• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bide insan hiç geçeceğine inanmıyor. Ömrümün sonuna kadar öyle yaşayacakmışım gibiydi 😁 zırt diye geldi pırt diye gitti 😅😅😅
bnm ilk gebeligim oyleydi canim, alt kaltimizdan hint yemegi kokulari ust katimizdan esrar kokulari berbattm ve sonra Turkiye'ye kacmstm anneme taa ki bitene kdr kaldim ☺️ cok zordu, ama cok sukur bitmis senin 🤲🏻

Benim kuzenimde kızında hep uyuyordu 🤩
Benim de severken dilim hep kiza gidiyor, snra diyorum erkekse haksizlik ediyorsun, evlat diyorum ☺️ Allah saglik versin canim hepsine, bgn cok merviden ckmak zorunda kaldim asansor kullanmadigimdan, korktum biraz bisi oldu mu acaba diye, Cumayi iple cekiyorum suan

Kızlar benimde iki gündür kahverengi akıntım var🙁 kendimi iyi hissedince temizlik falan yaptım sonuç bu. Bunu geçiren arkadaşlar şunu merak ediyorum ağrı oldu mu sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aradada yumurtalıklarım ağrıyor öyle olunca da korkuyorum😔

Benim de severken dilim hep kiza gidiyor, snra diyorum erkekse haksizlik ediyorsun, evlat diyorum ☺️ Allah saglik versin canim hepsine, bgn cok merviden ckmak zorunda kaldim asansor kullanmadigimdan, korktum biraz bisi oldu mu acaba diye, Cumayi iple cekiyorum suan
Ya evet bizimde dilimiz kızım diye seviyor içim rahat etmiyor sonra haksızlık oluyo diye bir an önce netleşse de kızım oğlum diye sevebilsek 😊 yok yok canım bişey olmamıştır rahat ol yine çıkmak zorunda kalırsan dinlenerek çıkmaya çalış 🙏🏻 ay cuma gidiyordun değil mi hadi bakalım cum da haberler sende 🥰

Kızlar benimde iki gündür kahverengi akıntım var🙁 kendimi iyi hissedince temizlik falan yaptım sonuç bu. Bunu geçiren arkadaşlar şunu merak ediyorum ağrı oldu mu sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aradada yumurtalıklarım ağrıyor öyle olunca da korkuyorum😔
Bende de oldu kahverengi leke bende stres yapmıştım baya o gün çok hareketli işler yapmıştım leke gelmişti ve dediğin gibi adet ağrısı olmuştu doktora gittim neyseki bişey yoktu kanama alanı falan oluşmamıştı yani

Çok zor bir süreç manen madden bende 12 martta transfer oldum transferin onuncu günü adt oldum hafta sonuydu kimseye ulaşamadım hemşireyle görüşebildim dedi ilaçları bırak bide dedi bi daha deneyecekmisiniz hayır dedim zayen ücretli hastaydım yaşımda 41 bir daha böyle yıkım yaşayamam

Back