Evet canım bugün gidiyoruz şükür. 2 li test yapılacak gerçi ama yaparken cinsiyette bakar mı bilmiyorumCanim gunaydin, aksam uyumusum yneAllahtan toplanti vs olmadikca evden calisabiliyorum ve bgn evdeyim, aynen canim Cuma gitmeyi planliyorum, siz bgn gidiyor musunuz esinin durumu belli oldu mu oyleyse bgn de heyecan var
Ic ic sulak yerde büyüsün minikAy kız ben su pek içmiyorum yaaa içeyim madem
Günaydın canım aynen öyle sulayın çiçekleri bol bolGunaydinlarcozum basitmis,ne yapiyoruz o halde tupper'lari basucumuzdan ayirmiyoruz
Evet maşallah canimBenimkiler bugün 16+6 oldular :)aramız çok az seninle :)
İkili test sonucu ne zamana çıkıyormuş inşallah güzel haberlerle gelirsinEvet canım bugün gidiyoruz şükür. 2 li test yapılacak gerçi ama yaparken cinsiyette bakar mı bilmiyorum
Sorarsan bakabilir canim, ben ikili testte ogrenmistm, ben de stres yapiyorum biraz ikili testi yasimdan oturu ama sen rahat ol canim, ense kalinligi 3 mm'den dusuk olmasi gerekiyormus, dr bgn soyler zaten kac mm oldugunu, icin rahatlar insallahEvet canım bugün gidiyoruz şükür. 2 li test yapılacak gerçi ama yaparken cinsiyette bakar mı bilmiyorum
Yok ya kız deyince herseyi unuttumkofi Canim bu arada orucu sordun mu? doktorun yorum yapti mi? bnmki bir tik kucuk olacak hftasina gore Ramazanda ama yne de merak ettm dr gorusunu
Kesinlikle haklisin canim, ben cok icince midem bulaniyor ama aldm basucuma bardagimi az az sk sk icmeye basladim sbhtandirGünaydın canım aynen öyle sulayın çiçekleri bol bolkan sulaniyo ve bebek de rahat besleniyo. Benim teorim bu tabii kofi teorisi
He kız zaten Urfa kurak bari ben içim suIc ic sulak yerde büyüsün minik
kan sonucu 1 haftaya çıkıyormuş galiba. Ölçümleri de zaten yaparken söyler. Olsun ya gidin ne olur ne olmaz. Bende öyle şu hafta gel demişti haftasını beklemeden sorun olunca hep gittim sonra Bi daha dediği haftada gittim hem bebişi görürsünİkili test sonucu ne zamana çıkıyormuş inşallah güzel haberlerle gelirsinbende haftaya yaptıracaktım 12. Hafta gel demişti ama yarına randevu aldım lekenme olunca dediğiniz gibi erken gideyim 11+2 oluyor ama yapacak birşey de yok
nyse canim Ramazana kdr bi daha gidersin o zmn sorarsin hem de kizceni gormus olursunYok ya kız deyince herseyi unuttumne tetanos sordum, ne plasenta, ne oruç. Uçtu gitti
Bende 2.5 mmden az olmalı diye duydum ama bakalım inşallah iyi bişey çıkar. Yaş kaçtı ki seninSorarsan bakabilir canim, ben ikili testte ogrenmistm, ben de stres yapiyorum biraz ikili testi yasimdan oturu ama sen rahat ol canim, ense kalinligi 3 mm'den dusuk olmasi gerekiyormus, dr bgn soyler zaten kac mm oldugunu, icin rahatlar insallah
Yaaa kıakanacam seniiiYok ya kız deyince herseyi unuttumne tetanos sordum, ne plasenta, ne oruç. Uçtu gitti
33 canimcim, haziranda 34 olcamBende 2.5 mmden az olmalı diye duydum ama bakalım inşallah iyi bişey çıkar. Yaş kaçtı ki senin
Yaşın normal ki canım ben de 30 yaşındayım33 canimcim, haziranda 34 olcam
Valla yas cok onemli diyorlar ya ondan korku saldi beni kuzu ki daha 2 hfta var, hayirli haberlerle gel canim bgn insallah, bgn de senin heyecanina ortak oluyorz, kacta randevunYaşın normal ki canım ben de 30 yaşındayım
Aynen canım sağolkan sonucu 1 haftaya çıkıyormuş galiba. Ölçümleri de zaten yaparken söyler. Olsun ya gidin ne olur ne olmaz. Bende öyle şu hafta gel demişti haftasını beklemeden sorun olunca hep gittim sonra Bi daha dediği haftada gittim hem bebişi görürsün
Yaşla nasıl bir ilişkisi varmış ki ilk defa duyuyorum . Ben ne yapayım o zaman yaş 36Valla yas cok onemli diyorlar ya ondan korku saldi beni kuzu ki daha 2 hfta var, hayirli haberlerle gel canim bgn insallah, bgn de senin heyecanina ortak oluyorz, kacta randevun
Limon da damlat cok ferahlatiyor. Ama siseye damlatma. Bardakta icerken damlatKesinlikle haklisin canim, ben cok icince midem bulaniyor ama aldm basucuma bardagimi az az sk sk icmeye basladim sbhtandir
Iç iç biber gibi kurutma çocuğuHe kız zaten Urfa kurak bari ben içim su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?