Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim üzüldüğüm o işte ben 2150 olmuştu beta baya yükselmişti neyse geçmişi konuşmak faydasız olsun bakalım hayırlısı şimdi yenisi için hazırlanmaya başlayayım kilo vereyim

Kendiliğinden mi oldu canım ?

Öncesinde diyorum hiç beta takibi yapmasam yinemi Dr sağlıksız diyecekti ben denesen beta düzensiz gidiyor diye hiç kimse farketmeyecekti toparlarmi belki diye dedim şimdi mecbur bakacağız sıfırlandimi diye
Hiç ama hiç öyle düşünme betan sağlıklıda olabilirdi , ben boş gebelik yaşadığımda 2 gün arayla test yaptım katlıyordu gayet güzel . 6. haftada doktora gittim kese güzel dendi 9. haftada görelim net tekrar dediler (korona başıydı sık kontrol yapmıyorlardı) gittim boş. Kürtajdan çıktım 1 hafta sonra kan verdim betam 18 binlerdeydi.

Aa valla önce rabbim nasip edecek tabiki ama bu çocuk doğuran karın alnı dan öpeceğim çok zorlu bir yol katettikleri için size ne dendi boş gebelik sebep olarak

Bizim takipler aynı olacak o zaman. Bende tek embriyo var. Aynı gün ve 3. gün taze hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım bize de nasip etsin inşallah
Benimki dondurulmuştu. Galiba bu süreçte bir fark olmaz.9 mart test günü. Nasıl olacak çok heycanlıyum. Belirti kaçıncı gün başlıyor acaba. Gerçi herkeste aynı belirtiler olmuyor ama insan kendini dinliyorAllahım inş güzel haberler vermeyi nasip eder bizlere. Herkese çok teşekkürler güzel yorumlarınız için

Ayy maşallah çok soru soracağım hazırlıklı ol kaç yıldır olmuyordu kaç yıllık evlisin kaç tüp bebek denedin sende yada eşinde problem neydi(yanlış anlama)

4 yıldır evliyiz son üç yıla kadar korunuyordum .son bir yıldır çocuk isityoruz. eşimde ileri harekette problem vardı. benim amh 0,80 yaşım 38 bu yüzden çok fazla normal deneme yapamadan sadece yaşımdan ötürü tüpe yolladılar.2 kere başarısız oldu az çok hatırlıyorsunuzdur

canım herkes için cevap veriyim en başından yaptıklarımı (tabi henüz hamile değilim kimsayal olmasından şüpheleniyorum bence öyle olacak.) çünkü aşağıda söyleyeceğim birkaç şeyi yapamadım o yüzden kimyasaldır diye düşünüyorum.bu bile benim için güzel birşey

öncelik bir gebenin günlüüğü sayfasından ovulasyon testi aldım .

eğer bu ay hamile kalamazsam bal çörek otu tarçın kürü var onu denicem yuumurta büyütmeye iyi geliyormuş.

sonra prowomen diye bir vitamin önerildi yumurta kalitesi için iyi dediler onu aldım 2 gündür içiyorum içinde herşeyi barındıran bir vitamin

sonra dogy yöntemiyle eşimle ilişki yaşamıştım sonrasında yüzüstü yattım 30 dakika hiç kalkmadım bu ay onu denedim önümüzdeki aylarda da denicem

hatta bu ay hamile kalırsam size yazacaktım bunları bunları yaptım sizde deneyin diye .

Aa valla önce rabbim nasip edecek tabiki ama bu çocuk doğuran karın alnı dan öpeceğim çok zorlu bir yol katettikleri için size ne dendi boş gebelik sebep olarak
Sebep yok, zaten boş gebeliğin tam olarak neden olduğu bilinmiyormuş.Bebekte olan kromozom sorunları diye düşünüyorlar. Sadece 2. olduğu için eşim ve bana genetik-kromozom testleri yapılmıştı.

Olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla :) Kaçıncı gün embriyosuydu ,3. gün embriyo ile ben 11. gün gördüm pozitifi .
Geçen sefer 3.gün embriyoyu idrarda 7.gün gördüm bu transferimde 3.gün bakalım bu seferki tek embriyo oldu. Benim bundan önceki Aralık 11 de kürtajla sonlandı. Fazla beklemedim o yüzden değişik duygular içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…