Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Geçmiş olsun. Aynen çok stresli bir süreç. Bizim bünye alıştı birkaç denemelerle. Bende 42 oldum siz nerde yaptırdınız.

Senin kaçıncı gününde. Beraber mi olmuştuk transferi acaba. Sen bir gitsen mi doktora. Acabalara kalmasın bence.

Sağol canım Bende bilmiyorum valla gitsem mi salı günü gidecektim

Senin kaçıncı gününde. Beraber mi olmuştuk transferi acaba. Sen bir gitsen mi doktora. Acabalara kalmasın bence.
Ben tam 11. Haftadayım. Artık normale dönüyoruz diye düşüyordum biraz kendimi yordum. Bilmiyorum gerçekten dr ye gitsem mi o kanama olmadan gelme normal dedi ama dediğin gibi acabalara kalmasa mı

Canim gunaydin, aksam uyumusum yne Allahtan toplanti vs olmadikca evden calisabiliyorum ve bgn evdeyim, aynen canim Cuma gitmeyi planliyorum, siz bgn gidiyor musunuz esinin durumu belli oldu mu oyleyse bgn de heyecan var

Evet kuzum senin hislerin tuttu :) haydi sıra senin güzel haberinde :)
Gunaydinlar canim ben daha 9+4'um benim en az 3-4 hfta var sanirim ogrenmeye ama kndimi iki fikre de alistirmaya basladim yavastan, 1 kizim var onun icin hangisi daha hayirli kardes, bizim icin hangisi daha hayirli evlat olacaksa o olsn diye dua ediyorum

kofi Canim bu arada orucu sordun mu? doktorun yorum yapti mi? bnmki bir tik kucuk olacak hftasina gore Ramazanda ama yne de merak ettm dr gorusunu

Günaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)

Günaydın canım , haklısın ne güzel rabbim bir kız nasip etmiş , hayırlısı hangisi ise o olsun ama sanki erkek gibi geldi içimden :)
Amin canim, bana da erkek geliyor basindan beri, bir seyler cok farkli gidiyor ilk gebeligime kiyasla cnku, kiz olursa gercekten supriz olacak bize, hayirlisini diliyorum Rabbim'den yakinda hareketlerini hissedersin canim ben oyun etmistm kndime kizimi, hareketini hissetmek istyrsam cikolata, kek vs yiyordum snra uzaniyordum kisa bir sure sonra hafeketleniyordy

Bana da söyle içinden ne geliyor ay bugün gidicem ben ilkili test için inşallah iyi çıkar belki o ara cinsiyette bakar doktor hayırlısı artık sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…