• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Merak etme bende sendenim aygulcum sanırım doğana kadar biz anlamayacağız USG fotosundan hele ilk usglerde bebek bu diyorlar ben göremiyorum😁
Yaaa burnu diyor gözü diyor benim gördüğüm göz başka birşey çıkıyor😂 heee tamam tamam gördüm diyorum bende napim cahilliğimi daha fazla ayaklar altına almaya gönlüm razı gelmiyor😂

Sağol canım amin 🤲Umay senin için anlamı çok büyük ince rabbim sonra kızına kavusmana vesile olan bir yer ikiside gayet güzel karar verirsiniz artık ya şimdi bilemedim ikincinin kız olacagininda garantisi yok rüyadan etkilendiysen koyabilirsin bazen duyuyoruz öyle rüyada su isim söylendi diye koyanlari ama bilmiyorum ne kadar doğru.
Aynen bacım ya gerçekten hem sevdiğim isim ben ğnide okurkende aklıma takılırdı tarihçiyim hep önüme çıkardı hoşuma giderdi ondan sonra tüp bebek merkezimin adı da öyle çıktı işte ne bilim rüya kafamı karıştırıyor illaki konmalı mı bilemedim hiç ikinci kız olur mu ya da ikinci çocuk olur mu bilemedim iyice düşüncem bakalım

Aynen bacım ya gerçekten hem sevdiğim isim ben ğnide okurkende aklıma takılırdı tarihçiyim hep önüme çıkardı hoşuma giderdi ondan sonra tüp bebek merkezimin adı da öyle çıktı işte ne bilim rüya kafamı karıştırıyor illaki konmalı mı bilemedim hiç ikinci kız olur mu ya da ikinci çocuk olur mu bilemedim iyice düşüncem bakalım
Aynen tarihte çok geçermiş Devlet kuşu demekmiş sanırım şimdi baktım da netten gayet güzel iyi bilen birine sorarsın illaki konmalı derlerse koyarsın canim

Aynen tarihte çok geçermiş Devlet kuşu demekmiş sanırım şimdi baktım da netten gayet güzel iyi bilen birine sorarsın illaki konmalı derlerse koyarsın canim
Evet eski Türkçe Bi isimmiş zaten tanrıça hayvanları kadınları çocukları koruyan tabiat ana ay yüzlü güzel kız devlet kuşu yazıyor. Diğerini de sorucam bakalım. Bu arada sen neler yapıyosun nasılsın 😊

Yaaa burnu diyor gözü diyor benim gördüğüm göz başka birşey çıkıyor😂 heee tamam tamam gördüm diyorum bende napim cahilliğimi daha fazla ayaklar altına almaya gönlüm razı gelmiyor😂
Ahahahhaha tecrübesiz oluncadir belki bende aynı görümcem bı ara gösterdi hamileyken USG bak diye ben ne anlatabildim ne gorebildim he dedim geçtim bebeği olmayan birine USG fotosu göstermekte ne kadar doğruysa artık... Bu topik harici şahsen ben göstermezdim kimseye o yıkımı yaşatmak istemezdim...

Evet evet poposu dönük 😁 bak sana benimkinin usgsini de atıyım daha net anlarsın benimkide arkasını dönmüştü hatta o gün cinsiyetini söyledi doktor kızmış. Seninkini de öyle düşündüm ben kız gibi geldi Bi arkadaş daha vardı onunkşde böyleydi kız çıktı inşallah gönlüne göre olur 😊😊🙏🏻 kızlar çabuk mu gelişirmiş bak bunu bilmiyordum. Benimde bZı haftalarda 3-5 gün önde çıktığı oluyordu sonra haftasına göre devam ediyodu tüp bebekte öyle mi olurmuş neden acaba merak ettim
Ayyy evet ya gerçekten arkasını dönmüş 😅 Masallah subhanallah 🧿🥰Bakalım kısmet Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah 🤲😇

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Çook sevindim 🥰 bebişin seninle inşallah sağlıkla ilerlesin 🙏🏻

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Çok çok sevindim canım gözünüz aydın 🥰❣️Sağlıkla gelsin hayırla gelsin inşallah 🤲😇

Evet eski Türkçe Bi isimmiş zaten tanrıça hayvanları kadınları çocukları koruyan tabiat ana ay yüzlü güzel kız devlet kuşu yazıyor. Diğerini de sorucam bakalım. Bu arada sen neler yapıyosun nasılsın 😊
İyiyim şükür canım bir değişiklik yok hayat telaşı😊

Back