- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Yaaa burnu diyor gözü diyor benim gördüğüm göz başka birşey çıkıyorMerak etme bende sendenim aygulcum sanırım doğana kadar biz anlamayacağız USG fotosundan hele ilk usglerde bebek bu diyorlar ben göremiyorum
Yok canım geçen hafta anlayamadık göremedik o zaman istedi 3500 civarı çıkmıştı. Bugün keseyi gördük çok şükür. 5mm boyutu o yüzden içini tam göremedik.Hadi gözün aydın biraz rahatla suandada verdinmi kan
Aynen bacım ya gerçekten hem sevdiğim isim ben ğnide okurkende aklıma takılırdı tarihçiyim hep önüme çıkardı hoşuma giderdi ondan sonra tüp bebek merkezimin adı da öyle çıktı işte ne bilim rüya kafamı karıştırıyor illaki konmalı mı bilemedim hiç ikinci kız olur mu ya da ikinci çocuk olur mu bilemedim iyice düşüncem bakalımSağol canım aminUmay senin için anlamı çok büyük ince rabbim sonra kızına kavusmana vesile olan bir yer ikiside gayet güzel karar verirsiniz artık ya şimdi bilemedim ikincinin kız olacagininda garantisi yok rüyadan etkilendiysen koyabilirsin bazen duyuyoruz öyle rüyada su isim söylendi diye koyanlari ama bilmiyorum ne kadar doğru.
Ay gördünüz mü keseyi Aygülüm hadi gözün aydın çok sevindimYok canım geçen hafta anlayamadık göremedik o zaman istedi 3500 civarı çıkmıştı. Bugün keseyi gördük çok şükür. 5mm boyutu o yüzden içini tam göremedik.
Zamanla öğreniyorsun merak etmeBen usg fotolarına çalışayım biraz lazım olacak ilerde
Aynen tarihte çok geçermiş Devlet kuşu demekmiş sanırım şimdi baktım da netten gayet güzel iyi bilen birine sorarsın illaki konmalı derlerse koyarsın canimAynen bacım ya gerçekten hem sevdiğim isim ben ğnide okurkende aklıma takılırdı tarihçiyim hep önüme çıkardı hoşuma giderdi ondan sonra tüp bebek merkezimin adı da öyle çıktı işte ne bilim rüya kafamı karıştırıyor illaki konmalı mı bilemedim hiç ikinci kız olur mu ya da ikinci çocuk olur mu bilemedim iyice düşüncem bakalım
Onuda görürsünüz inşallah bugün kaç oldunYok canım geçen hafta anlayamadık göremedik o zaman istedi 3500 civarı çıkmıştı. Bugün keseyi gördük çok şükür. 5mm boyutu o yüzden içini tam göremedik.
Evet eski Türkçe Bi isimmiş zaten tanrıça hayvanları kadınları çocukları koruyan tabiat ana ay yüzlü güzel kız devlet kuşu yazıyor. Diğerini de sorucam bakalım. Bu arada sen neler yapıyosun nasılsınAynen tarihte çok geçermiş Devlet kuşu demekmiş sanırım şimdi baktım da netten gayet güzel iyi bilen birine sorarsın illaki konmalı derlerse koyarsın canim
Ahahahhaha tecrübesiz oluncadir belki bende aynı görümcem bı ara gösterdi hamileyken USG bak diye ben ne anlatabildim ne gorebildim he dedim geçtim bebeği olmayan birine USG fotosu göstermekte ne kadar doğruysa artık... Bu topik harici şahsen ben göstermezdim kimseye o yıkımı yaşatmak istemezdim...Yaaa burnu diyor gözü diyor benim gördüğüm göz başka birşey çıkıyorheee tamam tamam gördüm diyorum bende napim cahilliğimi daha fazla ayaklar altına almaya gönlüm razı gelmiyor
Sağol canım şükür yolunda herşey.Ay gördünüz mü keseyi Aygülüm hadi gözün aydın çok sevindim
Ayyy evet ya gerçekten arkasını dönmüşEvet evet poposu dönükbak sana benimkinin usgsini de atıyım daha net anlarsın benimkide arkasını dönmüştü hatta o gün cinsiyetini söyledi doktor kızmış. Seninkini de öyle düşündüm ben kız gibi geldi Bi arkadaş daha vardı onunkşde böyleydi kız çıktı inşallah gönlüne göre olur kızlar çabuk mu gelişirmiş bak bunu bilmiyordum. Benimde bZı haftalarda 3-5 gün önde çıktığı oluyordu sonra haftasına göre devam ediyodu tüp bebekte öyle mi olurmuş neden acaba merak ettim
Demekki herkeste olmuş ya ...bende korktum çok agriyinca...Çok şükür hersey yolundaB
u arada benim normalde zaten migrenim gerilim türü baş ağrılarım var hamile kaldığımdan beri azaldı ama 1 - 2 haftadır ara ara hep ağrıdı ilaç içmedim ama kötüydü
Çook sevindimKızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Çok çok sevindim canım gözünüz aydınKızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
İyiyim şükür canım bir değişiklik yok hayat telaşıEvet eski Türkçe Bi isimmiş zaten tanrıça hayvanları kadınları çocukları koruyan tabiat ana ay yüzlü güzel kız devlet kuşu yazıyor. Diğerini de sorucam bakalım. Bu arada sen neler yapıyosun nasılsın
6+3 oldum. Alttan duyarız belki ama bakmayalım bekleyelim dedi. Sağlıkla devam etsin de beklerim.Onuda görürsünüz inşallah bugün kaç oldun
Aynen öyle hem dahada netleşmiş büyümüş olur karindanmi gördü yani bu kez6+3 oldum. Alttan duyarız belki ama bakmayalım bekleyelim dedi. Sağlıkla devam etsin de beklerim.
Sağol tatlımÇook sevindimbebişin seninle inşallah sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim hayatım, inşallahÇok çok sevindim canım gözünüz aydınSağlıkla gelsin hayırla gelsin inşallah
Ay çok sevindim hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoşSağol canım şükür yolunda herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?