9 ay önce olduysan gerek yoktur vurulmana herhalde. 5 sene gecerliymiş aşı. Haftaya ailemin yanina gidicem kismetse. Orda dr'a giderim, detaylı icin de randevu alırım. Bakalım hayırlısınyse canim Ramazana kdr bi daha gidersin o zmn sorarsin hem de kizceni gormus olursuntahmin edebiliyorum heyecanini yasamis biri olarak, tetanoz da ayri kafa karistirici ama Allah korusun tedavisi yok, benim mesela ilki sezaryen oldugu icin bu da oyle olacak o nedenle her ihtimali goze alip olacagim sanirim, ki 9 ay once 2 kere kuduz asisi ile birlikte tetanoz da olmsutm
Niye kız? Hafızamı mı kıskandınYaaa kıakanacam seniii
Daha tam ne olduğunu çözemediğim bazı kıpırtılar var ama doktorumda hissedemezsin dedi , gıcık oldum. :)Amin canim, bana da erkek geliyor basindan beri, bir seyler cok farkli gidiyor ilk gebeligime kiyasla cnku, kiz olursa gercekten supriz olacak bize, hayirlisini diliyorum Rabbim'denyakinda hareketlerini hissedersin canim ben oyun etmistm kndime kizimi, hareketini hissetmek istyrsam cikolata, kek vs yiyordum snra uzaniyordum kisa bir sure sonra hafeketleniyordy
Evet yaş önemliymiş gerçekten ama olsun içimizi ferah tutalımValla yas cok onemli diyorlar ya ondan korku saldi beni kuzu ki daha 2 hfta var, hayirli haberlerle gel canim bgn insallah, bgn de senin heyecanina ortak oluyorz, kacta randevun
Düşünüyorum ama hissedemiyorum desem :) biraz yoğunlaşayım ben buna :) iyi çıkar inşallah bir sorun olacağını sanmam :) haber bize de.Bana da söyle içinden ne geliyoray bugün gidicem ben ilkili test için inşallah iyi çıkar belki o ara cinsiyette bakar doktor hayırlısı artık sağlıklı olsunda
Gel yaşa Urfa da ben sıkıldım artık buranın sıcağından falanIç iç biber gibi kurutma çocuğuurfa dedin de en çok yasamak istediğim yerlerden biri halfeti ya. Nasıl sessiz güzel tam benlik. Dinlensin kafalar
Prensip olarak kesin demiyormuş , genel olarak değişmez dediklerim ama nadirde olsa olabilir dedi. Ondan dolayı net konuşmuyor.Evet maşallah canimcinsiyetlerine yüzde yüz diyemem demis ya dr ondan merak ettim peşpeşe kolaylıkla sağlıkla dünyaya getiririz inşaallah
Canim ikili testte ense kalinligi, anne yasi bir de kandaki degerlere formuluze ediliyor, pay payda seklinde, sonra dusuk orta yuksek riskli gibi sonuc geliyor, oran aslinda verdikleri, yas arttikca basit matematiksel formul oldugundan risk 1/250 olacagina atiyorum 20/250 cikabiliyor ama tabi yasin ve diger degiskenlerin yuzdelik olarak katkisini blmyrm, yasimiz buyuk olsa da dusuk riskli cikabilir tabii ki, cnku dedigim gibi bircok degisken var, aklini karistirdysamYaşla nasıl bir ilişkisi varmış ki ilk defa duyuyorum . Ben ne yapayım o zaman yaş 36bir hafta arayla ikili testleri öğreneceğiz gibi duruyor ard arda iyi haberler alalım inşallah ya
Yok kızı kıskandım erkek diyip şaşırttılarya seni her yanın süpriz anacım seninNiye kız? Hafızamı mı kıskandınkız deyince şok oldum ondan uçtu gitti
Tamamdir canim benim, bebek ileri atarsa su ve kofi teorisine baglariz artkLimon da damlat cok ferahlatiyor. Ama siseye damlatma. Bardakta icerken damlatyarasın beybiye
Vermez miyim koşa koşa haber vericemDüşünüyorum ama hissedemiyorum desem :) biraz yoğunlaşayım ben buna :) iyi çıkar inşallah bir sorun olacağını sanmam :) haber bize de.
