Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tamam canım benim sakin olup ilerleyen günleri bekleyeceğim.hakkimizda hayırlısı midem çok kötü ya yediğim hiç birşey erimiyorşuan onunla bogusuyorum sende oldumu

Tamam canım benim sakin olup ilerleyen günleri bekleyeceğim.hakkimizda hayırlısı midem çok kötü ya yediğim hiç birşey erimiyorşuan onunla bogusuyorum sende oldumu
Yemekle beraber su tüketmemeye bak. Su mide asidini seyreltiyor. Bu sefer yediklerin daha geç parçalanıyor. Yemekten 1 saat önce suyu bırak. Bide yemekten sonra da hemen içme. Ben de olmadı şükür ama buna hep dikkat ederim.

Aslında ediyorum canım ama dahada dikkat edelim tşk bilgilendirdigin için.ne durumdasın varmı bı gelisme

Normalde Kızılay alışık Beypazarı en iyisi dediler ona döndük tekrardannkizilayami dönem yani
Beypazarı evet iyi bende ondan içiyordum ancak kızılatiy Erzincan magnezyum mineral açısından daha zengin ben hep Kızılay alıyom eylül annelerindeki bir kaç kadınlaşacak doktor Kızılay erzincan tavsiye etmiş

Bunu dikkate alacağım canım benim demekki daha etkili hamilelikte.sen nasılsın buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…