• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benim ilki 12.gün 730 du 14 .gün 2196 ydı bir hafta sonra çağırmıştı kese için
Benimde Dr bir hafta sonra git kese görmeye dedi keseyi gördükten kaç zaman sonra kalp atışı görmüştün birde dikkat ettinmi o süreçte yattinmi

Benimde Dr bir hafta sonra git kese görmeye dedi keseyi gördükten kaç zaman sonra kalp atışı görmüştün birde dikkat ettinmi o süreçte yattinmi
Keseden 15 gün sonra çağırdı ama ben 10 gün sonra normal kadın doğumcuya gitmiştim kalp atışına 6+5 di doktor belki duyulmayabilir dedi ama duymuştuk 😊 ben yatmadım ama dikkat ediyordum ev falan süpürmedim hiç o tarz işleri yapmadım yemek yaptım o tarz şeyler yaptım yani

Maşallah yol katetmişsin doğum yaklaşıyor desene kerataya bak öne atıyor haftasını 😁😍 ben de 27 yim daha ama zaman ne çabuk geçti yaa
Evet ya daha dün transfer sonucunu bekliyorduk sanki. hey gidi günler .. 20'den sonrasi hele koşarak geçiyor 😁

Ya nasipte olunca ramboya baglasanda tutunmuş demi imkanım olunca bende yatayım dedim riske atmayayim aynen arada bı gezinip yine yatıyorum da yatmaninda tadı yok yatacak yerim ignenin sisliginden yatirmiyo beni😊
Evet vallahi herşey yalanmış. Belinin altına yastık koy, 1 saat yat, ağır kaldırma, hoplama zıplama 😁 her kaçış kadere doğru bir koşmadır

Evet vallahi herşey yalanmış. Belinin altına yastık koy, 1 saat yat, ağır kaldırma, hoplama zıplama 😁 her kaçış kadere doğru bir koşmadır
Sendede ne sözler var ha seni minnoş😘ne hoplamasi zıplaması pişik olmuş gibi geziyom ortalarda🤭

Keseden 15 gün sonra çağırdı ama ben 10 gün sonra normal kadın doğumcuya gitmiştim kalp atışına 6+5 di doktor belki duyulmayabilir dedi ama duymuştuk 😊 ben yatmadım ama dikkat ediyordum ev falan süpürmedim hiç o tarz işleri yapmadım yemek yaptım o tarz şeyler yaptım yani
Anladım canim biz tedbirimizi alalım gerisi takdir ilahi.

Back