Valla canim kuduz asisiylq birlikte vurulan tetanoz asisi ayni icerik ise aynen ben de soracagim, kopusleri cok sevdigimden ve sitede 15e yakin kopek besledigimizden arada yavrularin tatlis isirmalarina maruz kaldim da ondan mutevelli covid doneminde 2 kere acillerdeydim kuduz asisindan oturu, ama belki de smdi hayrima olacak, zaten o masumlardan ne zarar gelebilir de iste, tedbir amacli olmstm asilari9 ay önce olduysan gerek yoktur vurulmana herhalde. 5 sene gecerliymiş aşı. Haftaya ailemin yanina gidicem kismetse. Orda dr'a giderim, detaylı icin de randevu alırım. Bakalım hayırlısı
Canim cok yakin bi zamanda ayrimina varirsin, ben ilk olmasina rahmen 17.hftada hissetmstm ki senin ikizler, o ndenle cok az kalmiste htta bnce o minik degisiklikler hareketleri bile olabilirDaha tam ne olduğunu çözemediğim bazı kıpırtılar var ama doktorumda hissedemezsin dedi , gıcık oldum. :)
aynen canim aklimiza kotu seyler getirmek yok, oh ne guzel ya randevusuz, ozel hastaEvet yaş önemliymiş gerçekten ama olsun içimizi ferah tutalımrandevu almadan gidiyorum ben öğleden sonra 3 gibi gitmiş olurum
Canım sen ilk doğumunu kaç yaşında yaptın kızın şuan kaç yaşındaCanim cok yakin bi zamanda ayrimina varirsin, ben ilk olmasina rahmen 17.hftada hissetmstm ki senin ikizler, o ndenle cok az kalmiste htta bnce o minik degisiklikler hareketleri bile olabilir
28 yasinda oldu ilk dogum canim, kizcem 5.5 yasinda oldu 20 MarttaCanım sen ilk doğumunu kaç yaşında yaptın kızın şuan kaç yaşında
En güzel yaş 28 yaa ne güzel28 yasinda oldu ilk dogum canim, kizcem 5.5 yasinda oldu 20 Martta
Yaş risk hesaplamasında önemli canım yaşın ne kadar illeriyse risk o kadar yüksek çıkıyor. Ama adi üstünde risk yani bu. Ikili testte risk yüksek diye Allah korusun trizomi olmak zorunda değil bebek. Ki çok örnek var yüksek riskle sağlıklı doğum yapan.Valla yas cok onemli diyorlar ya ondan korku saldi beni kuzu ki daha 2 hfta var, hayirli haberlerle gel canim bgn insallah, bgn de senin heyecanina ortak oluyorz, kacta randevun
Canim bence emzirme bitiminde, yani 32-33yas civari bi kardes mis olurEn güzel yaş 28 yaa ne güzelben hep 2 çocuk istiyorum o yüzden sordum şimdi 30 yaşındayım ya 2. Çocuğu en erken kaç yaşında yapabilirim acaba
Aa demek kizimin ikili test raporunda nazal kemik izlenmistir yaziyor, ondan onu da ek belirtmisler, ultrasonda fotosunu da koymuslar burnunun o kisminin, tesekkur ederim canim 5.5 yil snra kizimin raporunu idrak ettmYaş risk hesaplamasında önemli canım yaşın ne kadar illeriyse risk o kadar yüksek çıkıyor. Ama adi üstünde risk yani bu. Ikili testte risk yüksek diye Allah korusun trizomi olmak zorunda değil bebek. Ki çok örnek var yüksek riskle sağlıklı doğum yapan.
O yüzden testin sonuçlarına yüzde yüz gibi bakma ultrason ölçümleri çok daha önemli. Bi de 11-12.haftalarda burun kemiği oluşmamış oluyormuş down sendromu varsa. Burun kemiğinin oluşması trizomi ihtimalini çok düşürüyormuş.
Ha bu arada ense kalınlığı 3 üzerinde olup fetal dna temiz gelen de gördüm risk yüksek çıkarsa kendinizi üzmeyin yani genelde temiz oluyor sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?