- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #28.201
hadi sende çek yeni foto görelim bebekini![]()
dün çektiğimi koyam canım aşıya gitmeden önce günlüğe koymak için çekmiştim evde...
şimdi okuldayım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi sende çek yeni foto görelim bebekini![]()
yerler onun totosunu...ölçüm temiz çıkmış canım hadi bi paşa daha yolda desene...
maşallah kuzuya ve sana
beni ne götürür acep
bak bende kıskanıp koycam şimdi göbükümü....maşallah canım sana da....
kız millet görecek diye halimi görsennnn acele acele ne yaptığımı bilemiyorum![]()
koydum kuzu koydum...koy koy koy sende koy göbüşünü ve bebişiniii
tahmin edebiliyorum kuzu![]()
dün çektiğimi koyam canım aşıya gitmeden önce günlüğe koymak için çekmiştim evde...
şimdi okuldayım....
ben günlük filan yapmadım halbuki çok istiyodumm ilk üç ayın tembelliğine geldi
işte bu da bizim en son halimiz....
Eki Görüntüle 723638
ya bende her gün yazmıyom sürekli..bazen hiç hissetmiyom...ama çoğunlukla yazıyom...fotoyu da önemli günlerde çekip koyuyom...
işte bu da bizim en son halimiz....
Eki Görüntüle 723638
koydum kuzu koydum...
ben doymak bilmiyom yawww...
teşekkürler didoşumm. kaçırdım seni yine yetişemedim galibamaşallah o paşayaaa güzel bir göbüşün var fulicimm benimki kadar var
tubişşşş senin bebişaynı bunun gibi desene :) En harektli seninki çıktı şimdilik artık ilerde tekmeleri düşünemiyorum
E tembeller kız hareketliler oğlan oluyo
Ense kalınlığı da güzelmiş maşallahh sağlıklılıdır o annesiii şimdi bekle dur 24 haziranıı
tubişimm o ilaç kullanma talimatı da nedir ne söyledi doktorr bizde bilelimm bilinçlenelim teyzesiii![]()
maşallahhh fatmam
yerler onun totosunu...ölçüm temiz çıkmış canım hadi bi paşa daha yolda desene...
maşallah kuzuya ve sana
beni ne götürür acep
bak bende kıskanıp koycam şimdi göbükümü....maşallah canım sana da....
teşekkürler canım. allaha şükür ölçümler temiz. büyük ihtimal ama bakalım 1 ay sonra netleşir cinsiyet inşallahhişte bu da bizim en son halimiz....
Eki Görüntüle 723638
kız senin diğer foton daha büyüktü göbeğin şimdi daha az gibi geldi sanki belki fotonun yakınlığı uzaklığı ile alakalıdır
gazdı herhalde bana da küçük geliyo göbek şimdicik...Kız geçen ay gazınız mı vardı sanki geçen kiresimlerde daha büyüktü bu göbişler![]()
yap kuzu yap ileride bakıpta eskigünleri yadd edersin.şu foto işini bende ciddiye alıyım doktor günleri çekiyim bari
maşşallah anasına kuzusunaaa topiğimizin paşasınaaaaa
ne tesadüff bende doymuyoommm![]()
teşekkürler didoşumm. kaçırdım seni yine yetişemedim galiba
valla aynenbu bebek gibiydi, hatta bi ara totosunu döndü iki bacak arası göründü dr. o zaman erkek olabilir dedi.
demir ilacı için şunlar yazıyo bebekim:
yemeklerden yarım saat sonra alınmalıdır.
ilaçlar ile birlikte süt ve süt ürünleri(peynir,yoğurt) aynı anda alınmamalıdır.
ilaç ile birlikte çay tüketilmemelidir.
aynı anda kalsiyum prepatları alınmamalıdır.
c vitamini ile birlikte(portakal, greyfurt suyu) alınmalıdır.
maşallahhh fatmam
ama sanki geçen sefer koyduğunda göbüşün daha şişti sanki. veya ben kıyafetten öle algıladım. ayrıca bu resimde abarttığın gibi deilsin, fit görünüyosun
teşekkürler canım. allaha şükür ölçümler temiz. büyük ihtimal ama bakalım 1 ay sonra netleşir cinsiyet inşallahh
senin göbüşe de 10 üzerinden 10 veriyom, çok tatlı yaww, maşallahhh..
teşekkürler didoşumm. kaçırdım seni yine yetişemedim galiba
valla aynenbu bebek gibiydi, hatta bi ara totosunu döndü iki bacak arası göründü dr. o zaman erkek olabilir dedi.
demir ilacı için şunlar yazıyo bebekim:
yemeklerden yarım saat sonra alınmalıdır.
ilaçlar ile birlikte süt ve süt ürünleri(peynir,yoğurt) aynı anda alınmamalıdır.
ilaç ile birlikte çay tüketilmemelidir.
aynı anda kalsiyum prepatları alınmamalıdır.
c vitamini ile birlikte(portakal, greyfurt suyu) alınmalıdır.
maşallahhh fatmam
ama sanki geçen sefer koyduğunda göbüşün daha şişti sanki. veya ben kıyafetten öle algıladım. ayrıca bu resimde abarttığın gibi deilsin, fit görünüyosun
teşekkürler canım. allaha şükür ölçümler temiz. büyük ihtimal ama bakalım 1 ay sonra netleşir cinsiyet inşallahh
senin göbüşe de 10 üzerinden 10 veriyom, çok tatlı yaww, maşallahhh..
yok kuzu ben diyom ya küçüldü göbek diye..
gazdı herhalde bana da küçük geliyo göbek şimdicik...
yap kuzu yap ileride bakıpta eskigünleri yadd edersin.
uatnmayıp yazcam öğleden gelirken acıktım..eşimde bişiler aldı..derse girmeden bir dilim yedim...sonraki teneffüste üç dilim daha yedim...bir dilimde sınıfa götürdüm...o dilimi de sınıfta götürdüm...şimdi de sütümü götürüyom...
accık küçülldü ama bende 10 üzerinden 10 vereyim bari....![]()
yok kuzu ben diyom ya küçüldü göbek diye..
gazdı herhalde bana da küçük geliyo göbek şimdicik...
yap kuzu yap ileride bakıpta eskigünleri yadd edersin.
uatnmayıp yazcam öğleden gelirken acıktım..eşimde bişiler aldı..derse girmeden bir dilim yedim...sonraki teneffüste üç dilim daha yedim...bir dilimde sınıfa götürdüm...o dilimi de sınıfta götürdüm...şimdi de sütümü götürüyom...
accık küçülldü ama bende 10 üzerinden 10 vereyim bari....![]()
seninde fatoşun kide daha küçük geldi ama fuli hem yakından çekiyo hemde hala gazlı anlaşılan onda her hangi bişey farketmedim![]()
evt tatlım sanırım kıyafetten bu gömleğim biraz daha bol canım .teşekkür ederim kuzum hala kurtarır yanım var sonraki ayları düşünmüyorum.
bizim gazımız inmiş...o zaman siz hiç gaz almamışsınız
sizi accık gazlayak kız![]()
seninde fatoşun kide daha küçük geldi ama fuli hem yakından çekiyo hemde hala gazlı anlaşılan onda her hangi bişey farketmedim![]()