- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Evet hayatım. Böyle de devam ederiz artık. İlk gittiğimde hesaplamadan çağırdım seni erkenmiş göremedik dedi. O zaman alttan da baktı net göremeyince fazla kurcalamadı.Aynen öyle hem dahada netleşmiş büyümüş olur karindanmi gördü yani bu kez
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinlerAyyy evet ya gerçekten arkasını dönmüşMasallah subhanallah Bakalım kısmet Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah
Hep aynı hayat telaşlı şekilde gidiyor valla.İyiyim şükür canım bir değişiklik yok hayat telaşı
Yok yok korkma gayet normal :)Demekki herkeste olmuş ya ...bende korktum çok agriyinca...Çok şükür hersey yolunda
Aynen sağol canım yaYok yok korkma gayet normal :)
Şükür canım benim aynen öyle bir şekilde geçiyor günler oyalanmaca işte kk vakit geçiriyorum işte yeni haberlerle seviniyorum falanHep aynı hayat telaşlı şekilde gidiyor valla.Kötü olmasında telaşlı gider Bi şekilde
İyi olmuş tatlım beklersin sonu güzel olsun yeterkiEvet hayatım. Böyle de devam ederiz artık. İlk gittiğimde hesaplamadan çağırdım seni erkenmiş göremedik dedi. O zaman alttan da baktı net göremeyince fazla kurcalamadı.
Senin haberini de alıcaz ona da heyecanlanıcaz hep duamdasınŞükür canım benim aynen öyle bir şekilde geçiyor günler oyalanmaca işte kk vakit geçiriyorum işte yeni haberlerle seviniyorum falan
Tabiki ne varsa paylaşıp desteğiz hepimiz birbirimizeAynen sağol canım yaSizden ogrenicez artık bazi şeyleri Önden gittiğiniz için
Hadi hayırlı olsun aygülüm çok sevindimKızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
İnşallah canım sizden böyle haberler gelince bı an İstanbul yolunu tutasim geldi içim kipirdadiSenin haberini de alıcaz ona da heyecanlanıcaz hep duamdasındediğim gibi senin süreç benimki gibi oldu
Sağol hayatım inşallahHadi hayırlı olsun aygülüm çok sevindimAllah tamamına erdirsin inşaallah
Bende balığa karşı öyleyim ki çok severdim :)Ben onlara karşı hiç kötü olmadım beni sadece et kötü yaptı hala da yapıyo ne yiyeniliyom ne de pişirebiliyom
Yaaa çok sevindim şükürler olsun i oldu bu sefer inşallah :) Sanırım o da güçlü bir kız olacak :)Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
O çok sinir bozucu ya , 2 kürtajımda da tam toparlanıyorum unutuyorum , aşı için arıyorlardı. Laf anlatmaktan yorulmuştum.Beni geçen haftalarda sağlık ocağından aradılar. Aşılar için. Sisteme düşmemiş düşük yaptığımözel hastanede kürtaj olunca. O an bir afalladım. Devam etseydi gebelik işte olmadı napalım. Birşey olmuyorsa belki daha iyisi olacağı içindir.
Beni ilk 12 haftada zorlayan ne bulantı ne başka bir şeydi , inanılmaz baş ağrısı çekiyordum , ağlıyordum , migrenimde var normalde , mide bulantısı ile birleşiyordu , kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim .Demekki herkeste olmuş ya ...bende korktum çok agriyinca...Çok şükür hersey yolunda
Yaa gerçekten miBeni ilk 12 haftada zorlayan ne bulantı ne başka bir şeydi , inanılmaz baş ağrısı çekiyordum , ağlıyordum , migrenimde var normalde , mide bulantısı ile birleşiyordu , kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim .
Olur olur sen hiç merak etme ilkte böyle tutunduysa ikincide tam tutunur görürsün Kader dedi dersin belki de süpriz bebek olurİnşallah canım sizden böyle haberler gelince bı an İstanbul yolunu tutasim geldi içim kipirdadiikincide sonuca ulaştım sende insalalh bukez benimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?