- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Evet canım aynen şimdiden birşey demek zor kesede belli olacak sen kaç gün sonra gittiydinkeseye ilk ve ikinci betan kactiAynen benimki de yüksekti ama tek çıktı hayırlısı böyleymişsenin için de hayırlısı olsun inşallah belli olmuyor o ya bazen düşğk başlayan oluyor bazen yüksek olup tek çıkıyor anca kese muayenesinde belli olur
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım çıktı maşallah 1921 sonuçsanırım bu kez güzel ilerleyecek bin şükür
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin2 gün arayla mı yaptın testi bilmiyorım ama bence ikizler yükleniyor nerdeyse 4 kat artmış.
Kesede netleşir zaten. Beni hemen çağırmıştı önce tek kese gördük 1 hafta sonra 2.yi gördük. 10 gün falan bekleyip gidersen daha netleşir canım. Evet biz 28. Haftamıza girdik hayırlısıyla sen de bugünleri görürsün inşşalh canımSağol canım Allah razı olsunevet cuma akşam ve pazar akşamki degerlerim 3kati artmış bilmiyorum ki çift transferdi hayırlısı bakalım inşallah kese ve kalp atışını duyabilirim seninde ikizdi sanirsam
Dış gebelik ihtimalini dışlamak için bı gitmem gerekmiyor mu?senin beta kaç çıkmıştı ilk ve ikinci aslında bende biraz bekleyip girmek istiyom ilk muayeneler genelde stres içeriyor kese küçük falan derler bı riski yoksa 10gun sonra gitsem dahada netleşir birşeyler senmiydin embriyosu bolunen?tek yumurta ikizi mi?maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk çocukların olacak degilmiKesede netleşir zaten. Beni hemen çağırmıştı önce tek kese gördük 1 hafta sonra 2.yi gördük. 10 gün falan bekleyip gidersen daha netleşir canım. Evet biz 28. Haftamıza girdik hayırlısıyla sen de bugünleri görürsün inşşalh canım
Hayırlı olsunn çok sevindim. Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallahEvet canım çıktı maşallah 1921 sonuçsanırım bu kez güzel ilerleyecek bin şükür
Genelde 10gün sonra çağırıyor zaten doktorlar. Hele karından bakıyorsa doktorun daha zor görünüyor. Beklemeni tavsiye ederim. Benim 10.gün 500 12.gün 1200 çıkmıştı. Yok canım benim direk 2 embriyo transferiydi. Evet ilk çocuklar iki oğlanDış gebelik ihtimalini dışlamak için bı gitmem gerekmiyor mu?senin beta kaç çıkmıştı ilk ve ikinci aslında bende biraz bekleyip girmek istiyom ilk muayeneler genelde stres içeriyor kese küçük falan derler bı riski yoksa 10gun sonra gitsem dahada netleşir birşeyler senmiydin embriyosu bolunen?tek yumurta ikizi mi?maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk çocukların olacak degilmi
İnşallah canım benim amin sağlıkla dev etsin bu süreç şuan ne yapacağım bilmiyorum kaç gün sonra gitsem keseyeHayırlı olsunn çok sevindim. Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
Ay maşallah maşallah kucagina almak nasip olsun hayırlı sağlıklı olsun inşallah.benim kendi Dr İstanbul'da zaten hem o gebelik takibi yapmıyor yaşadığım yerde bı Dr bulacağım kalitesi neydi senin kaçıncı gündüGenelde 10gün sonra çağırıyor zaten doktorlar. Hele karından bakıyorsa doktorun daha zor görünüyor. Beklemeni tavsiye ederim. Benim 10.gün 500 12.gün 1200 çıkmıştı. Yok canım benim direk 2 embriyo transferiydi. Evet ilk çocuklar iki oğlan
Ay ne diyosun yaaaaEvet canım çıktı maşallah 1921 sonuçsanırım bu kez güzel ilerleyecek bin şükür
Evet canım bende şoktayımAy ne diyosun yaaaaşahane yükselmiş. Keseye ne zaman çağırdı? Kaç taneler acaba
Arkadaşımın da bin üstü çıktı. Tek embriyoydu. Dedik bölündü mü acaba? Ama tek bebiş vardı. Ama bazılarının da 700'le ikiz oluyorEvet canım bende şoktayımmaşallah maşallah çok güzel yukselmis Allah'ım bin şükür bu günleride gördüm inşallah devamida güzel olur bı hafta sonra kese için kontrole gidin dedi asistan.valla bende meraktayim ikimi acaba?
