- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Benimde Dr bir hafta sonra git kese görmeye dedi keseyi gördükten kaç zaman sonra kalp atışı görmüştün birde dikkat ettinmi o süreçte yattinmiBenim ilki 12.gün 730 du 14 .gün 2196 ydı bir hafta sonra çağırmıştı kese için
Canım çok güzel haberrSağol canım benim inşallah ilk tahlilde pozitifi gördük bakalım devamı ne olacak.
Yeni aldın haberini çok sevindim hayatım21haziranda transfer oldum bacım 3temmuz test gunumdu
Keseden 15 gün sonra çağırdı ama ben 10 gün sonra normal kadın doğumcuya gitmiştim kalp atışına 6+5 di doktor belki duyulmayabilir dedi ama duymuştukBenimde Dr bir hafta sonra git kese görmeye dedi keseyi gördükten kaç zaman sonra kalp atışı görmüştün birde dikkat ettinmi o süreçte yattinmi
Evet ya daha dün transfer sonucunu bekliyorduk sanki. hey gidi günler .. 20'den sonrasi hele koşarak geçiyorMaşallah yol katetmişsin doğum yaklaşıyor desene kerataya bak öne atıyor haftasınıben de 27 yim daha ama zaman ne çabuk geçti yaa
Evet vallahi herşey yalanmış. Belinin altına yastık koy, 1 saat yat, ağır kaldırma, hoplama zıplamaYa nasipte olunca ramboya baglasanda tutunmuş demi imkanım olunca bende yatayım dedim riske atmayayim aynen arada bı gezinip yine yatıyorum da yatmaninda tadı yok yatacak yerim ignenin sisliginden yatirmiyo beni
Ay dimi ya 20 den sonra sayamıyorum tam kaç oldu diye bakıyorum hoop hafta atlıyoEvet ya daha dün transfer sonucunu bekliyorduk sanki. hey gidi günler .. 20'den sonrasi hele koşarak geçiyor
Sendede ne sözler var ha seni minnoşEvet vallahi herşey yalanmış. Belinin altına yastık koy, 1 saat yat, ağır kaldırma, hoplama zıplamaher kaçış kadere doğru bir koşmadır
Anladım canim biz tedbirimizi alalım gerisi takdir ilahi.Keseden 15 gün sonra çağırdı ama ben 10 gün sonra normal kadın doğumcuya gitmiştim kalp atışına 6+5 di doktor belki duyulmayabilir dedi ama duymuştukben yatmadım ama dikkat ediyordum ev falan süpürmedim hiç o tarz işleri yapmadım yemek yaptım o tarz şeyler yaptım yani
Aynen canım sen yine dikkat et sağlıcakla ilerlesin bebişAnladım canim biz tedbirimizi alalım gerisi takdir ilahi.
Ediyorum canım yatarken donmemeye bile çalışıyorum bunaldım sırtüstü en sevmediğim yatış şekli mecbur yatacağımAynen canım sen yine dikkat et sağlıcakla ilerlesin bebiş
Pişikli cimcimeSendede ne sözler var ha seni minnoşne hoplamasi zıplaması pişik olmuş gibi geziyom ortalarda
Finale doğru adım adımAy dimi ya 20 den sonra sayamıyorum tam kaç oldu diye bakıyorum hoop hafta atlıyo
Yok ya otur dön birşey olmaz bence ama sen tabi doktorunla konuş yanlış yönlendirmiyimEdiyorum canım yatarken donmemeye bile çalışıyorum bunaldım sırtüstü en sevmediğim yatış şekli mecbur yatacağım
He valla açFinale doğru adım adım
Çok sevindim çok şükürler olsun rabbim saglikla devamını getirsin inşallahEvet canım çıktı maşallah 1921 sonuçsanırım bu kez güzel ilerleyecek bin şükür
Algılamaya çalışıyorum
Aman salla klavye kendi yazdıAlgılamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?