Çok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
İnşallah canım benim sende transfer asasına gelirsin bı an önce inşallah geçende dedim üst üste başlama bı iki üç ay ara verÇok sevindim çok şükürler olsun rabbim saglikla devamını getirsin inşallah
Onlar transfer günü bile kalk git normale don diyorlar donermiyim ya bu bu minicigi kaç yıl bekledim yerimden bile kipirdamYok ya otur dön birşey olmaz bence ama sen tabi doktorunla konuş yanlış yönlendirmiyim
Kız sen dogurdunmu kaçırmışım onu hayırlı uğurlu olsun rabbim diğer bebeğinizide bian önce kucağınıza aldirsin maşallahÇok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah canım benim sende transfer asasına gelirsin bı an önce inşallah geçende dedim üst üste başlama bı iki üç ay ara ver
Çok şükür canım inşallah senin doğum haberini almak da nasip olsunKız sen dogurdunmu kaçırmışım onu hayırlı uğurlu olsun rabbim diğer bebeğinizide bian önce kucağınıza aldirsin maşallah
Canımm gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah rabbim şifalar nasip etsin en kısa zamandaÇok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
Kız nasıl 30 kilo verdin birden mi verdinÇok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
Amin canım benim senin ilk betan ve ikinci betan kacti hatirliyormusun?Çok şükür canım inşallah senin doğum haberini almak da nasip olsun
Çok iyi yaparsın böyle yipranmaktansa beklersin iki üç ay vücut tepki vermeyince olmuyor demekkiSağol canım Allah razı olsun
Bu ayda iptal olursa ki öyle görünüyor ara vericem
Yok kız isin şakası o derler ya 10 yıl yaşlandım diye onun gibiKız nasıl 30 kilo verdin birden mi verdin
9.gün 790 12.gun 1530 çıkmıştı canım. Ilk betada kesin ikiz demistim ikinci betada kesin kimyasal demistimAmin canım benim senin ilk betan ve ikinci betan kacti hatirliyormusun?
Demekki ilkini dogru bilmissin kaç gün sonra gittin keseye kalbi ne zaman duydun bittin oldumuydu ay çok sordum bebislerinle ilgileniyor san hepsine cvp vermeyebilirsin canım9.gün 790 12.gun 1530 çıkmıştı canım. Ilk betada kesin ikiz demistim ikinci betada kesin kimyasal demistim
Ben dayanamayıp 9.gun test yapınca doktorum 12.gun keseye çağırdı. Kese vajinal gözüktü ama çok küçük oldukları için tekrar beta bakalım ikiz olduğundan emin olmak için dedi yoksa tekrar bakmayacaktı. 14.gun gittiğimde keselerin ikisini de gördük. Kalp atışlarını da 6+5te duymuştuk ikisini de.Demekki ilkini dogru bilmissin kaç gün sonra gittin keseye kalbi ne zaman duydun bittin oldumuydu ay çok sordum bebislerinle ilgileniyor san hepsine cvp vermeyebilirsin canım
Anladım canim benim ne güzel annelik duygusunu tattın rabbim bizede tattirsin.Ben dayanamayıp 9.gun test yapınca doktorum 12.gun keseye çağırdı. Kese vajinal gözüktü ama çok küçük oldukları için tekrar beta bakalım ikiz olduğundan emin olmak için dedi yoksa tekrar bakmayacaktı. 14.gun gittiğimde keselerin ikisini de gördük. Kalp atışlarını da 6+5te duymuştuk ikisini de.
Inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsinAnladım canim benim ne güzel annelik duygusunu tattın rabbim bizede tattirsin.
Sağol canım diğer bebisten ne haber isimlerini ne koydun sen nasıl oldun?Inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsinçok zorlu hir süreç yaşayan biliyor dua ediyorum sana
Benim doğumum çok zor geçti nispeten geç toparlandım. Hastanede 4 gün kaldık eve gelene kadar anca kendime geldim çok şükür iyiyim ama. Bebeklerin de biri yanimda biri kuvozde yanimdakinin sariligiyla uğraşıyoruz kuvozdekine süt taşıyoruz. Beren ve Begüm koyduk isimlerini canım.Sağol canım diğer bebisten ne haber isimlerini ne koydun sen nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?