Hahhah aynen vallahi bir kac yakinima dedim ben hamileyim ertesi gun dustu dedimBende bende ne olduğumu anlayamadim kısa bir reklam gibiydi
Ahahaha onlarda şaka sanmistir zaarHahhah aynen vallahi bir kac yakinima dedim ben hamileyim ertesi gun dustu dedim
Bir varmış bir yokmuş gibi, aldığımız kilolar gitmiyor bak üstüne bi daha iğneler falan sonrasını düşünemiyorum artıkBende bende ne olduğumu anlayamadim kısa bir reklam gibiydi
Anlamadilar zaten olayi xok sacma biseydi ama ben bidaha insallh kalirsam kendi ailemize bile soylemiycez 3 4 aylik olsun millet uzuluyo ya vallaAhahaha onlarda şaka sanmistir zaar
Benimde bu sefer hiç heyecanım yok. Olumsuzluklar bizi bu hale getirdi. Sen benden erken sonucunu alacaksın. Umarım herşey gönlünce olur. Sağlıkla tutunsun inşallahBende ankara bahçecideyim 6. Gün orta kalite tek embriyom vardı dondurulmuş benimde 3. Tedavim eskisi kadar heyecanım kalmadı hep negatif görmekten ama yinede her seferinde olcak diyerek kendimi gazlıyorum
Şimdi baktım martın 9 u test günümmüşYani ayın kaçında yapacan sen gününü bekle yinede 3.gun biraz daha geç olur
Aynen öyle cidden olumsuz şeyler duymaktan o kadar çok yoruldum ki bide hep taze transfer olmuştuk çabucak bitmişti şimdiki için aylardır git git gel bakalım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınBenimde bu sefer hiç heyecanım yok. Olumsuzluklar bizi bu hale getirdi. Sen benden erken sonucunu alacaksın. Umarım herşey gönlünce olur. Sağlıkla tutunsun inşallah
Sen ne zaman test yapacaksın. 6.gün embriyosu salı olmuşsun birdeAynen öyle cidden olumsuz şeyler duymaktan o kadar çok yoruldum ki bide hep taze transfer olmuştuk çabucak bitmişti şimdiki için aylardır git git gel bakalım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Yok valla hiçbir belirti bende anlamadım ki oldu olmadı mıSen ne zaman test yapacaksın. 6.gün embriyosu salı olmuşsun birdene zaman, varmı peki bir kasık batması, sıcak basması gibi şeyler
5 mart a test tarihi verdiler canımSen ne zaman test yapacaksın. 6.gün embriyosu salı olmuşsun birdene zaman, varmı peki bir kasık batması, sıcak basması gibi şeyler
Yaaa aynı ben noluyor bize. Bünye alıştı galiba. Geçen seferkilerden çok farklıYok valla hiçbir belirti bende anlamadım ki oldu olmadı mı
Hadi hayırlısı inşallah tutar arkandan da ben gelirim. Ayakkabının altına adımı yaz5 mart a test tarihi verdiler canım
Sağolasın canım benim şimdilik aynı Bi sıkıntı yok çok şükür yarın kontrole gidicem bakalım ne durumdaCanimm nasilsinn nasil gidiyor hamilelik
Bide ben anestezili transfer oldum sanki beni sadece uyutup uyandırıp hadi evine demişler gibiYaaa aynı ben noluyor bize. Bünye alıştı galiba. Geçen seferkilerden çok farklı
Tutsun valla alnıma bile yazarım söz adınıHadi hayırlısı inşallah tutar arkandan da ben gelirim. Ayakkabının altına adımı yaz
Düşük derken kalp atışı gördükaa çok sevindim ne iyi olmuş tekrar topiğimizin açılmasıUkaderU ellerine sağlık canımm @mahbubiti etiket için teşekkür ederimm bende kontrol edip duruyordum eski konuyu nasılsınız herkes iyidir inşallah wenebe nasıllsın ekim topiğinde güzel gelişmeler görmüştüm en son umarım her şey yolundadır
Ay o beta takibi zor oluyo dakka başı lan ver et ama en azından kendiliğinden düştü ya yeni yeni güzel başlangıçların olsun inşallahİyidir iyi dert etme evet bugün gittim Dr baktı kese düşmüş dedi ama beta takibiyle kontrol yapacağız sifirlanincaya kadar dedi kanım bitmez insallah
Sende hoşgeldin cnmKızlar topiği aktif yaptığınıza çok sevindim. Tam transfer sürecinde sizlerle konuşamamak kötü olacaktı. Bugün transfer yapıldı öğlen 13.30da. Bakalım 2 tane 3.gün embriyosu. Embriyolog kaliteli ikiside . Hayırlı haberler bekliyoruz dedi. Bakalım inşallah güzel sonuçlanır. Tekrardan hepimiz hoşgeldik ve iyiki varsınız
Hadi hayırlı olsun Aygülcüm inşallah güzel haberler vericen bizeBugün oldum. 3.gün taze transfer her zaman ki gibi. Bu sefer tek yumurta oldum. 3 yumurta oldu fakat diğer ikisini beğenmemişler. Tek olsun bizim olsun. N Ninjaturtlesmlshope teşekkür ederim.