Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Şu bomboş hissediyorum lafı o kadsr tanıdık geldiki yazmadan edemedim. Transferden sonra bende kendimi öyle hissetmiştim tam anlamıyla bu kelime hissettiğimdi inşallah pozitif olursun

Selam kizlar. Ben de grubu bulamamistim iyi olmus yeni grup. Ben de keseyi gordum cok şükür. Mide bulantilarim aşırı fazla. Gunde sadece birkac saat normal olabiliyorum gibi bi sey. Dayanmaya çalışıyorum

takipteyim canım çok teşekkürler etiketlediğin için. okudum her birinizin yazdıklarını sende transfer olmuşsun hayırlı uğurlu olsun inş.canım güzel haberler alman dileğimle.
Sağol tatlım. Allah razı olsun Oldum ama ben mi oldum başkası mı oldu arka arkaya olunca beyin idrak edemiyor

Sen ne durumdasın canım. Hesap kitap toparlayabildiniz mi. Ne zaman düşünüyorsun. Ben bu arada test yaptırdım kan pıhtılaşmam biraz varmış. Bu sefer ek olarak corasprin kullanıyorum.
canım adetim gecikti yine bugün gecikmenin 5.günü. test yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ama emin olmak için biraz daha beklicem olmazsa kan veririm haftaya . pıhtılaşmayı öğrenmen iyi olmuş önemli bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…