Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

İyidir iyi dert etme evet bugün gittim Dr baktı kese düşmüş dedi ama beta takibiyle kontrol yapacağız sifirlanincaya kadar dedi kanım bitmez insallah
Üzüldüm canım ya Allahım tez zamanda sağlıklı bi gebelikle yüzünü güldürsün inşallah Bende dünden beri bakıyorum sayfada sıkıntı var anlayamamıştım çok iyi olmuş bu yeni sayfa

Amin canım inşallah sağlıklı hayırlı evlat versin demekki daha zamanı gelmemiş evet yeni açmış ukader bacim

Evet sanırsam biraz ilerleme kaydettik devamı gelir inşallah düşük süreci falan bitsin yaza kadar bı deneyelim bakalım olmazsa tekrar transfer

Sagliksizmis demekki canım bukez sağlıklı olur inşallah bende gittim bugünde düşmüş kanamsnda 2 uc güne biter gibi dedi Dr sordum böle diye rahim duvaridor o kese minicikti sen göremezsin dedi anlamadım e her ay rahim duvarı dökülüyor zaten adetle bu çok başlaydi rabbim birdaha yaşatmasın

Ya sanki rahmimin ici duamua gibi aynen heray reglide geliyoda bu baskaydi ya amann bakim yarin sorarim ne diycek bide asiei uzun surdu ya bitmek bilmedi yani

Ya sanki rahmimin ici duamua gibi aynen heray reglide geliyoda bu baskaydi ya amann bakim yarin sorarim ne diycek bide asiei uzun surdu ya bitmek bilmedi yani
Ay kurtajlik olmadık ya ons sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…