- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
Canim raporu nerde ve nasil cikarttinBenim 2 li test daha olmadı çarşamba olcak kendi doktorumda. Bugün herhangi Bi doktora gittim kan sulandırıcı için rapor çıkarttım o doktor baktı. Cinsiywtten anlayan ikra meyra var bana hep kız dedi ama bugün doktor erkeğe benzettim dedi valla ben de çok merak ediyorum belki 2 li testte kendi doktorum da yorum yaparaynen bende de bulantı falan yok az Bi tiksinme oluyordu canım hep hamur işleri istiyor bakalım neye çıkacak
Koficim biz bu hesabi usg'ye goremi yapicaz. Yoksa son adet tarihine goremi. Bi ileri bi geri hesaplamaktan kafam corbaEn son 11+5'te gitmiştim. O gün 12+4 çıktı toramandemiştim sana ya unutmuşsun
Gozun aydin canim sende benim gibi olmussun. Kiz bekliyordum erkek olduayguldiyebiri , UkaderU , @Arzurum , Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin 140 gr olmuş minnoş
Ramzi ve kese şeklini ben hiç bilmiyorum , o yüzden hiç bakmamıştım . Neyse gönlümüze göre oldu ya ,teoriler filan umurumuzda değil :)Ya bende ramzi teorisi kese şekli ve beta tuttu. Kalp atışı hızlıydı ama kaç onu bilmiyorum. Benim Çin takviminde erkek çıkıyordu ama tüp bebek olunca Çin takvimi karışıyor bizde
Normal kçherhangi Bi kadın doğumcuya gittim rapor yazar mısınız hocam 9 ay kullanıcam tüp bebek dedim o da rapor yazdı hemenCanim raporu nerde ve nasil cikarttin
Dur kız Allah korusun :)Dua et de değişmesin
İkizde belki tutmaz o teori mecbur biri Bi yere Biri Bi yere yerleşecekRamzi ve kese şeklini ben hiç bilmiyorum , o yüzden hiç bakmamıştım . Neyse gönlümüze göre oldu ya ,teoriler filan umurumuzda değil :)
Senin haftası da yüksek bence değişmez iki bebekte birden yanılmaz yani. Benim haftası az ama doktorum tecrübeli perinatolog belki kesin bilmiştir diyorum %90 dedi dün ben çıkar çıkmaz gittim patik aldım değişmesin yaBen bugünden başladım bile , değişmez sanırım artık ya
Merhabalar kadın doğum dr banada önderdi oksapar. Peki herhangi bir test sonucumu buna karar veririldi .yoksa tedbir amaclimiNormal kçherhangi Bi kadın doğumcuya gittim rapor yazar mısınız hocam 9 ay kullanıcam tüp bebek dedim o da rapor yazdı hemen
İlaçları buz aküsü ile veriyorlar ama , siz her yere onu taşımak zoruda değilsiniz . Bulunduğunuz yerde ki buzdolabına koyun. Benim saatlerim hep iş saatimdeydi ,iş yerinde buzdolabına koyardım . :Toplu almadım zaten doktor parça parça söylüyor. En azından bende öyleydi. O dedikçe aldım. Bir eczane ile anlaşın biraz indirim yaparlar.Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?
Bence de değişmez , zaten garantici bir doktor ve bilgili bir doktor , hem perinatalog hemde prof. , yaşıda var biraz . O emin olmasa söylemezdi bence. En keyifli şeyde alışveriş :)Senin haftası da yüksek bence değişmez iki bebekte birden yanılmaz yani. Benim haftası az ama doktorum tecrübeli perinatolog belki kesin bilmiştir diyorum %90 dedi dün ben çıkar çıkmaz gittim patik aldım değişmesin ya
Tamam canım bu gidişimde soracağım aklımdaCanim ilk 3 ayda folik asit kullandim o bitince multi vitamine gectim bilerek omega 3 lu olani aldim.. ilk uc aylardada ekstra omega 3 lu gidalar tukettim bence gayet saglikli omega 3 bebegin gelisimi icin cok onemli.. benim dr folik asidi doguma kadar yutmami onerdi sen bi sor istersen yinede.. biyandan kilo da yapiyor folik asit
Test yapılmadı bana tedbir amaçlı kullandırıyorlarMerhabalar kadın doğum dr banada önderdi oksapar. Peki herhangi bir test sonucumu buna karar veririldi .yoksa tedbir amaclimi
Evet evet zaten doktordan anlıyorsun o gün bana erkek diyen doktor tecrübesiz ve öylesine salladı bence biz ısrar edinceBence de değişmez , zaten garantici bir doktor ve bilgili bir doktor , hem perinatalog hemde prof. , yaşıda var biraz . O emin olmasa söylemezdi bence. En keyifli şeyde alışveriş :)
Daha önce düşük veya olumsuz bir şey mi yaşamıştınızTest yapılmadı bana tedbir amaçlı kullandırıyorlar
Yok benimki tüp bebek. Tüp bebekte hep kullanıyorsunDaha önce düşük veya olumsuz bir şey mi yaşamıştınız
Benimkide tup bebek.tesekkur ederimYok benimki tüp bebek. Tüp bebekte hep kullanıyorsun
Büyük ihtimal kullanırsınızBenimkide tup bebek.tesekkur ederim
Ya benimkiler de hep sırtlarını dönmüştü düzgün foto yok. Ama dün gece rüyama girdi 2 tane oğlum olmuştuİnşAllah seninki tutar ama ben tutturamıyorum yausg falan olursa 11 haftalık falan atarsın sana nub teorisi den bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?