Kıymet bilen evlat olur hepimizin ki Inşaallahyani ben de sürekli konuşuyorum kendisiyle. Kucağımın karnımdan daha konforlu olduğundan bahsediyorum ama işlemiyor gelmezse p.tesi zorla getirticez artık napalim
Amin canım benim, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah cümlemizinki. Memeyi de anlat oğluna, çok güzel süt çıkıyor de belki ikna olurKarascım yaaa annemle babamla çay içiyorum demek istemiştim öncesini okumamışsınevet insanın bu cüsseyle çay isteği hiç kalmıyor. Şekil alamıyorsun çünkü
Amiiin karasım ya canım ciğerim onlar benimAmin canım benim, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah cümlemizinki. Memeyi de anlat oğluna, çok güzel süt çıkıyor de belki ikna olur
Kız ne bilim, senin çay aklımızda başka türlü kaldı artıkgerçek çay olma ihtimalini düşünemedim. Anacığını babacığını Allah başından eksik etmesin, muhabbetiniz bol olsun canım
Doktor 2 gün önce bana bebek biraz aşağı inmiş dedi acaba döndüğünü mü kastetti sormadım da çok ayakta kalma kendini yorma tetiklemesin dedi çıkmaya mı çalışıyo acaba benimki dursun anacım seninki çıksınAmiiin karasım ya canım ciğerim onlar benimsütten de bahsediyorum tabii. Boş boş parmaklarını emeceğine gel de ananın sütünün tadına bak diyorum bide karnımı okşarken yukarıdan aşağıya doğru sıvazlıyorum. Subniminal mesaj veriyorum kendisine
ben alttan ışık tutanı bile duydum biliyor musunAmiiin karasım ya canım ciğerim onlar benimsütten de bahsediyorum tabii. Boş boş parmaklarını emeceğine gel de ananın sütünün tadına bak diyorum bide karnımı okşarken yukarıdan aşağıya doğru sıvazlıyorum. Subniminal mesaj veriyorum kendisine
Benim de 36.haftada inmeye baslamisti kanala. Normal merak etme ama bana da hareketi kısıtlamıştı. Fazla hoplayıp zıplamaDoktor 2 gün önce bana bebek biraz aşağı inmiş dedi acaba döndüğünü mü kastetti sormadım da çok ayakta kalma kendini yorma tetiklemesin dedi çıkmaya mı çalışıyo acaba benimki dursun anacım seninki çıksın
Tünelin çıkışını mı gösteriyor ışıklaben alttan ışık tutanı bile duydum biliyor musunbebek görsün gelsin diyeymiş
Benim annem de ablamı adananın ağustos sıcağında 15. Kata yaya çıkardı doğursun diye, ertesi gün soluğu sezaryende aldı kızcağız
Oy oy oy geliyormu sonunda beklenenUkaderU , Umut_bebek , Karasbaby , ayguldiyebiri , Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış
Süpriz kofiye az kaldııUkaderU , Umut_bebek , Karasbaby , ayguldiyebiri , Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış
Allah razı olsun canımOy oy oy geliyormu sonunda beklenendualarım seninle canım benim rabbim hiç hissettirmeden doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin
AhahahaAllah razı olsun canımepidural talep ettim. Sıkıntısız bir doğum olur inşaallah. Bayrağı sana teslim edicem
Sezaryen değil normal doğum olucak kısmetse tabiiSüpriz kofiye az kaldıısağlıkla doğsun inşallah canım benim Aman böylesi daha iyi yaa, pazartesi bu saatler toparlanmış ve birbirinize alışmış olursunuz Allah’ın izniyle öbür türlü bekle bekle ne zaman gelecek diye hep yüreğin ağzında
Ay kız kadere yaziyorum diye yazdim ya sanaAhahahadur kız benden önce karascim var ama sende haklısın ikiz olunca erken doguruveririm falan. E epidural de ikinmayi falan hissetmiyormusun açılma kaç cm olmus
Bende dedim bu beni doğurtacak acilen korktum bian karasa attımAy kız kadere yaziyorum diye yazdim ya sanaben de diyorum ne karas'ı, ona daha var benim kafa paket oldu yavrum hoş gör cok heyecanliyim. Doğumdan da hiç korkmuyorum. Döverim bile onu
Bebeem yanlardaki simit bölgelerinden yapsana oralar daha yağlı acımıyorBaşka seçenek yok çünkü.sen kendini yapıyorsun ben eşim olmadan yapamıyorum malesefaçınca dışına damladigi oluyormu? Rapor mu çıkardın ucretliki aliyorsun
Benim gobusun heryere yağlı anacım.yinede açıyor bazen damara denk geliyor heralde.kucuk şişlikler oluyor sonrasında açıyor.bugun kendim yapacağım ilk defa eşim yok saat 23.00gelmesin diye bakıyorumBebeem yanlardaki simit bölgelerinden yapsana oralar daha yağlı acımıyor
Benim karnım son zamanlarda çok gergindi tutulacak yeri kalmamıştı artıkBenim gobusun heryere yağlı anacım.yinede açıyor bazen damara denk geliyor heralde.kucuk şişlikler oluyor sonrasında açıyor.bugun kendim yapacağım ilk defa eşim yok saat 23.00gelmesin diye bakıyorum
Ağzını burnunu bile kırarım o doğumunBende dedim bu beni doğurtacak acilen korktum bian karasa attımolabilir hayatım no problem yine iyisin ben olsam evin yolunu bulamazdım korkudan heyecandan.hadi bakalım alan geniş at dur dövermiş dövülen olmada