• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canim bence emzirme bitiminde, yani 32-33yas civari bi kardes mis olur ☺️ biz esimle farkli illere atandik, 18 ay ayriydik ayda bir gelebiliyordu o nedenle oteledik, ama yas gercegini de gozardi etmemek gerekiyor hem enerji bakimindan hem anne hem bebek sagligi bakimindan, biz 6 ay denedik olmayinca ben hemen tup bebege basvurdum daha fazla vakit kaybetmek istemedigimden, ki amh 0.9 ckti, dr bekleyin 1 yila tamamlayin dedi ama ben istemedim, tabi Rabbim nasip etmese yine olmazdi ama en azindan cok sukur yas olarak saglikla kucagima alabilirsem ideal olacak, ben nedense yasi cok dert ediyorum kndime, sen bkma bana canim cok ☺️
Bende emzirme biter bitmez çocuk yaşına gelmeden tekrar kalmak istiyorum bakma sen ben de biraz yaş için bu acelem bir kaç ay doğal yoldan denicem. Benim yumurta rezervi fazla çıkıyor hep ama sperm de sıkıntımız var değerleri dğzeltebilirsek biraz kendimiz deneriz diyorum olmazsa yine yaparım tüp bebek olsun olmazsa da artık Allah 1 evlada uzun ömür versin ne yapalım 😊🙏🏻

Bende emzirme biter bitmez çocuk yaşına gelmeden tekrar kalmak istiyorum bakma sen ben de biraz yaş için bu acelem bir kaç ay doğal yoldan denicem. Benim yumurta rezervi fazla çıkıyor hep ama sperm de sıkıntımız var değerleri dğzeltebilirsek biraz kendimiz deneriz diyorum olmazsa yine yaparım tüp bebek olsun olmazsa da artık Allah 1 evlada uzun ömür versin ne yapalım 😊🙏🏻
Canim benim azalmis iste ve ben amh nedir vs blmyrdm da ilki hmn oldugundan, inan emdigi surece emzirmek istyrsn, o nedenle ben 2 yil bi ara dedim, gebelikte emzirenler de var ya da tandem sekilde ama bana gore 2 yil hem vucudun toparlanmasi acisindan hem de emzirme acisindan daha makul geliyor ☺️ bir de stresten uzak kalabilirseniz dogal yolla da olur kuzum, sperm degerlerini duzeltmek rahimde rezervde bi problemdense daha kolay ve tedavi edilebilir sanki

Ben tam 11. Haftadayım. Artık normale dönüyoruz diye düşüyordum 🙁 biraz kendimi yordum. Bilmiyorum gerçekten dr ye gitsem mi o kanama olmadan gelme normal dedi ama dediğin gibi acabalara kalmasa mı
Ben geçen ki transferimden dolayı korkuyorum. Kahverengi ile kalbi durmuştu. Hergün kendinle savaşacaksın canım Kafayı yersin 😉 kimisine birşey olmadı ama dediğim gibi tedirginliğin geçmeyecek.

Canim benim azalmis iste ve ben amh nedir vs blmyrdm da ilki hmn oldugundan, inan emdigi surece emzirmek istyrsn, o nedenle ben 2 yil bi ara dedim, gebelikte emzirenler de var ya da tandem sekilde ama bana gore 2 yil hem vucudun toparlanmasi acisindan hem de emzirme acisindan daha makul geliyor ☺️ bir de stresten uzak kalabilirseniz dogal yolla da olur kuzum, sperm degerlerini duzeltmek rahimde rezervde bi problemdense daha kolay ve tedavi edilebilir sanki
Evet aslında sperm tedavi edilebilirdi ama eşim çok stres yapıyordu ve düzenli şekilde istikrarlı gitmedi birazda aceleye getirdik ama 2. İçin stresi olmaz en azından daha iyi deneyebiliriz diye düşünüyorum. Bence ikinci çocuk için senin yaşın gayet uygun hiç takma kafana 😘

Evet aslında sperm tedavi edilebilirdi ama eşim çok stres yapıyordu ve düzenli şekilde istikrarlı gitmedi birazda aceleye getirdik ama 2. İçin stresi olmaz en azından daha iyi deneyebiliriz diye düşünüyorum. Bence ikinci çocuk için senin yaşın gayet uygun hiç takma kafana 😘
insallah canim, ben smdi bi 1 saat kestiricem uyku basti yine uyandgmda blki senden hbrler glms olurrr 🥰 bkliyorz canim, oncelikle saglikla ve hayirli hbrler ile gel insallah

insallah canim, ben smdi bi 1 saat kestiricem uyku basti yine uyandgmda blki senden hbrler glms olurrr 🥰 bkliyorz canim, oncelikle saglikla ve hayirli hbrler ile gel insallah
İnşAllah canım hadi sana tatlı uykular geldiğim gibi yazıcam 😊

