Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

İşte buuuuu nasıl sevindim bilemezsin hadi gözün aydın artık olumsuz düşünceleri bir kenara koy bu zamanın tadını çıkar çok sabrettin çabaladın ve yüzün güldü ne mutlu miniğin orada işte kaç haftalık şuan bak usg de bebişte görünüyor karından mı bu usg vajinal mi baktı

Kadercim Allah razı olsun canım benim, tadını çıkarmak mı, kucağıma almadan rahat etmeyeceğim inanamayacağım. Hepimiz sabrettik hepimiz çok çabalar verdik evladımız olsun sağlıkla doğsun diye, endişeler bitmiyor, en iyisini rabbim bilir o ne derse o olacak, ben elimden geleni yapıyorum, sağlıklıysa hayırlıysa olacak zaten 6 haftalık çıktı usgde, karından baktı canım hiç vajinal baktırmadım ben. Eşimi almadı odaya, beni aldı önce bi baktı baktı, su iç gel mesanen şişsin daha net görünür dedi, söyleyemiyor zaar kesin kötü bişey var dedim içimden, su içtikten sonra bi daha baktı, sonra güp güp kalp sesi geldi birden, tuhaf oldum ağlayamadım, eşim yanımda olsun istedim, biri daha şahit olsun ki beni inandırsın istedim. Çok değişik bir duyguymuş, Allahım kimseyi uğraştırmasın, evlat hasretiyle sınamasın rabbim, hakkımızda hayırlısı olsun, ne düşüneceğimi bilemiyorum çok değişik duygulardayım

Canım o kadar güzel yazmışsın ki okurken gözyaşlarım gitti
kalp atışını duymuşsun çookk sevindim Rabbim saglikla devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ah kıyamam yaa bilmem mi o sesi duymak nasıl heyecan verici keşke eşini de alsaymış içeri bir dahakine ısrar et o da görsün yazık Bir daha ne zaman gidiceksin doktora

Canım o kadar güzel yazmışsın ki okurken gözyaşlarım gitti
kalp atışını duymuşsun çookk sevindim Rabbim saglikla devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ahh sevinçlimm bundan sonra dökeceğin tek yaş mutluluk göz yaşı olsun inşallah Çabalarının karşılığı sağlıklı bir evlat olsun. Tabi her kadının hakkı anne olmak, Allah kimseyi sınamasın böyle, ama bizler gibi uğraşanlar daha bi ana benim gözümde, canından can olsun diye herşeyi göze alıyorsun, iğneler ilaçlar hormonlar ameliyatlar… ne zor beklemek hiç bitmiyor, zaman hiç geçmiyor sanki. Hepimiz için duam aynı Rabbim ol desin ve sağlıkla gelsin evlatlarımız

Ah kıyamam yaa bilmem mi o sesi duymak nasıl heyecan verici keşke eşini de alsaymış içeri bir dahakine ısrar et o da görsün yazık Bir daha ne zaman gidiceksin doktora
Aslında ben kendimi kötüye hazırlamıştım, doktor kötü bişey söylerken eşim duymasın üzülmesin diye bişey demedim dışarda kalmasına,kalp sesini duyacağımdan emin olsam söylerdim doktor alırdı içeri. Bi daha 3 hafta sonra gel dedi, bi aksilik çıkmazsa bakalım beklemedeyim yine, bugün kan ve idrar tahlili falan alındı, herşey normalmiş çok şükür

Bu yazının üstüne ne diyebilirim ne guzel yazdın herseyi Allah razı olsun canım benim ❤
Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayirli evlat nasip etsin

Bu yazının üstüne ne diyebilirim ne guzel yazdın herseyi Allah razı olsun canım benim ❤
Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayirli evlat nasip etsin
Herşeyin vardır bi vakti saati rabbim ısrarla ve içten yanarak yaptığımız dualardan çok memnun bize memnun olarak bakıyor sadece en hayırlı vaktin gelmesini beklememizi istiyor. Eminim hepimizin hayırlı nesilleri olacak müjdeler alacağız...

Olsun olsun daha çok usgler görürsünüz birlikte inşallah Sana da şimdi keseye göre falan diye cinsiyet teorileri bakalım kız

Olsun olsun daha çok usgler görürsünüz birlikte inşallah Sana da şimdi keseye göre falan diye cinsiyet teorileri bakalım kız
Ayy kadercim amin inşallah Cinsiyet hiç hiç önemli değil, sağlıkla gelsin yeter ki. Ama bugün haberi paylaştığımız herkes kızın olur inşallah dedi biraz minyonum diye zaar

Amin canim inşallah Allah razi olsun
Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor

Hamd olsun sıkıntı yok klasik hamilelik zorlukları. Sıcakların bunaltıcılığı ve bence en önemlisi meraktan çatlamatipi sıfatı nasıl olacak merakı
Gercekten havalar çok sıcak biz zorlanıyoruz Allah sizin yardımcınız olsun
Hadi bakalım az kaldi sayılır bakalim kime benzicek

Gercekten havalar çok sıcak biz zorlanıyoruz Allah sizin yardımcınız olsun
Hadi bakalım az kaldi sayılır bakalim kime benzicek
Başkasının hamileliği bana çabuk geçerdi ama benimki geçmiyor hepsi meraktan hepsi sabırsızlıktan. Bakâlım bay yanak kime daha çok benzeyece

Ayy kadercim amin inşallah Cinsiyet hiç hiç önemli değil, sağlıkla gelsin yeter ki. Ama bugün haberi paylaştığımız herkes kızın olur inşallah dedi biraz minyonum diye zaar
Tabiki önemli değil ama olsun bu heyecanları insan yaşıyor bir şekilde haftaları geçirmiş oluyoruz 12. Haftayı hayırlısıyla geçir sonrası daha çabuk geçiyor hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Allah'ım yaş işte bir mucizeye daha şahit oluyoruz ya bebisler bizden güçlü demekki rabbim ol dedimi hepsi hikaye beta falan valla cookkk sevindim canım benim yaarabbim devamını göstersin inşallah o korku hiç bikmeyecek bizlerde ama bebiş şaşırtmaya devam ediyor kalp atışını da duydun üstelik maşallah masallah gözün aydın.

Karasbaby canım çok sevindim. Ne güzel haberle döndün sağlıkla devam etsin inşallah. Sakın yorma kendini bebiş iyice yerleşsin emi ne çok uğraştın sende. rabbim gönlüne göre versin bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…