Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayhh öylemi oluyormuş yoğurda ağırlık vereyim bari yoksa kemik falan kalmaz bende zaten küçücük birşeyim benanladım canim oh mis

Bütün organ incelemesi yapiliyormu canım.gecen hafta gittim ense görünmedi duruş pozisyonundan dedi Dr sen kaçıncı hafta olcturmustun?
Enseye 11.haftada bayılmıştı detaylıya 22.haftada girdim. Her şeyine bakıyorlar parmaklarına kadar. Haftaya tekrar ense ölçümü için git istersen

Bu hafta gideceğim inşallah.buyuk şehre perinatoloji gönderdi sendemi perinatoloji gittin?
Hayatım stres yapma. Tüp bebek, çoğul gebelik, 35 yaş üstü oldun mu perinatolojiye git diyorlar hemen. Ben de gitmedim perinatolojiye. Şu haftalarda ensesini falan ölçer sadece. Ayrıntılıya da tam 22 bitsin öyle git. Bana dr özellikle tembihlemişti. Çünkü kalp 22 hafta dolduğunda tamamen oluşuyormuş. 100 mü 150 mi parametreye bakıyorlar. Tüm organları didik didik ediyorlar. Sen şimdi ölçüm yapamadı diye stres oldun ama açısı müsait değilmiş. Dr birşeylerden şüphelenseydi hemen söylerdi merak etme

Yok kız. Benim doktorum aman ben de yaparım nolcak modundaydi sürekli beni hiç perinatolojiye hiç göndermedi.
Sen şimdi kaç haftalık oldun?
Alala hiç gitmedinmi iyiymis ikiz gebelik riskli perinatoloji daha iyi olur dedi bana.12+5gunluk bugün transfer tarihine göre.

Aynen canım çok stres oldum sağlık konusunda çok hassas oluyorum ben kendi kendime kötü senaryolar yazmisligim çoktur.bende biraz gereksiz buldum bu haftalarda bı kere göremedi diye hemen gitmem gerekmiyor bu hafta gideceğim Dr ne diyecek onuda dikkate alayım.iyi bir pozisyonda olur inşallah minişlerim

Inan dr'lar bebek konusunda en ufak ihtimali bile o kadar abartıyorlar ki.. o yüzden çok rahat ol. Gerçekten biseyden şüphelenmiş olsa hemen söylerdi. Ultrason görüntüsü de çok tırt. Perinatolojiyi herkese diyorlar. Ben 35 yaşındayım diye bana da git dedi bi dr. Düşün yani tam 35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…