- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Geçmiş olsun. Aynen çok stresli bir süreç. Bizim bünye alıştı birkaç denemelerle. Bende 42 oldumÇok zor bir süreç manen madden bende 12 martta transfer oldum transferin onuncu günü adt oldum hafta sonuydu kimseye ulaşamadım hemşireyle görüşebildim dedi ilaçları bırak bide dedi bi daha deneyecekmisiniz hayır dedim zayen ücretli hastaydım yaşımda 41 bir daha böyle yıkım yaşayamam
Senin kaçıncı gününde. Beraber mi olmuştuk transferi acaba. Sen bir gitsen mi doktora. Acabalara kalmasın bence.Kızlar benimde iki gündür kahverengi akıntım varkendimi iyi hissedince temizlik falan yaptım sonuç bu. Bunu geçiren arkadaşlar şunu merak ediyorum ağrı oldu mu sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aradada yumurtalıklarım ağrıyor öyle olunca da korkuyorum
Hayırlısı olsun canım saglikla gelsin prenseslerDoktorum asla kesin demem dedi . Ultrason sonuçta bu dedi . Görünen kız ama dedi . Ederim tabi kuzum , gönüllerde ki olsun hayırlısı ile
Aminn inşallah annesine sıkı sıkı tutunur bebegimmCanim hayırlısı olsun inşallah rabbim dualarini kabul etsin sıkı sıkı tutunsun inşallah yavrun sana
Sağol canım Bende bilmiyorum valla gitsem mi salı günü gidecektimBende de oldu kahverengi leke bende stres yapmıştım baya o gün çok hareketli işler yapmıştım leke gelmişti ve dediğin gibi adet ağrısı olmuştu doktora gittim neyseki bişey yoktu kanama alanı falan oluşmamıştı yani
Ben tam 11. Haftadayım. Artık normale dönüyoruz diye düşüyordumSenin kaçıncı gününde. Beraber mi olmuştuk transferi acaba. Sen bir gitsen mi doktora. Acabalara kalmasın bence.
GunaydinlarBol su
Canim gunaydin, aksam uyumusum yneYa evet bizimde dilimiz kızım diye seviyor içim rahat etmiyor sonra haksızlık oluyo diye bir an önce netleşse de kızım oğlum diye sevebilsekyok yok canım bişey olmamıştır rahat ol yine çıkmak zorunda kalırsan dinlenerek çıkmaya çalış ay cuma gidiyordun değil mi hadi bakalım cum da haberler sende
Tabi ki en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları , ben zaten çoktan alışmıştım :)Amiiiinn inşaallah bunlar işin espirisi. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun tamamdırben de alıştım hemen kıza
Evet kuzum senin hislerin tuttu :) haydi sıra senin güzel haberinde :)Canim canim sana yazmstm akabinde uyuyakalmisim, gozunaydin kuzum, senin icin hep kiz hissetmistm, saglikla gelsinler kizceler
Yok ikisine de baktı , sanırım bilerek yüzde yüz demiyorlar . Zaten benim doktorum asla net konuşmuyor hep bir açıklık bırakıyor :)İkisine birden bakmadı mı birinde yanılsa diğeri tutar. Kızdır o kız
Benimkiler bugün 16+6 oldular :)aramız çok az seninle :)Seninkiler ne kadarlıktı ki canim?
Amin teşekkür ederim :)ay maşallah gözün Aydın ne güzel kız haberleri geldi bugün sağlıkla kavuşsun kızların sana
Saol kuzum , darısı sizlere inşallah :)Hayırlısı olsun canım saglikla gelsin prensesler
Gunaydinlar canimEvet kuzum senin hislerin tuttu :) haydi sıra senin güzel haberinde :)
Günaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)Gunaydinlar canimben daha 9+4'um benim en az 3-4 hfta var sanirim ogrenmeye ama kndimi iki fikre de alistirmaya basladim yavastan, 1 kizim var onun icin hangisi daha hayirli kardes, bizim icin hangisi daha hayirli evlat olacaksa o olsn diye dua ediyorum
Amin canim, bana da erkek geliyor basindan beri, bir seyler cok farkli gidiyor ilk gebeligime kiyasla cnku, kiz olursa gercekten supriz olacak bize, hayirlisini diliyorum Rabbim'denGünaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)
Bi görün istersen bende lekeden 2 gün sonra gittimSağol canım Bende bilmiyorum valla gitsem mi salı günü gidecektim
Bana da söyle içinden ne geliyorGünaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?