- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
Aynen pek kimseye yorum yapmadım ama sana bariz erkek hissediyordum kendime de öyle ikisi de tutmadıSen bi bana erkek dedin galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen pek kimseye yorum yapmadım ama sana bariz erkek hissediyordum kendime de öyle ikisi de tutmadıSen bi bana erkek dedin galiba
Havalar güzel olsada bir şeyler yiyip içsek çok mu ters diye.Aynen hemşom Avrupa yakasına geçicem anneme
Geliyor kızlar arka arkaya Taramasıda güzelmiş maşallah sağlıcakla gelsin şimdi inşallahKızlarrr ben geldim doktordan tarama iyiydi burun kemiği var ense 1.3 mm çıktı güzel dedi veeeee daha ben sormadan cinsiyeti yüzde 90 kız dediiiii kofi @Nosking ayguldiyebiri @roselina33 Mariposa7
Ben bugünden başladım bile , değişmez sanırım artık yaEn iyisini yapıyor. Detaylıya kadar ben de alışveriş yapmicam. Ne olur ne olmaz
Ayy iki hafta sonra yeni sürprizler olacak hadi bakalım bekliyoruz seni de canımKızlar bu ara hep uyuyorum mesajlari ara ara okuyabiliyorum Masallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış Sağlıkla afiyetle gelsin prensesler
Bizde 10 haftalık olduk 2 hafta sonra bizim ikili testimiz de ...Genelde 2 testte belli oluyo diyolar ama bakalım
Aynı haftada olan bı kaç kişiyiz sanırım aynı hafta arka arkaya gelir belki cinsiyet tahminleri
Ama beta ve Çin takvimi bende tutmadı tek tutan kalp atışı yüksekliğiHe kız valla bu beta kıza işaretmiş demekki doğru çıktı ramzi de tuttu ikra da bildi aynen kan da çıksın oradaki beta da aklımda inşallah risk çok çıkmaz
Keşke bacım keşke şu pandemi de bir geçse ahhHavalar güzel olsada bir şeyler yiyip içsek çok mu ters diye.
İnşAllah çok şükür canım benimGeliyor kızlar arka arkaya Taramasıda güzelmiş maşallah sağlıcakla gelsin şimdi inşallah
Ya bende ramzi teorisi kese şekli ve beta tuttu. Kalp atışı hızlıydı ama kaç onu bilmiyorum. Benim Çin takviminde erkek çıkıyordu ama tüp bebek olunca Çin takvimi karışıyor bizdeAma beta ve Çin takvimi bende tutmadı tek tutan kalp atışı yüksekliği
Benimkine de hep oğlan dedik diye küstü yüzünü hiç göstermedi bu hafta biraz yağlayıp ballayayım da haftaya göstersin yüzünü ay benim 3 boyutluda belden yukarısı var. Aynı benim sırtım omuzlarım. Bu kadar olur vallaMinikler kız daha bunlar çok da tatlı duruyorlar ya aslında ben tek boyutlu daha çok seviyorum daha belirgin oluyorlar ama 2 defadır her gittiğimde poposunu bize dönmüş o yüzden sendeki nubu bende göremiyom düz yatması lazım
Işin içine ben girince ön seziler kesiliyor. Aynı sinyal kesici gibiAynen pek kimseye yorum yapmadım ama sana bariz erkek hissediyordum kendime de öyle ikisi de tutmadı
Dua et de değişmesinBen bugünden başladım bile , değişmez sanırım artık ya
Ay kız ciddi misin benzetebilşyke musun şimdiden ben benimkini daha benzetemedşm aynen kız küstü bunlar bugün patik aldım ona belki sevinir de oynar Bi dahakine yüzünü dönerBenimkine de hep oğlan dedik diye küstü yüzünü hiç göstermedi bu hafta biraz yağlayıp ballayayım da haftaya göstersin yüzünü ay benim 3 boyutluda belden yukarısı var. Aynı benim sırtım omuzlarım. Bu kadar olur valla
Al benden de o kadarIşin içine ben girince ön seziler kesiliyor. Aynı sinyal kesici gibi
Şimdiden çocuğu torpile mi alıştırıyorsunAy kız ciddi misin benzetebilşyke musun şimdiden ben benimkini daha benzetemedşm aynen kız küstü bunlar bugün patik aldım ona belki sevinir de oynar Bi dahakine yüzünü döner
Hahaha biraz öyle olduŞimdiden çocuğu torpile mi alıştırıyorsun
Sağolasın Serracım şükürler olsun inşallah sizinde gönlünüze göre olur heyecanla sizin sonuçları bekliyoruz bakalım sizlerden ne çıkacakUkaderU canım çok sevindim gözün aydıın gönlüne göre oldu darısı bizlere inşallahh bakalım memeli gruba ayak uydurabilecek miyiiz
Canim ilk 3 ayda folik asit kullandim o bitince multi vitamine gectim bilerek omega 3 lu olani aldim.. ilk uc aylardada ekstra omega 3 lu gidalar tukettim bence gayet saglikli omega 3 bebegin gelisimi icin cok onemli.. benim dr folik asidi doguma kadar yutmami onerdi sen bi sor istersen yinede.. biyandan kilo da yapiyor folik asitAmin amin önümüzdeki cuma giderim canım. Vitamin kullanıyormusun. Bende omega varda kullanmaya çekiniyorum birşey olur mu. Folik zaten kullanıyorum. Ekstra olur mu acaba.