• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Karasbaby Karasbaby canım çok sevindim. Ne güzel haberle döndün 🥰 sağlıkla devam etsin inşallah. Sakın yorma kendini bebiş iyice yerleşsin emi😉 ne çok uğraştın sende. rabbim gönlüne göre versin bitanem.
Aygülüm Allah razı olsun, ama ben hala tetikteyim, kendimi hazırlıyorum herşeye. En kritik haftalardayım😞 Allah yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻

Evet canım sağlıklı beslendiğinde kontrol altında oluyor hiç merak etme. Bizim evde o aletten var eşim diyabet tip 2 hastası olduğu için. Bende iki üç günde bir kontrol ediyorum. Neyin şekerimi yükselttiğini biliyorum az çok artık bu yüzdende her gün bakmak gerekmiyor. Bence sende eve al, için rahat olur şekerini ölçtüğünde.
Evet iyi olur sizde ki hangi marka

Yaaa gerçekten miii ❤❤❤
Kaçırdım ben o zaman ne zaman ve nasıl oldu bu 🙈
Çok çok sevindim yaaa. Anlat hemen süreci 😍😍
Süreç stabil. Düşükten sonra hemen toparlandım soluğu İstanbul'da aldım 21haxiranda transfer oldum 3subatta test gunumdu ben 2subatta test yaptırdım pozitif💚🎈🥰

Allah sağlıcakla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım, çok dikkat et ❤ Tebrik ederim 🌻
Sağol canım amin inşallah güzelce bu sürece atlati kucağımıza almak nasip olsun hep evdeyim sadece hastane işleri için evden cikiyorum hiç ağır iş yapmiyorum dikkat ediyorum bakalım.sende durumlar nedir kist çıkmıştı en son

Sağol canım amin inşallah güzelce bu sürece atlati kucağımıza almak nasip olsun hep evdeyim sadece hastane işleri için evden cikiyorum hiç ağır iş yapmiyorum dikkat ediyorum bakalım.sende durumlar nedir kist çıkmıştı en son
Canım benimmmm çok sevindim hadi gözün aydın sağlıcakla devam etsin inşallah 😍☘️🙏🏻 kaç çıktı betan kaçıncı gün yaptırdın

Ay hadi bakalım heyecanla doktor muayeneni bekliyorum 🙏🏻😊 oldu bu sefer belki de çifte oldu 😁
Az öncede birdaha verdim kan bakalım katlamasi nasıl olacak inşallah katlamistir bilmiyorum ki ikiz ihtimali varmı sence senin betanda yüksek başlamıştı

Az öncede birdaha verdim kan bakalım katlamasi nasıl olacak inşallah katlamistir bilmiyorum ki ikiz ihtimali varmı sence senin betanda yüksek başlamıştı
Aynen benimki de yüksekti ama tek çıktı hayırlısı böyleymiş 🤗 senin için de hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 belli olmuyor o ya bazen düşğk başlayan oluyor bazen yüksek olup tek çıkıyor anca kese muayenesinde belli olur 🤗

Back