Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bende ankara bahçecideyim 6. Gün orta kalite tek embriyom vardı dondurulmuş benimde 3. Tedavim eskisi kadar heyecanım kalmadı hep negatif görmekten ama yinede her seferinde olcak diyerek kendimi gazlıyorum 😅
Benimde bu sefer hiç heyecanım yok. Olumsuzluklar bizi bu hale getirdi. Sen benden erken sonucunu alacaksın. Umarım herşey gönlünce olur. Sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🏼

Benimde bu sefer hiç heyecanım yok. Olumsuzluklar bizi bu hale getirdi. Sen benden erken sonucunu alacaksın. Umarım herşey gönlünce olur. Sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🏼
Aynen öyle cidden olumsuz şeyler duymaktan o kadar çok yoruldum ki bide hep taze transfer olmuştuk çabucak bitmişti şimdiki için aylardır git git gel bakalım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Aynen öyle cidden olumsuz şeyler duymaktan o kadar çok yoruldum ki bide hep taze transfer olmuştuk çabucak bitmişti şimdiki için aylardır git git gel bakalım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Sen ne zaman test yapacaksın. 6.gün embriyosu salı olmuşsun birde😍ne zaman, varmı peki bir kasık batması, sıcak basması gibi şeyler

Yaaa aynı ben noluyor bize. Bünye alıştı galiba. Geçen seferkilerden çok farklı😟
Bide ben anestezili transfer oldum sanki beni sadece uyutup uyandırıp hadi evine demişler gibi 🤣ne ufacık bi leke ne kasık batması hiçbişi diğerlerinde ilk günler olmuştu leke falan şimdi hiçbiri yok bomboş hissediyorum kendimi

aa çok sevindim ne iyi olmuş tekrar topiğimizin açılması 🥰 UkaderU UkaderU ellerine sağlık canımm @mahbubiti etiket için teşekkür ederimm 💕 bende kontrol edip duruyordum eski konuyu nasılsınız herkes iyidir inşallah 🙏 wenebe wenebe nasıllsın ekim topiğinde güzel gelişmeler görmüştüm en son umarım her şey yolundadır 🙏
Düşük derken kalp atışı gördük 😄😊
Hala kanama devam ediyor. 6 gün oldu.

Pazartesi kontrole gideceğim. Binde bir yaşanabilecek bir olay dedi doktorum. Rahim duvarı tamamen dökülmüş, kesenin şekli bozulmuş ama içeride bir yaşam savaşı var 💪🏼

Kızlar topiği aktif yaptığınıza çok sevindim. Tam transfer sürecinde sizlerle konuşamamak kötü olacaktı. Bugün transfer yapıldı öğlen 13.30da. Bakalım 2 tane 3.gün embriyosu. Embriyolog kaliteli ikiside . Hayırlı haberler bekliyoruz dedi. Bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Tekrardan hepimiz hoşgeldik ve iyiki varsınız

Kızlar topiği aktif yaptığınıza çok sevindim. Tam transfer sürecinde sizlerle konuşamamak kötü olacaktı. Bugün transfer yapıldı öğlen 13.30da. Bakalım 2 tane 3.gün embriyosu. Embriyolog kaliteli ikiside . Hayırlı haberler bekliyoruz dedi. Bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Tekrardan hepimiz hoşgeldik ve iyiki varsınız
Sende hoşgeldin cnm 🥰 hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler verirsin 😊

X