• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Çok zor bir süreç manen madden bende 12 martta transfer oldum transferin onuncu günü adt oldum hafta sonuydu kimseye ulaşamadım hemşireyle görüşebildim dedi ilaçları bırak bide dedi bi daha deneyecekmisiniz hayır dedim zayen ücretli hastaydım yaşımda 41 bir daha böyle yıkım yaşayamam
Geçmiş olsun. Aynen çok stresli bir süreç. Bizim bünye alıştı birkaç denemelerle. Bende 42 oldum 😉 siz nerde yaptırdınız.

Kızlar benimde iki gündür kahverengi akıntım var🙁 kendimi iyi hissedince temizlik falan yaptım sonuç bu. Bunu geçiren arkadaşlar şunu merak ediyorum ağrı oldu mu sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aradada yumurtalıklarım ağrıyor öyle olunca da korkuyorum😔
Senin kaçıncı gününde. Beraber mi olmuştuk transferi acaba. Sen bir gitsen mi doktora. Acabalara kalmasın bence.

Bende de oldu kahverengi leke bende stres yapmıştım baya o gün çok hareketli işler yapmıştım leke gelmişti ve dediğin gibi adet ağrısı olmuştu doktora gittim neyseki bişey yoktu kanama alanı falan oluşmamıştı yani
Sağol canım Bende bilmiyorum valla gitsem mi salı günü gidecektim

Senin kaçıncı gününde. Beraber mi olmuştuk transferi acaba. Sen bir gitsen mi doktora. Acabalara kalmasın bence.
Ben tam 11. Haftadayım. Artık normale dönüyoruz diye düşüyordum 🙁 biraz kendimi yordum. Bilmiyorum gerçekten dr ye gitsem mi o kanama olmadan gelme normal dedi ama dediğin gibi acabalara kalmasa mı

Ya evet bizimde dilimiz kızım diye seviyor içim rahat etmiyor sonra haksızlık oluyo diye bir an önce netleşse de kızım oğlum diye sevebilsek 😊 yok yok canım bişey olmamıştır rahat ol yine çıkmak zorunda kalırsan dinlenerek çıkmaya çalış 🙏🏻 ay cuma gidiyordun değil mi hadi bakalım cum da haberler sende 🥰
Canim gunaydin, aksam uyumusum yne 🙈 Allahtan toplanti vs olmadikca evden calisabiliyorum ve bgn evdeyim, aynen canim Cuma gitmeyi planliyorum, siz bgn gidiyor musunuz esinin durumu belli oldu mu oyleyse bgn de heyecan var ☺️

Evet kuzum senin hislerin tuttu :) haydi sıra senin güzel haberinde :)
Gunaydinlar canim ☺️ ben daha 9+4'um benim en az 3-4 hfta var sanirim ogrenmeye ama kndimi iki fikre de alistirmaya basladim yavastan, 1 kizim var onun icin hangisi daha hayirli kardes, bizim icin hangisi daha hayirli evlat olacaksa o olsn diye dua ediyorum 🦋

kofi kofi Canim bu arada orucu sordun mu? doktorun yorum yapti mi? bnmki bir tik kucuk olacak hftasina gore Ramazanda ama yne de merak ettm dr gorusunu

Gunaydinlar canim ☺️ ben daha 9+4'um benim en az 3-4 hfta var sanirim ogrenmeye ama kndimi iki fikre de alistirmaya basladim yavastan, 1 kizim var onun icin hangisi daha hayirli kardes, bizim icin hangisi daha hayirli evlat olacaksa o olsn diye dua ediyorum 🦋
Günaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)

Günaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)
Amin canim, bana da erkek geliyor basindan beri, bir seyler cok farkli gidiyor ilk gebeligime kiyasla cnku, kiz olursa gercekten supriz olacak bize, hayirlisini diliyorum Rabbim'den 🤲🏻 yakinda hareketlerini hissedersin canim ☺️ ben oyun etmistm kndime kizimi, hareketini hissetmek istyrsam cikolata, kek vs yiyordum snra uzaniyordum kisa bir sure sonra hafeketleniyordy 😀

Bana da söyle içinden ne geliyor 😁 ay bugün gidicem ben ilkili test için inşallah iyi çıkar belki o ara cinsiyette bakar doktor hayırlısı artık sağlıklı olsunda

Back