- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Amin cnm inşallah cok teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım canimSevinçlimm en güzel haberleri ver inşallah canım benim dualarım seninle,meryem suresi okumanı tavsiye ederim, çok rahatlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşallah cok teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım canimSevinçlimm en güzel haberleri ver inşallah canım benim dualarım seninle,meryem suresi okumanı tavsiye ederim, çok rahatlatıyor
Tamam canım benim sakin olup ilerleyen günleri bekleyeceğim.hakkimizda hayırlısı midem çok kötü ya yediğim hiç birşey erimiyorşuan onunla bogusuyorum sende oldumuInan dr'lar bebek konusunda en ufak ihtimali bile o kadar abartıyorlar ki.. o yüzden çok rahat ol. Gerçekten biseyden şüphelenmiş olsa hemen söylerdi. Ultrason görüntüsü de çok tırt. Perinatolojiyi herkese diyorlar. Ben 35 yaşındayım diye bana da git dedi bi dr. Düşün yani tam 35
Ay canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbim çektiklerini karşılığını versin.insallah ikiz olur bana yolda olursunSelam kızlar ben transferimi oldum cok şükür aldım geldim minnoşları
Insallah canim nasibimde varsa cok isterim bende hayırlısı olsun inşallahAy canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbim çektiklerini karşılığını versin.insallah ikiz olur bana yolda olursun
Yemekle beraber su tüketmemeye bak. Su mide asidini seyreltiyor. Bu sefer yediklerin daha geç parçalanıyor. Yemekten 1 saat önce suyu bırak. Bide yemekten sonra da hemen içme. Ben de olmadı şükür ama buna hep dikkat ederim.Tamam canım benim sakin olup ilerleyen günleri bekleyeceğim.hakkimizda hayırlısı midem çok kötü ya yediğim hiç birşey erimiyorşuan onunla bogusuyorum sende oldumu
Aslında ediyorum canım ama dahada dikkat edelim tşk bilgilendirdigin için.ne durumdasın varmı bı gelismeYemekle beraber su tüketmemeye bak. Su mide asidini seyreltiyor. Bu sefer yediklerin daha geç parçalanıyor. Yemekten 1 saat önce suyu bırak. Bide yemekten sonra da hemen içme. Ben de olmadı şükür ama buna hep dikkat ederim.
Yok canım beklemedeyiz. Gelmezse c.tesi dr'a gidicem. Tam gününü doldurucak galibaAslında ediyorum canım ama dahada dikkat edelim tşk bilgilendirdigin için.ne durumdasın varmı bı gelisme
Hayırlısı olsun canım benim.Yok canım beklemedeyiz. Gelmezse c.tesi dr'a gidicem. Tam gününü doldurucak galiba
hayırlı olsun canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah az beklemedin sende. Rabbim sabrının sonunu mükafatlandırır inşallahInsallah canim nasibimde varsa cok isterim bende hayırlısı olsun inşallah
Aygülüm canim Allah razı olsun amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinhayırlı olsun canım. Güzel haberlerle dönersin inşallah az beklemedin sende. Rabbim sabrının sonunu mükafatlandırır inşallah
Çok şükür hayatım. Geçiyor günler bende tadını çıkarmaya bakıyorum. Bekliyorum şimdilik.Aygülüm canim Allah razı olsun amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Sen nasılsın
Kızılay Erzincan en iyisi onu içArada bı içiyorum zaten midemdekj hazımsızlık ve yanmadan dolayı canım Beypazarı buz gibi oh dik kafaya
Yaaa transfer olmuşsun hadi güzel haberlerle inşallah hayırlı olsun sana çok dua edeceğimInsallah canim nasibimde varsa cok isterim bende hayırlısı olsun inşallah
Canim Allah razı olsun çok sağol heyecanla test gununu bekliyorumYaaa transfer olmuşsun hadi güzel haberlerle inşallah hayırlı olsun sana çok dua edeceğim
Normalde Kızılay alışık Beypazarı en iyisi dediler ona döndük tekrardannkizilayami dönem yaniKızılay Erzincan en iyisi onu iç
Nezaman test günün balım.gununu beklemeden yapacakmisinCanim Allah razı olsun çok sağol heyecanla test gununu bekliyorum
Beypazarı evet iyi bende ondan içiyordum ancak kızılatiy Erzincan magnezyum mineral açısından daha zengin ben hep Kızılay alıyom eylül annelerindeki bir kaç kadınlaşacak doktor Kızılay erzincan tavsiye etmişNormalde Kızılay alışık Beypazarı en iyisi dediler ona döndük tekrardannkizilayami dönem yani
Bunu dikkate alacağım canım benim demekki daha etkili hamilelikte.sen nasılsın buaradaBeypazarı evet iyi bende ondan içiyordum ancak kızılatiy Erzincan magnezyum mineral açısından daha zengin ben hep Kızılay alıyom eylül annelerindeki bir kaç kadınlaşacak doktor Kızılay erzincan tavsiye etmiş
Sağolasın canım . İyiyim bende yeni geldim doktordan . 35+4 üm 2750 olmuş bizim kız bakalım. Bebek biraz aşağı inmiş çok ayakta kalma dedi doktor. Kendimi biraz gazla yoruyordum tetiklemiyim bariBunu dikkate alacağım canım benim demekki daha etkili hamilelikte.sen nasılsın buarada