Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayın 4'ü yarın şaşkın kuş ben bacikolarımı merakta bırakır mıyım hiç? Doğuma gittiğimde ayrıntılarıyla yazıcam. Hiç merak etmeyin
Biliyorum cicim şükür aklım başımda ama sanki cumada gideceğim demiştin ondan dedim.tamam beybim benim sen yazana kadar beklemedeyim sonrada kadercigimi bekleyeceğiz.

Tamam balım rabbim kolaylık versin.

Oh maşallah canım sağlıcakla büyüsün minikler boş yere stres yaptın kendine
Evet canım benim akışına bırakmalı bazı şeyleri aslında ama konu minikler olunca imkansız.simdi sırada diğer kontrolde cinsiyet öğrenme var

Başka seçenek yok çünkü.sen kendini yapıyorsun ben eşim olmadan yapamıyorum malesef açınca dışına damladigi oluyormu? Rapor mu çıkardın ucretliki aliyorsun
Ben hep kendim vuruyorum daha rahat geliyor bana . Sıkına akan derken tam anlayamadım iğne mi akıyor yani eğer iğneyi soruyorsan yoo dışına akmıyor . Rapor çıkardım ben kuzu ücretli almıyorum çok pahalı yazık günah . Kadın doğumcu çıkarıyor zaten rapor sen çıkardın mı

Haydi bakalım gözün aydın beybi ailene de kavuşuyon bende 2 hafta sonra bekliyom kısmetse annemi Herşey yolunda gitsinde artık ben doğurdum demeni bekliyoz

Kapağını açınca dışına damlıyor ya onu diyorum zaten içinde az birşey.yok bende ücretli almıyorum da yüzde 20 veriyorum kutu başı 60 TL veriyorum. dün doğuma kadar deyince o zaman rapor çıkarın dedim bakalim.cikaracagiz dediler o zaman katkı payı da vermemiş olurum.eczane yine alırsa katkı payı kalp damara cikartacan dediler bakalım.

Haydi bakalım gözün aydın beybi ailene de kavuşuyon bende 2 hafta sonra bekliyom kısmetse annemi Herşey yolunda gitsinde artık ben doğurdum demeni bekliyoz
Allah razı olsun canım. Çay içiyoruz şimdi keyifle Inşaallah sağlıcakla doğurmak nasip olur canım cümlemize gözünüz bende olsun

Evet canım benim akışına bırakmalı bazı şeyleri aslında ama konu minikler olunca imkansız.simdi sırada diğer kontrolde cinsiyet öğrenme
Evet ya annelik hamileliğin ilk gününden endişelerle başlıyor. Doğurup kucağa alana kadar da bitmiyor anladığım kadarıyla

Doğum yaklaşıyor kız daha dün gibi, yok test yaptım yok cinsiyet öğrendim, sağlıkla doğsun minik kızın inşallah

Evet ya annelik hamileliğin ilk gününden endişelerle başlıyor. Doğurup kucağa alana kadar da bitmiyor anladığım kadarıyla
Kofim daha gelmedi oğlan Anasına pek düşkün olacak zaar, ayrılamadı bi türlü. Benim yeğenim de böyleydi, erkek, şimdi 9 yaşında, hala anasına yapışık yaşıyor

Gözün aydın canım. Rahatlamışsındır artık. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim

Kofim daha gelmedi oğlan Anasına pek düşkün olacak zaar, ayrılamadı bi türlü. Benim yeğenim de böyleydi, erkek, şimdi 9 yaşında, hala anasına yapışık yaşıyor
Kıymet bilen evlat olur hepimizin ki Inşaallah yani ben de sürekli konuşuyorum kendisiyle. Kucağımın karnımdan daha konforlu olduğundan bahsediyorum ama işlemiyor gelmezse p.tesi zorla getirticez artık napalim

Kıız bildiğimiz çaydan mı biz 4 aydan sonra yeni cesaret ettik daha, adam isyanlardaydı artık. Doğum yaklaşırken zor oluyor mu koca göbekle
Karascım yaaa annemle babamla çay içiyorum demek istemiştim öncesini okumamışsın evet insanın bu cüsseyle çay isteği hiç kalmıyor. Şekil alamıyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…