Konuyu açan arkadaş üyeliğini silmiş, bundan dolayı konu pasifleşmiş.merhaba canım neden kapanmış ?
Ay hadi İnşallahŞimdi baktım martın 9 u test günümmüş11 inde doğum günüm sürpriz olur inşallah
Aynen öyle bı bebek arabasi bakmıştım şimdi hep karşıma çıkıyor pskolojim bozuyor bakmaz olaydımBir varmış bir yokmuş gibi, aldığımız kilolar gitmiyor bak üstüne bi daha iğneler falan sonrasını düşünemiyorum artık
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inş.Kızlar topiği aktif yaptığınıza çok sevindim. Tam transfer sürecinde sizlerle konuşamamak kötü olacaktı. Bugün transfer yapıldı öğlen 13.30da. Bakalım 2 tane 3.gün embriyosu. Embriyolog kaliteli ikiside . Hayırlı haberler bekliyoruz dedi. Bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Tekrardan hepimiz hoşgeldik ve iyiki varsınız
Allahım sen büyüksün yarabbimcanım adetim gecikti yine bugün gecikmenin 5.günü. test yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ama emin olmak için biraz daha beklicem olmazsa kan veririm haftaya . pıhtılaşmayı öğrenmen iyi olmuş önemli bir konu
İnşallahhayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Daha çooookkkk var. 11 gün kaldıGüzel sonuçları olsun inşallah , kaç gün kaldı teste :)
Belki seni zehirlerdi.Bazende diyorum hiç takip ettirmesem nasıl olurduki?
haleyy mi silmiş üyeliğiniKonuyu açan arkadaş üyeliğini silmiş, bundan dolayı konu pasifleşmiş.
Aynen öyle bı bebek arabasi bakmıştım şimdi hep karşıma çıkıyor pskolojim bozuyor bakmaz olaydım
Aynı şeyleri yaşayanlar benzer hislere sahip oluyor demekki. Aminn inşallahŞu bomboş hissediyorum lafı o kadsr tanıdık geldiki yazmadan edemedim. Transferden sonra bende kendimi öyle hissetmiştim tam anlamıyla bu kelime hissettiğimdiinşallah pozitif olursun
Bizim takipler aynı olacak o zaman. Bende tek embriyo var. Aynı gün ve 3. gün taze hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım bize de nasip etsin inşallahKızlar topiği aktif yaptığınıza çok sevindim. Tam transfer sürecinde sizlerle konuşamamak kötü olacaktı. Bugün transfer yapıldı öğlen 13.30da. Bakalım 2 tane 3.gün embriyosu. Embriyolog kaliteli ikiside . Hayırlı haberler bekliyoruz dedi. Bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Tekrardan hepimiz hoşgeldik ve iyiki varsınız
Bugun doktora gidcektim gidemedim bende kanamam halen devame diyor 9 subattan beri leke gibi arada yigun oacak sekilde onun disinda cok sukur iyiyim birran evvel trabfer gunum gelmesini bekliyorum iste :)Sağolasın canım benim şimdilik aynı Bi sıkıntı yok çok şükür yarın kontrole gidicem bakalım ne durumdasen nasılsın bakalım
Yok canım olmaz içinde parça kalmışmı kanda hala beta salgılanıyor mu bilmen lazım ona göre yeni sürece hazırlanırsınBazende diyorum hiç takip ettirmesem nasıl olurduki?
Yok Aygülüm daha gitmedim birazdan gidicem muayene için. İnsan tereddüt ediyor ya bebek hala orada mı acaba diyorum
Öncesinde diyorum hiç beta takibi yapmasam yinemi Dr sağlıksız diyecekti ben denesen beta düzensiz gidiyor diye hiç kimse farketmeyecekti toparlarmi belki diye dedim şimdi mecbur bakacağız sıfırlandimi diyeYok canım olmaz içinde parça kalmışmı kanda hala beta salgılanıyor mu bilmen lazım ona göre yeni sürece hazırlanırsın
Kanama anca geçer canım düşük yaptın sonuçta endişe etme sabret herşey o kadsr güzel olacakki göreceksin hep ama hep duamdasınBugun doktora gidcektim gidemedim bende kanamam halen devame diyor 9 subattan beri leke gibi arada yigun oacak sekilde onun disinda cok sukur iyiyim birran evvel trabfer gunum gelmesini bekliyorum iste :)
Hadi hayirlisi olsunn canimm allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etain insallahhhh 2. Ayinida bitorcen yakinda hayirlisiylan
Yok bebeğim öyle düşünme sağlıklı olduğunun ilk koşulu beta ile takip ediliyor. Ben seni çok iyi anlıyorum Kasım transferimde bende devamlı beta takibindeydim hep bi ümit dedim ama sonra dedim yok toparlamasında hatta kese oluşmadan gitsin yeni transfere hazırlancam diye şartladım kendimi. En fazla 125 e çıktı betam sonra düştü zaten 10.gğn 64le başladı 12. Gün 85e falan çıktı sizde yine kese oluştu benimki gebelik bile sayılmazdı diyim sadece kanda salgılandıÖncesinde diyorum hiç beta takibi yapmasam yinemi Dr sağlıksız diyecekti ben denesen beta düzensiz gidiyor diye hiç kimse farketmeyecekti toparlarmi belki diye dedim şimdi mecbur bakacağız sıfırlandimi diye