Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hadi hayırlı olsun aygülüm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah

Senin haberini de alıcaz ona da heyecanlanıcaz hep duamdasın dediğim gibi senin süreç benimki gibi oldu
İnşallah canım sizden böyle haberler gelince bı an İstanbul yolunu tutasim geldi içim kipirdadi ikincide sonuca ulaştım sende insalalh bukez benimde öyle olur

Yaaa çok sevindim şükürler olsun i oldu bu sefer inşallah :) Sanırım o da güçlü bir kız olacak :)

O çok sinir bozucu ya , 2 kürtajımda da tam toparlanıyorum unutuyorum , aşı için arıyorlardı. Laf anlatmaktan yorulmuştum.

Demekki herkeste olmuş ya ...bende korktum çok agriyinca...Çok şükür hersey yolunda
Beni ilk 12 haftada zorlayan ne bulantı ne başka bir şeydi , inanılmaz baş ağrısı çekiyordum , ağlıyordum , migrenimde var normalde , mide bulantısı ile birleşiyordu , kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim .

Yaa gerçekten mi ahh kuzum ya olsun ama sonu tatlı uykusuzluklar bunlar

İnşallah canım sizden böyle haberler gelince bı an İstanbul yolunu tutasim geldi içim kipirdadi ikincide sonuca ulaştım sende insalalh bukez benimde öyle olur
Olur olur sen hiç merak etme ilkte böyle tutunduysa ikincide tam tutunur görürsün Kader dedi dersin belki de süpriz bebek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…