Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar trombofili paneli test sonucum çıktı, henüz doktorlar görüşmedim, anlayan var mı bi bakabilir misiniz bacılarım🙏🏻
1298 c ve 677 olan değerler benimde heterozigot. Doktorum homozigotun daha tehlikeli olduğunu söylemişti , benim homosistein değerimde normal çıkınca ben kan sulandırıcı vs kullanmadım , 2 doktorda gerek görmedi. Ama bu konuda doktorlar arasında fikir farklılığı var , kullandıran doktorda oluyor . Bakalım senin doktorun ne diyecek .

12. Haftadayım 😊 pek yorum yapmadı uyuyordu doktor öksür dedi öksürünce oynadı biraz o ara dedi işte 😅
12. haftada bana net değil daha küçük demişti, 15te gittim yine yok :) , 12. haftada ki doktorumla 15. haftada ki doktorum farklıydı ama. Çikolata yiyip girin diyorlar, o zaman hareket ediyormuş..

12. haftada bana net değil daha küçük demişti, 15te gittim yine yok :) , 12. haftada ki doktorumla 15. haftada ki doktorum farklıydı ama. Çikolata yiyip girin diyorlar, o zaman hareket ediyormuş..
Aynen ama iki öksürmeyle hemen uyandı hareketlendi zaten 😅 aklında bulunsun orda uyuyo olursa öksür. O zaman kız olabilir senin göstermiyorsa 😊 gerçi 12. Hafta çok erken deniliyor görünmemesi normal ama bu doktor neye göre benzetti bilmiyom bakalım 2 haftaya daha net olur dedi bana 😁

Hahah benim planlarda değişti şimdi doktordan geliyorum oksapar rapor çıkarmak için gittim gitmişken de usg ye koydu hatta bebek için tahmin de bulundu 😅 erkeğe benziyo dedi 1-2 hafta daha geçsin net belli olur dedi bakalım değişecek mi😁
Canimm ben de kizimi ikili testte ogrenmistm 12+4te, hatta bgn baktim raporuna ense kalinligi da 1.2 mm imis, senin de sanirim bnm haftalarda mide bulantin cok yoktu tiksinti gibi oluo demistin ondan merak ediyorum valla senin cinsiyeti benim de oyle oluyor ☺️

Canimm ben de kizimi ikili testte ogrenmistm 12+4te, hatta bgn baktim raporuna ense kalinligi da 1.2 mm imis, senin de sanirim bnm haftalarda mide bulantin cok yoktu tiksinti gibi oluo demistin ondan merak ediyorum valla senin cinsiyeti benim de oyle oluyor ☺️
Benim 2 li test daha olmadı çarşamba olcak kendi doktorumda. Bugün herhangi Bi doktora gittim kan sulandırıcı için rapor çıkarttım o doktor baktı. Cinsiywtten anlayan ikra meyra var bana hep kız dedi ama bugün doktor erkeğe benzettim dedi valla ben de çok merak ediyorum belki 2 li testte kendi doktorum da yorum yapar 😁 aynen bende de bulantı falan yok az Bi tiksinme oluyordu canım hep hamur işleri istiyor bakalım neye çıkacak

1298 c ve 677 olan değerler benimde heterozigot. Doktorum homozigotun daha tehlikeli olduğunu söylemişti , benim homosistein değerimde normal çıkınca ben kan sulandırıcı vs kullanmadım , 2 doktorda gerek görmedi. Ama bu konuda doktorlar arasında fikir farklılığı var , kullandıran doktorda oluyor . Bakalım senin doktorun ne diyecek .
Teşekkür ederim canım benim🥰 evet ben de homozigot daha tehlikeli diye biliyorum, aslında kromozom testlerimiz de çıktıktan sonra genetik bölümünden bir doktorlar görüşeceğiz, ikisinin sonuçlarını birlikte değerlendirecekler muhtemelen. Kendi doktoruma da bütün testler çıkınca göndereceğim

Hahah benim planlarda değişti şimdi doktordan geliyorum oksapar rapor çıkarmak için gittim gitmişken de usg ye koydu hatta bebek için tahmin de bulundu 😅 erkeğe benziyo dedi 1-2 hafta daha geçsin net belli olur dedi bakalım değişecek mi😁
Kadercim hadi hayırlısı olsun canım🥰🙏🏻 Pek anlamasam da ben de orda minik bi bamya gördüm sanki💕 bu ara cinsiyetlerde erkek çoğunlukta zaten, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah🧿

Benim 2 li test daha olmadı çarşamba olcak kendi doktorumda. Bugün herhangi Bi doktora gittim kan sulandırıcı için rapor çıkarttım o doktor baktı. Cinsiywtten anlayan ikra meyra var bana hep kız dedi ama bugün doktor erkeğe benzettim dedi valla ben de çok merak ediyorum belki 2 li testte kendi doktorum da yorum yapar 😁 aynen bende de bulantı falan yok az Bi tiksinme oluyordu canım hep hamur işleri istiyor bakalım neye çıkacak
Canim saglikla gelsin insallah, benim ilk gebeligimde asiri mide bulantim vardi bunda olmayinca gonlmden yine kiz gecse de erkek gibi geliyor, cin takvimine keseye gore de erkek gibi, seninki de belirleyici olacak benim icin belirtilerden ☺️ heycanla bekliyoree

Öyle tahmin ediyorum ki sende kan pıhtısı çok fazla. Siyah olan yazılar riskli olanlar. Ne zaman göstereceksin bende merak ettim.
Valla hiç anlamadım aygülüm, biraz yorumları okudum homozigot olunca risk daha fazla oluyormuş, heterozigot olunca daha az riskliymiş. Eşimle birlikte bi de kromozom testi de yaptırmıştık onun sonucu da çıksın hepsini bir göstereceğim farklı doktorlara

Canim saglikla gelsin insallah, benim ilk gebeligimde asiri mide bulantim vardi bunda olmayinca gonlmden yine kiz gecse de erkek gibi geliyor, cin takvimine keseye gore de erkek gibi, seninki de belirleyici olacak benim icin belirtilerden ☺️ heycanla bekliyoree
Benim keseye nuba göre hep kız dediler ama bugünkü doktor erkeğe benziyor dedi 😅 ya bulantı işi çok değişiyor benim kuzenim hiç bulantı yaşamadı kızı oldu. Bakalım belki çarşamba kendi doktorumda tahmin de bulunur. Bir kızım olsun çok istiyorum ama hayırlı evlat ve sağlıklısı olsun önemli olan o

Kado topigin adını değiştir bence 🤣🤣🤣 bu ne ya herkes pipili 😁 ben pipiyi göremedim foto.da 😳

X