Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sağolasın canım . İyiyim bende yeni geldim doktordan . 35+4 üm 2750 olmuş bizim kız bakalım. Bebek biraz aşağı inmiş çok ayakta kalma dedi doktor. Kendimi biraz gazla yoruyordum tetiklemiyim bari
Maşallah maşallah.e aşağı indiyse tahminen ne zaman olur dogumki?aynen fazla hareket etme yat yuvarlan sen hamile yastığı falan almismiydin nasıl bir sistem kurdun gebrlikte rahat etmek icin

Hadi gözün aydın çok sevindim her şey yokunda devam etsin inşallah böyle
Amin canım inşallah bı korkmuştum geçen hafta direk perinatoloji git deyincede.dr var Dr var demekki bugün biraz rahatladım.

Maşallah maşallah.e aşağı indiyse tahminen ne zaman olur dogumki?aynen fazla hareket etme yat yuvarlan sen hamile yastığı falan almismiydin nasıl bir sistem kurdun gebrlikte rahat etmek icin
Yok kız ben hamile yastığı falan almadım hiç sıcak harici rahattım sadece sırt üstü yatamıyorum yan yatıyorum arada bacak arama normal yastık koyuyorum 25 eylüle sezeryan tarihi vermişti herhangi bi sıkıntı olmazsa erken gelme vs. Gibi

En rahat pozisyon o sanırsam bacak arası yastık ve yan yatmak.aynen bir sürpriz olmazsa hayırlısı olsun neden sezeryan dedi

En rahat pozisyon o sanırsam bacak arası yastık ve yan yatmak.aynen bir sürpriz olmazsa hayırlısı olsun neden sezeryan dedi
Aynen zaten ilerleyen zamanlarda sırt üstü hiç yatamazsın senin bir de ikiz göğüs kafesi daralıyor insan nefessiz kalıyo. En güzeli sola dönmek ve araya yastık
Tüp bebek olduğu için sanırım hemşireye sordum neden hemen sezeryan dedi dedim diyor tüp bebekte riske atmıyor hoca dedi . Ben zaten normal düşünmüyordum o yüzden kurcalamadım pek

İşine geldi yaniaslında çok saçma sonuçta hepsi bebek hiç bı bebeği riske atmak gerek bence.benim kafadansin sende bendede normal doğum cesareti yok zaten sezeryan olacak.evet canım zor günler bekliyor beni olsun hayırlısı bakalım.oksapar doğuma kadar devammis benim dün öğrendim

Yaa tabiki tüp bebek de olsa normal gebelikte olsa hepsindeki risk aynı . Sanırım doktorlar şey için diyor bunu hani belki olumsuz birşey olsa aile zaten zor elde etmiş belki bir daha gebelik şansı olmaz diye ama ben normal yoldaysa hamile kalsam yine sezeryan düşünürdüm pek cesaretim yok belimde de iki tane fıtık var ıkınırken onları da patlatmıyım
Oksapar devam canım ya ben de hala devam ediyorum doğumdan 1 gün önce bırakacakmışım o tedbir amaçlı doğuma kadar devam ettiriliyor ne yapalım

Aynı senin dediğin gibi düşünüyorlar evet.iyi iyi o zaman hiç kurcalama madem sezeryan dediler.aa 12haftada bırakıyoruz çoğunda bende heveslenmistim bırakacağım diye senin devam ettiğini bilmiyordum hep gobektenmiyaptin.gobek büyüyünce zorlandı mi?

Diğerlerini bıraktırdı 12. Haftada oksapar devam . Hal göbekten canım tabi göbek büyüdükçe zor oldu ama vuruluyor gene ya artık çok alıştım

Diğerlerini bıraktırdı 12. Haftada oksapar devam . Hal göbekten canım tabi göbek büyüdükçe zor oldu ama vuruluyor gene ya artık çok alıştım
Başka seçenek yok çünkü.sen kendini yapıyorsun ben eşim olmadan yapamıyorum malesef açınca dışına damladigi oluyormu? Rapor mu çıkardın ucretliki aliyorsun

Ya kofi nirelerde harbi dünden beri aklım onda benim
Koficik evde işlerle meşguldu annesiyle babası geliyor bugün. Hatta yarım saate varırlar evine yarın kontrol. Şuan için herşey yolunda bacılar. Dikkatimi çeken, beni huzursuz eden bi durum olmadı hamdolsun Umut_bebek

Dogurup öylemi dönecek yoksa.merakla bekliyorum bakalım bugün gidecekti normalde Dr ayın 4 gel demişmis.bakalim bekleyelim.
Ayın 4'ü yarın şaşkın kuş ben bacikolarımı merakta bırakır mıyım hiç? Doğuma gittiğimde ayrıntılarıyla yazıcam. Hiç merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…