsın büyük ihtimal erkek dedi. önümüzdeki ay netleşcek:34:

Bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm:33::33:
Boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım:nazar::nazar::nazar:
Cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda:55::55:
Bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızı:52:iste böyle hatunlar:1:

ohh maşşallah sizeeeee anasııı irem kızzz sanırım etçilerrrr erkek oluyo heeee :33::33::33::33::33:

Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:
bende yok canım ama bizim iş yerindeki hamişler 5. aydan itibaren hart hart kaşıyasımız geliyor demişlerdi.

bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm:33::33:
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım:nazar::nazar::nazar:
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda:55::55:
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızı:52:iste böyle hatunlar:1:

:46::46::46::46::46:yağızımız hoş gelmiş, allah uzun ömürler versin canım, adıyla bir yaşasın.
ama biz foto da istiyozzz:46:

hoşgeldin canımcımm

Kod:
ki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710 :nazar:

oyy yerim ben o bebekini çok tatlı maşallahhhh:1::1:

evet evet evet.....

benim çok kaşınıyo....
bi de banyoda suyun tanziği biraz fazla gelirse oraya acıyo:1::1::1::1:
maşallah kuzuna cnm... bir paşa daha hiç şaşırmadım....

şimdilik bir kesin birde %90 kızla yol alıyoruz...:1::1::1:
teşekkürler canım. geçmişte yazdım geç gelince kaçırdın haberi :9: dr. aramızda kalsın büyük ihtimal erkek dedi. önümüzdeki ay netleşcek:34:

ama cnm,bence 12 haftalıkken pek güvenme,doğru çıkabilir belli olmaz,ama bana da 12 haftalıkken kız dedi,sonra 16 haftalıkken kesin erkek dediler...:1::1: benimki pipilendi:9::9::9:

evet canım bazen kaşınıyor ve uçları kuruyorr akıntı geliyor gibi aslında krem sürsem düzelecek de üşeniyorum:1::1:

tosun paşa rekoru kırıyoruzz oğlanlaraa kız bulamıycazz:1::1:

Şu anki kilon kaç kübüşşş zayıflıkta rekor sen ve iremde merak ediyoruz :34: 1 ayda 500 gr süperr bazılarımız 5 kilo alıyo:52::52:

maşalah yağız bebiş e :nazar::nazar::nazar:

Back
X