- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Ayhh öylemi oluyormuş yoğurda ağırlık vereyim bari yoksa kemik falan kalmaz bende zaten küçücük birşeyim benHem baskıdan hem de bebeğe kemikteki depolardan calsiyum çok gitmiş bende epey azalmış. Aynen canim bebişim baya güç veriyor zaten bana atlaticam bunu da insallah
Banyoyu annemle kv yaptırdı. Su ısısı 37 37,5 olmalıymış ama biz ölçmedik annemin 5.torunu baya tecrübeli o dirsegiyle ısısına baktı. Küvetin içine sünger süngerin içine kizimi koyduk sonra da şampuanla kopukledik yıkadık bitti
Senin ikiz canim en az 50 dakika surerAyrıntılı kaç dk suruyor herşeyi inceliyorlar mi?renklimi oluyo
Evet hala doğurmadım
Ben bile heycanliyim adınaEvet hala doğurmadımçocuk anladı dünya nasıl bir yer, gelmek istemiyor tam gününü doldurucak galiba canım hayırlısı beklemedeyiz heyecanla
Bütün organ incelemesi yapiliyormu canım.gecen hafta gittim ense görünmedi duruş pozisyonundan dedi Dr sen kaçıncı hafta olcturmustun?Senin ikiz canim en az 50 dakika surer
Enseye 11.haftada bayılmıştı detaylıya 22.haftada girdim. Her şeyine bakıyorlar parmaklarına kadar. Haftaya tekrar ense ölçümü için git istersenBütün organ incelemesi yapiliyormu canım.gecen hafta gittim ense görünmedi duruş pozisyonundan dedi Dr sen kaçıncı hafta olcturmustun?
Bu hafta gideceğim inşallah.buyuk şehre perinatoloji gönderdi sendemi perinatoloji gittin?Enseye 11.haftada bayılmıştı detaylıya 22.haftada girdim. Her şeyine bakıyorlar parmaklarına kadar. Haftaya tekrar ense ölçümü için git istersen
Yok kız. Benim doktorum aman ben de yaparım nolcak modundaydi sürekli beni hiç perinatolojiye hiç göndermedi.Bu hafta gideceğim inşallah.buyuk şehre perinatoloji gönderdi sendemi perinatoloji gittin?
Sağolasın canım doğrudur. Biz de seni doğuma bu heyecanlarla uğurlamıştıkBen bile heycanliyim adına
Hayatım stres yapma. Tüp bebek, çoğul gebelik, 35 yaş üstü oldun mu perinatolojiye git diyorlar hemen. Ben de gitmedim perinatolojiye. Şu haftalarda ensesini falan ölçer sadece. Ayrıntılıya da tam 22 bitsin öyle git. Bana dr özellikle tembihlemişti. Çünkü kalp 22 hafta dolduğunda tamamen oluşuyormuş. 100 mü 150 mi parametreye bakıyorlar. Tüm organları didik didik ediyorlar. Sen şimdi ölçüm yapamadı diye stres oldun ama açısı müsait değilmiş. Dr birşeylerden şüphelenseydi hemen söylerdi merak etmeBu hafta gideceğim inşallah.buyuk şehre perinatoloji gönderdi sendemi perinatoloji gittin?
Ay sevinçç çok sevindimSelam kızlar ben transferimi oldum cok şükür aldım geldim minnoşları
Hakiki maden suyunda da kalsiyum ve magnezyum çok var danış doktora onu da hergün 1 şişe iç derimAyhh öylemi oluyormuş yoğurda ağırlık vereyim bari yoksa kemik falan kalmaz bende zaten küçücük birşeyim benanladım canim oh mis
Amin canim çok sagol Allah razı olsunAy sevinçç çok sevindiminşallah hayırla kolayca tamama erer kavuşursunuz
Alala hiç gitmedinmi iyiymis ikiz gebelik riskli perinatoloji daha iyi olur dedi bana.12+5gunluk bugün transfer tarihine göre.Yok kız. Benim doktorum aman ben de yaparım nolcak modundaydi sürekli beni hiç perinatolojiye hiç göndermedi.
Sen şimdi kaç haftalık oldun?
Arada bı içiyorum zaten midemdekj hazımsızlık ve yanmadan dolayı canım Beypazarı buz gibi oh dik kafayaHakiki maden suyunda da kalsiyum ve magnezyum çok var danış doktora onu da hergün 1 şişe iç derim
Aynen canım çok stres oldum sağlık konusunda çok hassas oluyorum ben kendi kendime kötü senaryolar yazmisligim çoktur.bende biraz gereksiz buldum bu haftalarda bı kere göremedi diye hemen gitmem gerekmiyor bu hafta gideceğim Dr ne diyecek onuda dikkate alayım.iyi bir pozisyonda olur inşallah minişlerimHayatım stres yapma. Tüp bebek, çoğul gebelik, 35 yaş üstü oldun mu perinatolojiye git diyorlar hemen. Ben de gitmedim perinatolojiye. Şu haftalarda ensesini falan ölçer sadece. Ayrıntılıya da tam 22 bitsin öyle git. Bana dr özellikle tembihlemişti. Çünkü kalp 22 hafta dolduğunda tamamen oluşuyormuş. 100 mü 150 mi parametreye bakıyorlar. Tüm organları didik didik ediyorlar. Sen şimdi ölçüm yapamadı diye stres oldun ama açısı müsait değilmiş. Dr birşeylerden şüphelenseydi hemen söylerdi merak etme
Sevinçlimm en güzel haberleri ver inşallahSelam kızlar ben transferimi oldum cok şükür aldım geldim minnoşları
Inan dr'lar bebek konusunda en ufak ihtimali bile o kadar abartıyorlar ki.. o yüzden çok rahat ol. Gerçekten biseyden şüphelenmiş olsa hemen söylerdi. Ultrason görüntüsü de çok tırt. Perinatolojiyi herkese diyorlar. Ben 35 yaşındayım diye bana da git dedi bi dr. Düşün yani tam 35Aynen canım çok stres oldum sağlık konusunda çok hassas oluyorum ben kendi kendime kötü senaryolar yazmisligim çoktur.bende biraz gereksiz buldum bu haftalarda bı kere göremedi diye hemen gitmem gerekmiyor bu hafta gideceğim Dr ne diyecek onuda dikkate alayım.iyi bir pozisyonda olur inşallah minişlerim