Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canim gunaydin, aksam uyumusum yne Allahtan toplanti vs olmadikca evden calisabiliyorum ve bgn evdeyim, aynen canim Cuma gitmeyi planliyorum, siz bgn gidiyor musunuz esinin durumu belli oldu mu oyleyse bgn de heyecan var
Evet canım bugün gidiyoruz şükür. 2 li test yapılacak gerçi ama yaparken cinsiyette bakar mı bilmiyorum

Gunaydinlar cozum basitmis,ne yapiyoruz o halde tupper'lari basucumuzdan ayirmiyoruz
Günaydın canım aynen öyle sulayın çiçekleri bol bol kan sulaniyo ve bebek de rahat besleniyo. Benim teorim bu tabii kofi teorisi

Benimkiler bugün 16+6 oldular :)aramız çok az seninle :)
Evet maşallah canim cinsiyetlerine yüzde yüz diyemem demis ya dr ondan merak ettim peşpeşe kolaylıkla sağlıkla dünyaya getiririz inşaallah

Evet canım bugün gidiyoruz şükür. 2 li test yapılacak gerçi ama yaparken cinsiyette bakar mı bilmiyorum
İkili test sonucu ne zamana çıkıyormuş inşallah güzel haberlerle gelirsin bende haftaya yaptıracaktım 12. Hafta gel demişti ama yarına randevu aldım lekenme olunca dediğiniz gibi erken gideyim 11+2 oluyor ama yapacak birşey de yok

Sorarsan bakabilir canim, ben ikili testte ogrenmistm, ben de stres yapiyorum biraz ikili testi yasimdan oturu ama sen rahat ol canim, ense kalinligi 3 mm'den dusuk olmasi gerekiyormus, dr bgn soyler zaten kac mm oldugunu, icin rahatlar insallah

Günaydın canım aynen öyle sulayın çiçekleri bol bol kan sulaniyo ve bebek de rahat besleniyo. Benim teorim bu tabii kofi teorisi
Kesinlikle haklisin canim, ben cok icince midem bulaniyor ama aldm basucuma bardagimi az az sk sk icmeye basladim sbhtandir

kan sonucu 1 haftaya çıkıyormuş galiba. Ölçümleri de zaten yaparken söyler. Olsun ya gidin ne olur ne olmaz. Bende öyle şu hafta gel demişti haftasını beklemeden sorun olunca hep gittim sonra Bi daha dediği haftada gittim hem bebişi görürsün

Yok ya kız deyince herseyi unuttum ne tetanos sordum, ne plasenta, ne oruç. Uçtu gitti
nyse canim Ramazana kdr bi daha gidersin o zmn sorarsin hem de kizceni gormus olursun tahmin edebiliyorum heyecanini yasamis biri olarak, tetanoz da ayri kafa karistirici ama Allah korusun tedavisi yok, benim mesela ilki sezaryen oldugu icin bu da oyle olacak o nedenle her ihtimali goze alip olacagim sanirim, ki 9 ay once 2 kere kuduz asisi ile birlikte tetanoz da olmsutm

Sorarsan bakabilir canim, ben ikili testte ogrenmistm, ben de stres yapiyorum biraz ikili testi yasimdan oturu ama sen rahat ol canim, ense kalinligi 3 mm'den dusuk olmasi gerekiyormus, dr bgn soyler zaten kac mm oldugunu, icin rahatlar insallah
Bende 2.5 mmden az olmalı diye duydum ama bakalım inşallah iyi bişey çıkar. Yaş kaçtı ki senin

Aynen canım sağol inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

Valla yas cok onemli diyorlar ya ondan korku saldi beni kuzu ki daha 2 hfta var, hayirli haberlerle gel canim bgn insallah, bgn de senin heyecanina ortak oluyorz, kacta randevun
Yaşla nasıl bir ilişkisi varmış ki ilk defa duyuyorum . Ben ne yapayım o zaman yaş 36 bir hafta arayla ikili testleri öğreneceğiz gibi duruyor ard arda iyi haberler alalım inşallah ya

Kesinlikle haklisin canim, ben cok icince midem bulaniyor ama aldm basucuma bardagimi az az sk sk icmeye basladim sbhtandir
Limon da damlat cok ferahlatiyor. Ama siseye damlatma. Bardakta icerken damlat yarasın beybiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…