Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Olur olur sen hiç merak etme ilkte böyle tutunduysa ikincide tam tutunur görürsün Kader dedi dersin belki de süpriz bebek olur
İnşallah canım benim insalallah bu bile mucizeyi benim için ilk defa pozitif gördüm rabbim inşallah diğerinde devamını göstersin bacım olsunn keskede sürpriz planlı tüp farketmez

İnşallah canım benim insalallah bu bile mucizeyi benim için ilk defa pozitif gördüm rabbim inşallah diğerinde devamını göstersin bacım olsunn keskede sürpriz planlı tüp farketmez
Aynen bak böyle düşün zaten hiç olmayanda bilirdi demekki yapın müsait hamile kalmaya aynen aynen hiç farketmez olsun da doğalı tüpü nasıl kısmetse artık

Maşallah erkenden göstermiş kerata sağlıkla da büyüsün gelsin

Ama bende demiştim bence erkek bu diyeeeee :) bu kadar erken gördüyse erkek ihtimali çok fazla , sağlıcakla gelsin kuzucuk :)

Sen sakın aldanıp hazırlık yapayım deme canım. 12.hafta olusmaya basliyor cinsiyet. Ilk ilkel hali kızda da erkekte de aynı görünüyor. Yani 10 haftalık bebekte de cinsiyet belirleyeni de ne bileyim yani

Merhaba potisim geçen aklımdaydın nasılsın iyi misin
İyi demek adetdendir. Coook şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Bence rüyada gördüğun isimleri düşün

Ama bende demiştim bence erkek bu diyeeeee :) bu kadar erken gördüyse erkek ihtimali çok fazla , sağlıcakla gelsin kuzucuk :)
canim senin de hislerin dogru cikti, normalde 9+6ydik bgn ve hc tahmin etmedim cinsiyet tahmini yapacagini saskinim valla, aynen canim saglikla gelsinler de gerisi muhim degil

Sen sakın aldanıp hazırlık yapayım deme canım. 12.hafta olusmaya basliyor cinsiyet. Ilk ilkel hali kızda da erkekte de aynı görünüyor. Yani 10 haftalık bebekte de cinsiyet belirleyeni de ne bileyim yani
Canim ben de anlamadim, %90 dedi hem de htta 99 da demiste olabilir ben o sira idrak edemedim resmini yuklucem, ama cin takvimi ve kese tuttu gibi eger dogruysa

Hadi gözün aydın canım çok sevindim daha rahatlamışsındır en azından 10 gun sonra o güzel pıt pıtlari da duyarsınız

Hayırlısı böyleymiş canım malesef elden bisey gelmiyor

Herşeyin yolunda olmasına sevindim ama çok erken cinsiyet için ve yüksek ihtimalle vermesine çok şaşırdım hayırlısı olsun ama 12 den sonra daha iyi belli olur sen yine iki duruma da alıştır kendini hayırlısı hangisiyle o olsun inşallah

Sen yine de bişey alma gel beni dinle
roselina33 ahnen cxanım sen kofiyi ve beni dinle hiç bişey alma. Ya ben çok şaşırdım 10 haftalık da böyle kesin konuşanı ben de 12 haftada bile erkeğe benzettim dedi sonra yüzde doksan kız çıktı. Birde bu haftalarda hatta 12. Haftaya kadar cinsel organ aynı oluyor. Bazı kız bebeklerde klitoris daha büyük oluyormuş çıkıntı gibi durup erkek sanıyorlsrmış kuzene öyle oldu. Tabi belli olmaz erkek de olabilir ama bu haftada çok erken emin konuşmuş valla. Merak ediyom seni belirtilerimiz aynıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…