• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Olur olur sen hiç merak etme ilkte böyle tutunduysa ikincide tam tutunur görürsün Kader dedi dersin belki de süpriz bebek olur 🥰🙏🏻
İnşallah canım benim insalallah bu bile mucizeyi benim için ilk defa pozitif gördüm rabbim inşallah diğerinde devamını göstersin 🙏 bacım olsunn keskede sürpriz planlı tüp farketmez😍

İnşallah canım benim insalallah bu bile mucizeyi benim için ilk defa pozitif gördüm rabbim inşallah diğerinde devamını göstersin 🙏 bacım olsunn keskede sürpriz planlı tüp farketmez😍
Aynen bak böyle düşün zaten hiç olmayanda bilirdi demekki yapın müsait hamile kalmaya 🥰🙏🏻 aynen aynen hiç farketmez olsun da doğalı tüpü nasıl kısmetse artık 😊

Kizlar ben de bgn kontrole gittim, 10+2 ckti bebek biz kafasina bacaklarina vs bakarken dr erkek yuksek ihtimal dedi ☺️ biliyorsunuz bana hep erkek doguyordu o yuzden hc sasirmadim, memeli grubu bozmus oldum UkaderU UkaderU kofi kofi Mariposa7 Mariposa7 ve diger can arkdslarim 💜
Maşallah erkenden göstermiş kerata 🙃 sağlıkla da büyüsün gelsin ☺️

Kizlar ben de bgn kontrole gittim, 10+2 ckti bebek biz kafasina bacaklarina vs bakarken dr erkek yuksek ihtimal dedi ☺️ biliyorsunuz bana hep erkek doguyordu o yuzden hc sasirmadim, memeli grubu bozmus oldum UkaderU UkaderU kofi kofi Mariposa7 Mariposa7 ve diger can arkdslarim 💜
Ama bende demiştim bence erkek bu diyeeeee :) bu kadar erken gördüyse erkek ihtimali çok fazla , sağlıcakla gelsin kuzucuk :)

Sen sakın aldanıp hazırlık yapayım deme canım. 12.hafta olusmaya basliyor cinsiyet. Ilk ilkel hali kızda da erkekte de aynı görünüyor. Yani 10 haftalık bebekte de cinsiyet belirleyeni de ne bileyim yani 😅

Merhaba potisim geçen aklımdaydın nasılsın iyi misin 😊
İyi demek adetdendir. Coook şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Zaten koyacağın ismi bulduğunda kesin karar vermiş olursun :) ya bu arada benim aklıma takılıyor ben geçen yıl çok ulvi bir rüya görmüştüm peygamberimizin (sav) annesi 2 kızın olacak demişti ama ikiz iki kız mı dedi sadece 2 kız mı dedi hatırlamıyorum birinin adını Zeynep birinin adını Meryem koy dedi. Aslında ikiz kız olsaydı koycaktım ama şimdide kafam karışıyor tek bu ama ya ikinci evladım olur o da kız olursa koymadım diye pişman olurum gibi çok ama çok kararsızım acaba ne yapmam lazım umayın yanına isim olarak mı eklesem siz olsanız napardınız kızlar. Rüyada söylenen isim konulmalı mı sizce
Bence rüyada gördüğun isimleri düşün

Ama bende demiştim bence erkek bu diyeeeee :) bu kadar erken gördüyse erkek ihtimali çok fazla , sağlıcakla gelsin kuzucuk :)
canim senin de hislerin dogru cikti, normalde 9+6ydik bgn ve hc tahmin etmedim cinsiyet tahmini yapacagini saskinim valla, aynen canim saglikla gelsinler de gerisi muhim degil 🦋

Sen sakın aldanıp hazırlık yapayım deme canım. 12.hafta olusmaya basliyor cinsiyet. Ilk ilkel hali kızda da erkekte de aynı görünüyor. Yani 10 haftalık bebekte de cinsiyet belirleyeni de ne bileyim yani 😅
Canim ben de anlamadim, %90 dedi hem de htta 99 da demiste olabilir ben o sira idrak edemedim 😂 resmini yuklucem, ama cin takvimi ve kese tuttu gibi eger dogruysa 🤣

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Hadi gözün aydın canım çok sevindim daha rahatlamışsındır en azından 10 gun sonra o güzel pıt pıtlari da duyarsınız 😍😍

Aynen sen çok daha öndeydin bende haftaya nerdeyse cinsiyet öğrenirsin ama nasipte ne varsa o oluyor olsun rabbim bizden iyisini bilir sen bı adım daha yaklaştın yetisirsin bende aynı okuyorum bilgileniyorum başkada yapacak yok:KK59:
Hayırlısı böyleymiş canım malesef elden bisey gelmiyor 🤷‍♀️

Herşeyin yolunda olmasına sevindim 🤗 ama çok erken cinsiyet için ve yüksek ihtimalle vermesine çok şaşırdım hayırlısı olsun ama 12 den sonra daha iyi belli olur sen yine iki duruma da alıştır kendini 😘 hayırlısı hangisiyle o olsun inşallah ♥️

Sen yine de bişey alma gel beni dinle 😁
roselina33 roselina33 ahnen cxanım sen kofiyi ve beni dinle hiç bişey alma. 😁Ya ben çok şaşırdım 10 haftalık da böyle kesin konuşanı ben de 12 haftada bile erkeğe benzettim dedi sonra yüzde doksan kız çıktı. Birde bu haftalarda hatta 12. Haftaya kadar cinsel organ aynı oluyor. Bazı kız bebeklerde klitoris daha büyük oluyormuş çıkıntı gibi durup erkek sanıyorlsrmış kuzene öyle oldu. Tabi belli olmaz erkek de olabilir ama bu haftada çok erken emin konuşmuş valla. Merak ediyom seni belirtilerimiz aynıydı 🤗

Back