• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Hadi hayırlı olsun aygülüm çok sevindim ♥️ Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤲🤩🤩🤩

Senin haberini de alıcaz ona da heyecanlanıcaz hep duamdasın 🥰🙏🏻 dediğim gibi senin süreç benimki gibi oldu
İnşallah canım sizden böyle haberler gelince bı an İstanbul yolunu tutasim geldi içim kipirdadi 🤭ikincide sonuca ulaştım sende insalalh bukez benimde öyle olur

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Yaaa çok sevindim şükürler olsun i oldu bu sefer inşallah :) Sanırım o da güçlü bir kız olacak :)

Beni geçen haftalarda sağlık ocağından aradılar. Aşılar için. Sisteme düşmemiş düşük yaptığım 😒 özel hastanede kürtaj olunca. O an bir afalladım. Devam etseydi gebelik işte olmadı napalım. Birşey olmuyorsa belki daha iyisi olacağı içindir.
O çok sinir bozucu ya , 2 kürtajımda da tam toparlanıyorum unutuyorum , aşı için arıyorlardı. Laf anlatmaktan yorulmuştum.

Demekki herkeste olmuş ya ...bende korktum çok agriyinca...Çok şükür hersey yolunda 😇🥰
Beni ilk 12 haftada zorlayan ne bulantı ne başka bir şeydi , inanılmaz baş ağrısı çekiyordum , ağlıyordum , migrenimde var normalde , mide bulantısı ile birleşiyordu , kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim .

Beni ilk 12 haftada zorlayan ne bulantı ne başka bir şeydi , inanılmaz baş ağrısı çekiyordum , ağlıyordum , migrenimde var normalde , mide bulantısı ile birleşiyordu , kaç gece uykusuz kaldığımı bilirim .
Yaa gerçekten mi 😥ahh kuzum ya 😔olsun ama sonu tatlı uykusuzluklar bunlar 😇

İnşallah canım sizden böyle haberler gelince bı an İstanbul yolunu tutasim geldi içim kipirdadi 🤭ikincide sonuca ulaştım sende insalalh bukez benimde öyle olur
Olur olur sen hiç merak etme ilkte böyle tutunduysa ikincide tam tutunur görürsün Kader dedi dersin belki de süpriz bebek olur 🥰🙏🏻

Back