- 31 Ocak 2025
- 134
- 107
- 18
- 33
28 Ocak benimde canım dur daha umudunu kesme hemen daha 7.gündeyizz, her an herşey değişebilirr moralini bozmaaBenım ki tutmadı inşallah sizinki tutar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 Ocak benimde canım dur daha umudunu kesme hemen daha 7.gündeyizz, her an herşey değişebilirr moralini bozmaaBenım ki tutmadı inşallah sizinki tutar![]()
Perşembe kan vericem doktorum o günü söyledi o güne kadar ufakta olsa umudum var28 Ocak benimde canım dur daha umudunu kesme hemen daha 7.gündeyizz, her an herşey değişebilirr moralini bozmaa
Okuduklarımdan bu sitede 9 günü evde negatifi görüp 12. Gün pozitife evrilenler olmuş o yüzden gönlünüzü ferah tutun derim.Benım ki tutmadı inşallah sizinki tutar![]()
İnşallah umudum o yöndeOkuduklarımdan bu sitede 9 günü evde negatifi görüp 12. Gün pozitife evrilenler olmuş o yüzden gönlünüzü ferah tutun derim.
Benimde çok üşüyordu ayaklarım. Bi de ara ara ateşim inip çıkıyorduİki gündür adet ağrısı, kasıklarımda ağrı hissediyorum. Bir de aşırı üşüme ayaklarım donuyor. Ayakları üşüyen var mı?
Galiba bu ayak üşümesi belirti. İnternetten baktım kan akışı yavaşlıyormuş hormonlar farklılaşıncaBenimde çok üşüyordu ayaklarım. Bi de ara ara ateşim inip çıkıyordu![]()
Ben 24 yaşındayım benim doktorum tek mi çift mi diye sordu ben iki tane olmasını istedim. Transferden sonra bi kâğıt getirdiler orda 1 adet transfer edilmiştir yazıyordu açıklamasını da yaptı hemşiremiz 35 yaş altında çift embriyo koymak yasak dediler. Ama benim doktorum bi muayene de ben ikiz gebelik sevmiyorum gibi bi cümle kullanmıştı risklerinden kaynaklı olabilir nedenini sormak hiç aklıma gelmedi o sırada.Hanımlar
Bir şey danışmak isityprım yaş 28 ilk tüp bebek deneyimi opu işlemim oldu rahim dinlendirmeye geçeceğim artık doktor 35 yaş altına çift embriyo koymuyormuş sizlerde nasıl oldu istesem koyar mı bir de riskli gebelik erken doğum falan oluyor diyorlar öyle ml
Şu an ne durumdasınız pekiBen 24 yaşındayım benim doktorum tek mi çift mi diye sordu ben iki tane olmasını istedim. Transferden sonra bi kâğıt getirdiler orda 1 adet transfer edilmiştir yazıyordu açıklamasını da yaptı hemşiremiz 35 yaş altında çift embriyo koymak yasak dediler. Ama benim doktorum bi muayene de ben ikiz gebelik sevmiyorum gibi bi cümle kullanmıştı risklerinden kaynaklı olabilir nedenini sormak hiç aklıma gelmedi o sırada.
Pazartesi gününü bekliyorum umarım tutunmuşturŞu an ne durumdasınız peki
Bebeğiniz tutundu mu
Ay Allahım inşallahPazartesi gününü bekliyorum umarım tutunmuştur![]()
Amin inşallah Allah hepimize nasip etsinAy Allahım inşallahsağlıcakla kucağına alın
Ayy inşallah belirtidirGaliba bu ayak üşümesi belirti. İnternetten baktım kan akışı yavaşlıyormuş hormonlar farklılaşıncabenim de idrar da pozitif inşallah kanda da görürüm
Ben kan da verdim pozitif çok şükür inşallah devamı da gelirAyy inşallah belirtidirbenim dün (7şubat) 5.gun çift embriyo transfer edildi dünden beri ayaklarımı bacaklarımı ısıtamadık. Siz ne zaman transfer oldunuz kaçıncı günde idrar yaptınız çok sevindim pozitif olmasına
![]()
Oyyy çok sevindim çokk. Hayırla sağlıkla alın kucağınıza canımm. Başka belirtin var mı ayaklarım bugünde aynı şekil buz benimde inşallah senin yolunda ilerler benimdeBen kan da verdim pozitif çok şükür inşallah devamı da gelircanım ben hala ısınamıyorum ayaklarım buz.
Canım bir tane 5. Gün embriyosu transferi oldum 5. Gün silik çift çizgi gördüm. Ama 7. Gün baya net çift çizgi gördüm. 8. Gün kan verdim
İnşallah canımOyyy çok sevindim çokk. Hayırla sağlıkla alın kucağınıza canımm. Başka belirtin var mı ayaklarım bugünde aynı şekil buz benimde inşallah senin yolunda ilerler benimde![]()
Anladım canım adına çok sevindim teşekkür ederimİnşallah canımbelim ağrıyor, kasıklarım ağrıyor ama öyle aşırı değil hafif. Yine transferin 6. 7. Günü hafif adet ağrısı olmuştu
Benimkiler hala cayır cayır ysnıyor :)))İki gündür adet ağrısı, kasıklarımda ağrı hissediyorum. Bir de aşırı üşüme ayaklarım donuyor. Ayakları üşüyen var mı?
Benimkiler hala cayır cayır ysnıyor :)))İki gündür adet ağrısı, kasıklarımda ağrı hissediyorum. Bir de aşırı üşüme ayaklarım donuyor. Ayakları üşüyen var mı?