- Konu Sahibi antidepresif
- #28.181
kızlar başka bürodaydım , şimdide acıktık yemeğe gidiyoruz

afiyet olsun teyzoşlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim doktor çok planlı programlı valla, hiç atlamıyor bi şeyi cin gibi. tüm randevuları kendi ayarlıyo.kurban olsun fuli teyzesi taklalar atan totosunaaaa onunnn maşşallah anası sizeeee desene erkek ihtimali yüksek yieğniminnnnntemiz çıkmış ölçülerinizde kanda temiz çıkar canım benimmmm oo senin doktor ayrıntılı ultrason günü bile vermiş bende gidince sorayım yaaa unutuyom sıpamı görünce
![]()
dr. sen anca 4,5 veya 5. ayda hissedebilirsin dedi. karnının içinde bilye kayıyo veya gaz hareketi oluyo gibi olur dedibak şimdi arkadasının fotosu haberini duyunca benimki kıpraştıheyecanla bekliyo kuzum arkadasını haberin ola ballı lokmasııı
![]()
teşekkürler Fatma tezesi. 5-6 tane fotosu var ama 1 tanesi net sadece o da ilk çekebildiği, sonra kıpraşıp durduoyy yerim ben o tosunu
ay kurban olurum yok mu yeni fotosu maşallah yaa bende çok özledimmmoğlumu demekki bi tosun daha gelecek
tişekkür ederiz teyzesii... senin kızzz pek bi nazik ayol (daha başka bi şey demiyom, kızmasın teyzesine)yerim ben senin tosununu taklalarda atıp artistlikler mi yapmış anasına kurban olsunlar ona yaw maşallahburdan hareketsizlere duyrulur
![]()
kızlar başka bürodaydım , şimdide acıktık yemeğe gidiyoruzafiyet olsun teyzoşlar
![]()
teşekkürler Fatma tezesi. 5-6 tane fotosu var ama 1 tanesi net sadece o da ilk çekebildiği, sonra kıpraşıp durdukesin demedi aramızda kalsın dedi biz o yüzden bekliyoz şimdilik daha oğluşum falan diye sevmiyoz, bebeişlikte daha, kısmetse 1 ay sonra terfi edecek tam anlamıyla tosunluğa
fırsatım olursa veya akşama kesin telden yüklücem canım, oda kalabalık benim erkekler falan var, çekemedim tele
tişekkür ederiz teyzesii... senin kızzz pek bi nazik ayol (daha başka bi şey demiyom, kızmasın teyzesine)
afiyet olsun canım.
benim kocam kahvaltı ısmarladı bana sabah, o yüzden pek karnım acıkmadı daha, biraz daha bekleyip bi şeyler atıştırcam öylesine![]()
Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509
teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee![]()
teyzoşlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucakönümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda randevumuz var.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee![]()
unutmadan ekleyim...
şimdi içtiğim vitaminler bitince kalsiyum ve magnezyuma başla dedi. kürtajdan sonra elimde kalan kalsiyum ve magnom ilaçları vardı, suda eriyen tablet şeklinde, bi sonraki randevuya kadar da onları bitircem.
bi de demir hapına başlattı. ilaç kullanma talimatı falan da verdi..
maşallah o paşayaaa güzel bir göbüşün var fulicimm benimki kadar var
tubişşşş senin bebişaynı bunun gibi desene :) En harektli seninki çıktı şimdilik artık ilerde tekmeleri düşünemiyorum
E tembeller kız hareketliler oğlan oluyo
Ense kalınlığı da güzelmiş maşallahh sağlıklılıdır o annesiii şimdi bekle dur 24 haziranıı
tubişimm o ilaç kullanma talimatı da nedir ne söyledi doktorr bizde bilelimm bilinçlenelim teyzesiii![]()
teşekkürler Fatma tezesi. 5-6 tane fotosu var ama 1 tanesi net sadece o da ilk çekebildiği, sonra kıpraşıp durdukesin demedi aramızda kalsın dedi biz o yüzden bekliyoz şimdilik daha oğluşum falan diye sevmiyoz, bebeişlikte daha, kısmetse 1 ay sonra terfi edecek tam anlamıyla tosunluğa
fırsatım olursa veya akşama kesin telden yüklücem canım, oda kalabalık benim erkekler falan var, çekemedim tele
tişekkür ederiz teyzesii... senin kızzz pek bi nazik ayol (daha başka bi şey demiyom, kızmasın teyzesine)
afiyet olsun canım.
benim kocam kahvaltı ısmarladı bana sabah, o yüzden pek karnım acıkmadı daha, biraz daha bekleyip bi şeyler atıştırcam öylesine![]()
akşama bakarım artık yegenime olsun biz bekleriz bebiş deriz ona
bende size göbüş çektim ama net değildi yüklemedim o yüzden
bi daa çek bi daaa çek nolurrr nolurrr nolurrrrrr![]()
teşekkürederiz didoş teyzesiiii benim paşam daha şimdiden senin göbüş kadarsa hep diyorum senin haftana gelince ne olucaz kimbilir
ama ben tombulum yaaa bu cüsseye normal demekk sen zayıfsın 25 haftada benim göbüşüm var sende ben tombikim 16 haftada var bu göbüş
diyom size doğuma vinçle gidicem die![]()
du gidip çekiyim tuvalet boşsa odada çekemem şimdi
olsun o kadarcık anne payı da dimi :)) herkes benim göbeğime çok büyük diyo moralimi bozuyolar yaa
fatmişşşş neren şişko seninn kızzz gayet ölçülü ve küçük bir göbeğin varr![]()
teyzoşlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağa bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım, ebem çok şekerr bi bayan
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumumuz olucakönümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda randevumuz var.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee![]()
Eki Görüntüle 723508 Eki Görüntüle 723509
teyzelerim beni mi özeldiii dedi kuşummmmm resim çektik bizdeee![]()
teşekkürederiz didoş teyzesiiii benim paşam daha şimdiden senin göbüş kadarsa hep diyorum senin haftana gelince ne olucaz kimbilir
ama ben tombulum yaaa bu cüsseye normal demekk sen zayıfsın 25 haftada benim göbüşüm var sende ben tombikim 16 haftada var bu göbüş
diyom size doğuma vinçle gidicem die![]()
olsun kuzummmm burda ısık terste kalmış ama yerim sizin göbüşünü bennnnn![]()
yerler onun totosunu...ölçüm temiz çıkmış canım hadi bi paşa daha yolda desene...
maşallah kuzuya ve sana
beni ne götürür acep
bak bende kıskanıp koycam şimdi göbükümü....maşallah canım sana da....