Aygülüm Allah razı olsun, ama ben hala tetikteyim, kendimi hazırlıyorum herşeye. En kritik haftalardayımKarasbaby canım çok sevindim. Ne güzel haberle döndün sağlıkla devam etsin inşallah. Sakın yorma kendini bebiş iyice yerleşsin emi ne çok uğraştın sende. rabbim gönlüne göre versin bitanem.
Ahh sorma ikincisinde bende öyleydim heran herşey olabilir diye. Sen sana düşeni yap gerisi Allah’ın takdiri. Gönlünü ferah tut canım.Aygülüm Allah razı olsun, ama ben hala tetikteyim, kendimi hazırlıyorum herşeye. En kritik haftalardayımAllah yardımcımız olsun
Evet iyi olur sizde ki hangi markaEvet canım sağlıklı beslendiğinde kontrol altında oluyor hiç merak etme. Bizim evde o aletten var eşim diyabet tip 2 hastası olduğu için. Bende iki üç günde bir kontrol ediyorum. Neyin şekerimi yükselttiğini biliyorum az çok artık bu yüzdende her gün bakmak gerekmiyor. Bence sende eve al, için rahat olur şekerini ölçtüğünde.
Çok güzel haber Allah hayırlısıyla devamını getirsin canımBacilarim ben geldim hem bu kezolarak
Amin lavinyacım inşallahKarasbaby canımm çok sevindim çok emek verdiniz inşallah Allah sağ sağlim kucağına kavuştursun bundan sonra sadece mutluluktan göz yaşınız olsun
Sağol canım benim inşallah ilk tahlilde pozitifi gördük bakalım devamı ne olacak.Çok güzel haber Allah hayırlısıyla devamını getirsin canım
21haziranda transfer oldum bacım 3temmuz test gunumduSenin transfer ne zaman olmuştu hayatım unuttum ben canım. Yeni değilmiydi.
Süreç stabil. Düşükten sonra hemen toparlandım soluğu İstanbul'da aldım 21haxiranda transfer oldum 3subatta test gunumdu ben 2subatta test yaptırdım pozitifYaaa gerçekten miii ❤❤❤
Kaçırdım ben o zaman ne zaman ve nasıl oldu bu
Çok çok sevindim yaaa. Anlat hemen süreci
Allah sağlıcakla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım, çok dikkat et ❤ Tebrik ederimSüreç stabil. Düşükten sonra hemen toparlandım soluğu İstanbul'da aldım 21haxiranda transfer oldum 3subatta test gunumdu ben 2subatta test yaptırdım pozitif
Sağol canım amin inşallah güzelce bu sürece atlati kucağımıza almak nasip olsun hep evdeyim sadece hastane işleri için evden cikiyorum hiç ağır iş yapmiyorum dikkat ediyorum bakalım.sende durumlar nedir kist çıkmıştı en sonAllah sağlıcakla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım, çok dikkat et ❤ Tebrik ederim
Canım benimmmm çok sevindim hadi gözün aydın sağlıcakla devam etsin inşallahSağol canım amin inşallah güzelce bu sürece atlati kucağımıza almak nasip olsun hep evdeyim sadece hastane işleri için evden cikiyorum hiç ağır iş yapmiyorum dikkat ediyorum bakalım.sende durumlar nedir kist çıkmıştı en son
Amin canım inşallah 11.gun akşamı 587 çıktıCanım benimmmm çok sevindim hadi gözün aydın sağlıcakla devam etsin inşallahkaç çıktı betan kaçıncı gün yaptırdın
Oh oh maşallah 2 tane mü embriyo konulmuştuAmin canım inşallah 11.gun akşamı 587 çıktı
Evet canım iki konulmuştu.Oh oh maşallah 2 tane mü embriyo konulmuştu
Ay hadi bakalım heyecanla doktor muayeneni bekliyorumEvet canım iki konulmuştu.
Az öncede birdaha verdim kan bakalım katlamasi nasıl olacak inşallah katlamistir bilmiyorum ki ikiz ihtimali varmı sence senin betanda yüksek başlamıştıAy hadi bakalım heyecanla doktor muayeneni bekliyorumoldu bu sefer belki de çifte oldu
Aynen benimki de yüksekti ama tek çıktı hayırlısı böyleymişAz öncede birdaha verdim kan bakalım katlamasi nasıl olacak inşallah katlamistir bilmiyorum ki ikiz ihtimali varmı sence senin betanda yüksek başlamıştı
Evet canım çıktı maşallah 1921 sonuçUmut_bebek ne yaptın yavrum çıktı mı sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?