Aynen beybim ya hiç belli olmuyor bakacağız kesede ne çıkacak sürpriz sağlıklı hayırlı neyse o olsun iki embriyo olunca sanki ikiz ihtimali biraz daha artıyor gibi de bakacağız artık bı on güne belli olurArkadaşımın da bin üstü çıktı. Tek embriyoydu. Dedik bölündü mü acaba? Ama tek bebiş vardı. Ama bazılarının da 700'le ikiz oluyorRabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım
Bu arada ben hala yatış modundayim arada bı evde geziniyorum sanki birşey olacak korkusuyla dışarı çıkmıyorum sen öğrendiğinde ne yapmıştım dikkat ettinmiydi gerçi seninki maşallah adet somturucu bile içmişti. HamileykenArkadaşımın da bin üstü çıktı. Tek embriyoydu. Dedik bölündü mü acaba? Ama tek bebiş vardı. Ama bazılarının da 700'le ikiz oluyorRabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım
Benim ilki 12.gün 730 du 14 .gün 2196 ydı bir hafta sonra çağırmıştı kese içinEvet canım aynen şimdiden birşey demek zor kesede belli olacak sen kaç gün sonra gittiydinkeseye ilk ve ikinci betan kacti
Koçi napıyon kızArkadaşımın da bin üstü çıktı. Tek embriyoydu. Dedik bölündü mü acaba? Ama tek bebiş vardı. Ama bazılarının da 700'le ikiz oluyorRabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım
Benim de eşim pimpirikliydi canım. Söküleyim diye ramboya bağlamıştımBu arada ben hala yatış modundayim arada bı evde geziniyorum sanki birşey olacak korkusuyla dışarı çıkmıyorum sen öğrendiğinde ne yapmıştım dikkat ettinmiydi gerçi seninki maşallah adet somturucu bile içmişti. Hamileykenbilmeden
Iyi yavrum ya sıcaklarla boğuşmacalarKoçi napıyon kıznosking bacı doğurdu topikteki kızlar hamileeee topik uğurlu gelsin herkesin peşpeşe güzel haberlerini alalım kaç haftalık oldun bakim
Maşallah yol katetmişsin doğum yaklaşıyor desene kerataya bak öne atıyor haftasınıIyi yavrum ya sıcaklarla boğuşmacalar32+2 oldu bugün beyfendi. Ultrasona göre hesaplıyorum haftasını. Her gittiğimde 2 3 gün ileri atiyordu. Dr'a doğum neye göre olucak diye sordum. Gelişimine göre olur dedi. Acelesi var Nosking dostum gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütsün, bahtlarını hayırlı güzel eylesin inşaallah
Ya nasipte olunca ramboya baglasanda tutunmuş demi imkanım olunca bende yatayım dedim riske atmayayim aynen arada bı gezinip yine yatıyorum da yatmaninda tadı yok yatacak yerim ignenin sisliginden yatirmiyo beniBenim de eşim pimpirikliydi canım. Söküleyim diye ramboya bağlamıştımyapmadığım ağır iş yoktu. Eşim nasıl ki hamile olduğumu öğrendi, ev süpürme, silme, yemek yapma, yat moduna soktu beni sen de bosver yat canim ya. Arada gezin yeter. Zaten bi kaç hafta sonra canın hiçbir şey yapmak istemicek. Ben mala baglamistim açıkçası. 3 ay dolunca normal hayatima döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?