Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canim raporu nerde ve nasil cikarttin

Gozun aydin canim sende benim gibi olmussun. Kiz bekliyordum erkek oldu Yeterkiii saglikli olsunlar. Sevgili anne adaylari bu bir gercek kiii kiz cocugu bambaskadir. Vefalidir.. bir bardak suyu elinize o verir. Herseyin hayirlisi. Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsinnn.

Ya bende ramzi teorisi kese şekli ve beta tuttu. Kalp atışı hızlıydı ama kaç onu bilmiyorum. Benim Çin takviminde erkek çıkıyordu ama tüp bebek olunca Çin takvimi karışıyor bizde
Ramzi ve kese şeklini ben hiç bilmiyorum , o yüzden hiç bakmamıştım . Neyse gönlümüze göre oldu ya ,teoriler filan umurumuzda değil :)

Ramzi ve kese şeklini ben hiç bilmiyorum , o yüzden hiç bakmamıştım . Neyse gönlümüze göre oldu ya ,teoriler filan umurumuzda değil :)
İkizde belki tutmaz o teori mecbur biri Bi yere Biri Bi yere yerleşecek valla öyle ya çok şükür mutlu oldum

Ben bugünden başladım bile , değişmez sanırım artık ya
Senin haftası da yüksek bence değişmez iki bebekte birden yanılmaz yani. Benim haftası az ama doktorum tecrübeli perinatolog belki kesin bilmiştir diyorum %90 dedi dün ben çıkar çıkmaz gittim patik aldım değişmesin ya

Normal kçherhangi Bi kadın doğumcuya gittim rapor yazar mısınız hocam 9 ay kullanıcam tüp bebek dedim o da rapor yazdı hemen
Merhabalar kadın doğum dr banada önderdi oksapar. Peki herhangi bir test sonucumu buna karar veririldi .yoksa tedbir amaclimi

İlaçları buz aküsü ile veriyorlar ama , siz her yere onu taşımak zoruda değilsiniz . Bulunduğunuz yerde ki buzdolabına koyun. Benim saatlerim hep iş saatimdeydi ,iş yerinde buzdolabına koyardım . :Toplu almadım zaten doktor parça parça söylüyor. En azından bende öyleydi. O dedikçe aldım. Bir eczane ile anlaşın biraz indirim yaparlar.

Bence de değişmez , zaten garantici bir doktor ve bilgili bir doktor , hem perinatalog hemde prof. , yaşıda var biraz . O emin olmasa söylemezdi bence. En keyifli şeyde alışveriş :)

Tamam canım bu gidişimde soracağım aklımda yumurta oluşumunda kullandım sonra bıraktım. Görünce aklıma geldi.

Bence de değişmez , zaten garantici bir doktor ve bilgili bir doktor , hem perinatalog hemde prof. , yaşıda var biraz . O emin olmasa söylemezdi bence. En keyifli şeyde alışveriş :)
Evet evet zaten doktordan anlıyorsun o gün bana erkek diyen doktor tecrübesiz ve öylesine salladı bence biz ısrar edince dünkü zaten garanticiydi. Valla sorma öyle sabırsızlanıyorum ki alışveriş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…