Gel yaşa Urfa da ben sıkıldım artık buranın sıcağından falan 😁 1.5 yıka gidiyoz tayinciyiz. Halfeti çok güzel ama ya kafa dinlemelik misss gel gezdirdim seni ya 🤩
Gezip geri dönemem 🤓 bigün oraya yerleşmek nasip olur inşaallah 🤲

Canim ikili testte ense kalinligi, anne yasi bir de kandaki degerlere formuluze ediliyor, pay payda seklinde, sonra dusuk orta yuksek riskli gibi sonuc geliyor, oran aslinda verdikleri, yas arttikca basit matematiksel formul oldugundan risk 1/250 olacagina atiyorum 20/250 cikabiliyor ama tabi yasin ve diger degiskenlerin yuzdelik olarak katkisini blmyrm, yasimiz buyuk olsa da dusuk riskli cikabilir tabii ki, cnku dedigim gibi bircok degisken var, aklini karistirdysam
kusura bkma lutfen, kendi kaygimi bulasttirmis oldum resmen ☺️
Yok canım Estağfirullah 😊ben bu detayları hiç bilmediğimden soruyorum öğrenmiş oldum evet o zaman tabiki yaş etkileyecek inşallah dua edelim ölçümler iyi çıksın diğer faktörler iyi çıksın🙏🏻

Prensip olarak kesin demiyormuş , genel olarak değişmez dediklerim ama nadirde olsa olabilir dedi. Ondan dolayı net konuşmuyor.
En iyisini yapıyor. Detaylıya kadar ben de alışveriş yapmicam. Ne olur ne olmaz 😏

Yok kızı kıskandım erkek diyip şaşırttılarya seni her yanın süpriz anacım senin 😁😁😁
Heee fışkırıyo her yanımdan süprizler 😅 ya dr bana erkek dememişti atıyorum erkek dedi. Hiç görmedik bacak arasını 😁

Tamamdir canim benim, bebek ileri atarsa su ve kofi teorisine baglariz artk ☺️
😅 sen daha tecrübelisin tabii canım ama naçizane bir tavsiyem daha olucak genel olarak herkese. bünyem beni neye yönlendiriyorsa onu yiyorum. Patates mesela nişastalı diye pek tercih etmiyor hamileler. Ama ben 1 hafta takmıştım. Pogacasini yaptım, salatasını, püresini. Icinde potasyum varmış hem de çok. Neye itiliyosanız yiyin. Herşeyde vitamin de var minarelde. Bağışıklık sisteminizi dinleyin yavrular 👍

Valla canim kuduz asisiylq birlikte vurulan tetanoz asisi ayni icerik ise aynen ben de soracagim, kopusleri cok sevdigimden ve sitede 15e yakin kopek besledigimizden arada yavrularin tatlis isirmalarina maruz kaldim da ondan mutevelli covid doneminde 2 kere acillerdeydim kuduz asisindan oturu, ama belki de smdi hayrima olacak, zaten o masumlardan ne zarar gelebilir de iste, tedbir amacli olmstm asilari
Hakikatten herşeyde bir hayır var görüyor musun 😊 ben tırsıyorum köpeklerden. Kedilerin hastasıyım ve güvercinlerin 🤩🤩🤩

Yok canım Estağfirullah 😊ben bu detayları hiç bilmediğimden soruyorum öğrenmiş oldum evet o zaman tabiki yaş etkileyecek inşallah dua edelim ölçümler iyi çıksın diğer faktörler iyi çıksın🙏🏻
Insallah canim, ben hfta olarak cogunuzdan geriden geliyorum ama dualarim sizlerle, hayirli haberler alalim insallah hep birlikte 🤲🏻

😅 sen daha tecrübelisin tabii canım ama naçizane bir tavsiyem daha olucak genel olarak herkese. bünyem beni neye yönlendiriyorsa onu yiyorum. Patates mesela nişastalı diye pek tercih etmiyor hamileler. Ama ben 1 hafta takmıştım. Pogacasini yaptım, salatasını, püresini. Icinde potasyum varmış hem de çok. Neye itiliyosanız yiyin. Herşeyde vitamin de var minarelde. Bağışıklık sisteminizi dinleyin yavrular 👍
Canim estagfirullah cok haklisin, vucudu dinlemek gerekiyor, ama su tuketimi her halukarda cok onemli 💦💧 "su"lanalim hep birlikte ☺️

Hakikatten herşeyde bir hayır var görüyor musun 😊 ben tırsıyorum köpeklerden. Kedilerin hastasıyım ve güvercinlerin 🤩🤩🤩
Hepsi cok ayri guzel, evde kedim var disarda kopuslerim, hayvam sevgisi ile dolup tasan biriyim, kizima asiladim benden dhaa oteye gider bnm yasimda eminim 🥰 sira karnimdakinde 😍

Back