Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Nosking canım hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın bebişler ve sen iyisinizdir inşallah
Çok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim

Yok ya otur dön birşey olmaz bence ama sen tabi doktorunla konuş yanlış yönlendirmiyim
Onlar transfer günü bile kalk git normale don diyorlar donermiyim ya bu bu minicigi kaç yıl bekledim yerimden bile kipirdam

Çok şükür canım zor oldu ama sağ salim çıktık hastaneden. Bebeklerden biri kuvozde emme refleksi gelişmemiş diğeri yanımda. Onun da emme refleksi sözde gelişmiş emzircem diye 30 kilo verdim
Kız sen dogurdunmu kaçırmışım onu hayırlı uğurlu olsun rabbim diğer bebeğinizide bian önce kucağınıza aldirsin maşallah

Canımm gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah rabbim şifalar nasip etsin en kısa zamanda

9.gün 790 12.gun 1530 çıkmıştı canım. Ilk betada kesin ikiz demistim ikinci betada kesin kimyasal demistim
Demekki ilkini dogru bilmissin kaç gün sonra gittin keseye kalbi ne zaman duydun bittin oldumuydu ay çok sordum bebislerinle ilgileniyor san hepsine cvp vermeyebilirsin canım

Demekki ilkini dogru bilmissin kaç gün sonra gittin keseye kalbi ne zaman duydun bittin oldumuydu ay çok sordum bebislerinle ilgileniyor san hepsine cvp vermeyebilirsin canım
Ben dayanamayıp 9.gun test yapınca doktorum 12.gun keseye çağırdı. Kese vajinal gözüktü ama çok küçük oldukları için tekrar beta bakalım ikiz olduğundan emin olmak için dedi yoksa tekrar bakmayacaktı. 14.gun gittiğimde keselerin ikisini de gördük. Kalp atışlarını da 6+5te duymuştuk ikisini de.

Anladım canim benim ne güzel annelik duygusunu tattın rabbim bizede tattirsin.

Kızlarr birşeyler duymuştum da bugün denk geldik. Haberiniz olsun..bu oksapar kan sulandırıcı değil miydi ? Tedavi olan arkadaşlar isterseniz domtor bunu yazarsa alternatif başka ilaç talep edin. Domuz içeriğini kullanmayın.

Sağol canım diğer bebisten ne haber isimlerini ne koydun sen nasıl oldun?
Benim doğumum çok zor geçti nispeten geç toparlandım. Hastanede 4 gün kaldık eve gelene kadar anca kendime geldim çok şükür iyiyim ama. Bebeklerin de biri yanimda biri kuvozde yanimdakinin sariligiyla uğraşıyoruz kuvozdekine süt taşıyoruz. Beren ve Begüm koyduk isimlerini canım.
Inşallah çok geçmeden senin de güzel haberlerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…