Sırtını dönenleri hep kız diye duydum benYa benimkiler de hep sırtlarını dönmüştü düzgün foto yok. Ama dün gece rüyama girdi 2 tane oğlum olmuştu
Ultrasonu baz alıyoruz valla ama al benden de o kadar. Yine attı 5 gün. Ya yarmagül gelicek yada çok acelesi varKoficim biz bu hesabi usg'ye goremi yapicaz. Yoksa son adet tarihine goremi. Bi ileri bi geri hesaplamaktan kafam corba
Yaa demek ki bizim antenler zayıf hissedemiyoruzGozun aydin canim sende benim gibi olmussun. Kiz bekliyordum erkek olduYeterkiii saglikli olsunlar. Sevgili anne adaylari bu bir gercek kiii kiz cocugu bambaskadir. Vefalidir.. bir bardak suyu elinize o verir. Herseyin hayirlisi. Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsinnn.
Inci'yi severim. Benin aklımda daha naftalinli isimler var
Gözün aydın kadercim canımV
alla kız aynı oldu foto burda ama birinde bize sırtını dönmüş rwnklide görünüyo mu bilmiyorumcinsiyetin fotosu yok ya usg ile oynatırken görüp söyledi
Daha yumurta büyütme asamasindaysan, oarti parti veriyor ilaçları dr. Ben buz aküsü olmadan aldım. Evde de buzdolabına koymadım. Tedaviden artakalanlar oldu. Onları her ihtimale karşı buzdolabinın sebzeliğinde sakladım sadece.Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?
Ben şehir hastanesinde yaptım dün 12. Günümdü bugün tahlilim çıktı beta hcg 13.7 çıktı dedi belki düşük yağıyorsunuz şok oldum çünkü dört gündür lekelenmem var ben hamilelik yok sanıyordum yarın hastaneye gidecem siz nerde yaptırdınızGeçmiş olsun. Aynen çok stresli bir süreç. Bizim bünye alıştı birkaç denemelerle. Bende 42 oldumsiz nerde yaptırdınız.
Siz kaç defa denediniz ben ilk deneme olmasına göre çok yıprandım belkide hayata karşı çok yorgunum
Bende naftalinli isimleri severim özellikle Zeynep ama umaya karar kıldık daha doğrusu isim kendiliğinden geldi daha değiştiremem gibi geliyoInci'yi severim. Benin aklımda daha naftalinli isimler vardîdar, mehlika, peyker, duru. En sevdiğim didar ama tabii illa bunlardan biri olacak değil
Sağolasın canım benim dün seni etikete eklemeye çalıştım eklenmedi bir türlü ismi yanlış yazdım galibaGözün aydın kadercim canımsağlıkla kucağına almak nasip olsun Mini mini kızlar çoğaldı valla, noldu herkesin kıza döndü heralde fiyonklu toka grubu oldu burası
Merhaba gittim dr ye çok şükür sıkıntı yokmuş akıntıda durdu
Ay kız olursa bizimde aklımızda Duru varBende naftalinli isimleri severim özellikle Zeynep ama umaya karar kıldık daha doğrusu isim kendiliğinden geldi daha değiştiremem gibi geliyodidar çok güzel isim annemin Bi arkadaşı vardı ismi didardı çok hoş. Duru da çok güzel isim
14.günde test yaptırın daha kesin olur sonuç. Belki geç tutundu. Belli olmaz kan değerinin artışına bakın öncelikle. Ben İstanbul da doktorumun anlaşmalı olduğu medamerikan tıp merkezinde Yaptım bu seferkini.Ben şehir hastanesinde yaptım dün 12. Günümdü bugün tahlilim çıktı beta hcg 13.7 çıktı dedi belki düşük yağıyorsunuz şok oldum çünkü dört gündür lekelenmem var ben hamilelik yok sanıyordum yarın hastaneye gidecem siz nerde yaptırdınız
Benim eşim Ilke-Bilge koyalım dedi benim de Ezgi-Beste ikilisi hoşuma gidiyor bilmiyorum belki karistiririz Ezgi-ilke veya Beste-Bilge koyarız bilmiyorim şu an hiçbir şey bilmiyorum
Aynen duru ismi çok güzel kuzenim kızına koydu dupduru Bi kız oldu ismi gibiAy kız olursa bizimde aklımızda Duru varçok hoş. İsim konusunda benim aklıma hiç birşey gelmiyor ya başkasına çok rahat söylerim kendime gelince kal geliyo
Üç buçukSiz kaç defa denediniz ben ilk deneme olmasına göre çok yıprandım belkide hayata karşı çok yorgunum
Çok sevindimMerhaba gittim dr ye çok şükür sıkıntı yokmuş akıntıda durdugitmişken ense burun baktı çokşükür iyi çıktı ikili test verdim bakalım haftaya sonuçlar
Çek bebeğim çek ne olcakBenim eşim Ilke-Bilge koyalım dedi benim de Ezgi-Beste ikilisi hoşuma gidiyor bilmiyorum belki karistiririz Ezgi-ilke veya Beste-Bilge koyarız bilmiyorim şu an hiçbir şey bilmiyorum
Burda yazdıklarınızı da okuyup kopya çekerim söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?