• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar bu ara hep uyuyorum mesajlari ara ara okuyabiliyorum 🙈😅 Masallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış 😍Sağlıkla afiyetle gelsin prensesler 🤲😇🥰👼

Bizde 10 haftalık olduk 2 hafta sonra bizim ikili testimiz de ...Genelde 2 testte belli oluyo diyolar ama bakalım🤭
Aynı haftada olan bı kaç kişiyiz sanırım aynı hafta arka arkaya gelir belki cinsiyet tahminleri 😍
Ayy iki hafta sonra yeni sürprizler olacak🤗 hadi bakalım bekliyoruz seni de canım🥰

Minikler kız daha bunlar çok da tatlı duruyorlar ya aslında ben tek boyutlu daha çok seviyorum daha belirgin oluyorlar ama 2 defadır her gittiğimde poposunu bize dönmüş o yüzden sendeki nubu bende göremiyom düz yatması lazım 🤩
Benimkine de hep oğlan dedik diye küstü yüzünü hiç göstermedi 😅 bu hafta biraz yağlayıp ballayayım da haftaya göstersin yüzünü 😁 ay benim 3 boyutluda belden yukarısı var. Aynı benim sırtım omuzlarım. Bu kadar olur valla 😅

Benimkine de hep oğlan dedik diye küstü yüzünü hiç göstermedi 😅 bu hafta biraz yağlayıp ballayayım da haftaya göstersin yüzünü 😁 ay benim 3 boyutluda belden yukarısı var. Aynı benim sırtım omuzlarım. Bu kadar olur valla 😅
Ay kız ciddi misin benzetebilşyke musun şimdiden ben benimkini daha benzetemedşm 😁 aynen kız küstü bunlar bugün patik aldım ona belki sevinir de oynar Bi dahakine yüzünü döner 🥰

UkaderU UkaderU canım çok sevindim gözün aydıın gönlüne göre oldu 😍 darısı bizlere inşallahh bakalım memeli gruba ayak uydurabilecek miyiiz 🙊🐣
Sağolasın Serracım şükürler olsun inşallah sizinde gönlünüze göre olur heyecanla sizin sonuçları bekliyoruz bakalım sizlerden ne çıkacak 🤩🤩🥰

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?

Amin amin 🤲 önümüzdeki cuma giderim canım. Vitamin kullanıyormusun. Bende omega varda kullanmaya çekiniyorum birşey olur mu. Folik zaten kullanıyorum. Ekstra olur mu acaba.
Canim ilk 3 ayda folik asit kullandim o bitince multi vitamine gectim bilerek omega 3 lu olani aldim.. ilk uc aylardada ekstra omega 3 lu gidalar tukettim bence gayet saglikli omega 3 bebegin gelisimi icin cok onemli.. benim dr folik asidi doguma kadar yutmami onerdi sen bi sor istersen yinede.. biyandan kilo da yapiyor folik asit

Back