Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Merak etme bende sendenim aygulcum sanırım doğana kadar biz anlamayacağız USG fotosundan hele ilk usglerde bebek bu diyorlar ben göremiyorum
Yaaa burnu diyor gözü diyor benim gördüğüm göz başka birşey çıkıyor heee tamam tamam gördüm diyorum bende napim cahilliğimi daha fazla ayaklar altına almaya gönlüm razı gelmiyor

Aynen bacım ya gerçekten hem sevdiğim isim ben ğnide okurkende aklıma takılırdı tarihçiyim hep önüme çıkardı hoşuma giderdi ondan sonra tüp bebek merkezimin adı da öyle çıktı işte ne bilim rüya kafamı karıştırıyor illaki konmalı mı bilemedim hiç ikinci kız olur mu ya da ikinci çocuk olur mu bilemedim iyice düşüncem bakalım

Aynen tarihte çok geçermiş Devlet kuşu demekmiş sanırım şimdi baktım da netten gayet güzel iyi bilen birine sorarsın illaki konmalı derlerse koyarsın canim

Aynen tarihte çok geçermiş Devlet kuşu demekmiş sanırım şimdi baktım da netten gayet güzel iyi bilen birine sorarsın illaki konmalı derlerse koyarsın canim
Evet eski Türkçe Bi isimmiş zaten tanrıça hayvanları kadınları çocukları koruyan tabiat ana ay yüzlü güzel kız devlet kuşu yazıyor. Diğerini de sorucam bakalım. Bu arada sen neler yapıyosun nasılsın

Yaaa burnu diyor gözü diyor benim gördüğüm göz başka birşey çıkıyor heee tamam tamam gördüm diyorum bende napim cahilliğimi daha fazla ayaklar altına almaya gönlüm razı gelmiyor
Ahahahhaha tecrübesiz oluncadir belki bende aynı görümcem bı ara gösterdi hamileyken USG bak diye ben ne anlatabildim ne gorebildim he dedim geçtim bebeği olmayan birine USG fotosu göstermekte ne kadar doğruysa artık... Bu topik harici şahsen ben göstermezdim kimseye o yıkımı yaşatmak istemezdim...

Ayyy evet ya gerçekten arkasını dönmüş Masallah subhanallah Bakalım kısmet Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah

Çook sevindim bebişin seninle inşallah sağlıkla ilerlesin

Çok çok sevindim canım gözünüz aydın Sağlıkla gelsin hayırla gelsin inşallah

İyiyim şükür canım bir değişiklik yok hayat telaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…