Şu bomboş hissediyorum lafı o kadsr tanıdık geldiki yazmadan edemedim. Transferden sonra bende kendimi öyle hissetmiştim tam anlamıyla bu kelime hissettiğimdiBide ben anestezili transfer oldum sanki beni sadece uyutup uyandırıp hadi evine demişler gibine ufacık bi leke ne kasık batması hiçbişi diğerlerinde ilk günler olmuştu leke falan şimdi hiçbiri yok bomboş hissediyorum kendimi
evet canım doğru
takipteyim canım çok teşekkürler etiketlediğin için. okudum her birinizin yazdıklarını sende transfer olmuşsun hayırlı uğurlu olsun inş.canım güzel haberler alman dileğimle.
İnşallah canım sağolasın.Hadi hayırlı olsun Aygülcüm inşallah güzel haberler vericen bize
Sağol tatlım. Allah razı olsuntakipteyim canım çok teşekkürler etiketlediğin için. okudum her birinizin yazdıklarını sende transfer olmuşsun hayırlı uğurlu olsun inş.canım güzel haberler alman dileğimle.
evet öyle oluyor valla . insan allak bullak oluyorSağol tatlım. Allah razı olsunOldum ama ben mi oldum başkası mı oldu arka arkaya olunca beyin idrak edemiyor
Sen ne durumdasın canım. Hesap kitap toparlayabildiniz mi. Ne zaman düşünüyorsun. Ben bu arada test yaptırdım kan pıhtılaşmam biraz varmış. Bu sefer ek olarak corasprin kullanıyorum.evet öyle oluyor valla . insan allak bullak oluyor
canım adetim gecikti yine bugün gecikmenin 5.günü. test yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ama emin olmak için biraz daha beklicem olmazsa kan veririm haftaya . pıhtılaşmayı öğrenmen iyi olmuş önemli bir konuSen ne durumdasın canım. Hesap kitap toparlayabildiniz mi. Ne zaman düşünüyorsun. Ben bu arada test yaptırdım kan pıhtılaşmam biraz varmış. Bu sefer ek olarak corasprin kullanıyorum.
merhaba canım neden kapanmış ?Kızlar aklınıza geleni etiketleyin. Topik kapanmış yenisini açmaya çalıştım.
@Nosking @kofi @Arzurum @KarasbabyPotisim Umut_bebek @mlshope Mariposa7 @Beklenenmucizemgeldi @lavinya8 @nicecream
Çift yumurta benimkiler
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzBen transfer oldum bacılar, hanımefendiler,
haberi olmayanlara duyurulur
Olanlarda olmayanlara duyursun
Güzel sonuçları olsun inşallah , kaç gün kaldı teste :)Ben transfer oldum bacılar, hanımefendiler,
haberi olmayanlara duyurulur
Olanlarda olmayanlara duyursun
Bazende diyorum hiç takip ettirmesem nasıl olurduki?Ay o beta takibi zor oluyo dakka başı lan ver et ama en azından kendiliğinden düştü ya yeni yeni güzel başlangıçların olsun inşallah